kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Σιγά αδερφέ!!! Τώρα από Κίνα είναι τζάμπα!!! Κάνει δεν κάνει δουλειά, έστω και για αλλαγή, αγόρασέ το!!!
και ελεγα που θα ξεροσταλιασουμε το 3ημεροΜπορείς να χύσεις και μεσα του ( όχι δεν ανησυχώ μην το αφησω έγκυο, πως θα το καθαρίσω ανησυχώ )
παππά η πρωτομαγιά αναμένεται δυνατή....και ελεγα που θα ξεροσταλιασουμε το 3ημερο
μπηκε φορτσατος να πιασει το μαη ο μαστορας....παππά η πρωτομαγιά αναμένεται δυνατή....
Βρήκαμε το θέμα του τριήμερουΤύπε μπηκες πολύ επιθετικά
Υποκλίνομαι.
μαυρο τυπε; θα κολλησεις κανα aids να πουμε, θα συμβουλευα μονο με καποταΈχω πάρει αυτό πολύ τίμιο
μην ανησυχεις παιχτη, ολοι της ομαδικης θα σκασουν... αν δεν εχουν φυγει για 3ημερο ομαδικο αυνανισμο δηλαδηποιον να πρωτοταγκαρεις σε τετοιο θρεντ
οι μισοι εχουν κανει την μαλακια επιστημη εδω μεσα
τυπε εσυ δεν εισαι να πουμε που ειχες ποσταρει ερωτικη ιστορια οτι επαιξες κολατσιο με ντισεπτικον και κατι μπουστηδες?παιχταραδες μου, παλιότερα είχα αγοράσει ένα οικονομικό αυνανιστήρι της TENGA και ήταν τρομερο, έβαζα λαδάκι και δεν μπορούσα να κρατηθω με τπτ, εχυνα τσακ μπαμ! Παρατηρώ στα sex shop κατι αυτοματα, υπερπαραγωγή με 200-300€ .Έχει καποιος εμπειρία; Μπορείς να χύσεις και μεσα του ( όχι δεν ανησυχώ μην το αφησω έγκυο, πως θα το καθαρίσω ανησυχώ )
τι είναι τούτο πάλι?μην ανησυχεις παιχτη, ολοι της ομαδικης θα σκασουν... αν δεν εχουν φυγει για 3ημερο ομαδικο αυνανισμο δηλαδη
Ομαδική Μαλακία - bourdela.com forum
Χαιρετώ! και νέος στο site αυτό :) Αποφάσισα να ανοίξω ένα θέμα γι' αυτούς που είναι φανατικοί τσοντάκηδες και γουστάρουν να βλέπουν τσόντες παρέα με φίλο ή με περισσότερα φιλαράκια, ακόμα και να ψωλοβαράνε παρέα. Να δούμε πόσοι φίλοι του σπορ υπάρχουν.www.bourdela.com
Τύπε μπηκες πολύ επιθετικά
Υποκλίνομαι.
μπηκε φορτσατος να πιασει το μαη ο μαστορας....
προετοιμαζεται ο τυπος.Βρήκαμε το θέμα του τριήμερου
Το αυνανιστήρι που λες είναι αυτό που λένε fleshlight ;Παίδες καλημέρα!
Νομίζω ο τίτλος θέματος τα λέει όλα.
Δεν έχω καμία εμπειρία αλλά σκέφτομαι μα αγοράσω κάτι για τις καυλερες ημέρες που οι υποχρεώσεις με κρατούν καθηλωμένο και δεν μπορώ να παίξω.
Έχει κανείς εμπειρία να με διαφωτίσει? Τι είναι καλύτερο?
Ομοίως και εγώ από εμπειρία μηδένΤο αυνανιστήρι που λες είναι αυτό που λένε fleshlight ;
Δεν έχω ούτε εγω κάποια εμπειρία με καποιο είδος βοήθημα.