pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
απλα μην τη δειτε αυτην την ταινια αν ειστε κατω απο 18 και πανω απο 80
αυστηρως ακαταλληλη
αυστηρως ακαταλληλη
Ο Pussy πρέπει να είναι η ψυχή της παρέας στα πάρτι. Τρελό κέφιαπλα μην τη δειτε αυτην την ταινια αν ειστε κατω απο 18 και πανω απο 80
αυστηρως ακαταλληλη
Aρρώστια όχι,δεν το θεωρώ.Θα δώσω τη δική μου εξήγηση, όχι τόσο επιστημονική βέβαια αλλά τουλάχιστον δε θα νιώθεις μόνος.
Από τις πρώτες ταινίες πορνό που θυμάμαι από κοριτσάκι (περίπου 8-9, πολύ μικρή), υπάρχουν μεταξύ άλλων κάτι σιχαμένες σκηνές: θυμάμαι συγκεκριμένα μια πολύ σάπια γερμανική τσόντα με χοντρούς και χοντρές, σιχασιά όχι αστεία. Τότε αυτήν είχα βρει κρυφά σε βιντεοκασέτα, αυτήν έβλεπα.
Μεγαλώνοντας, έχοντας πια κάποιο μέτρο σύγκρισης κατάλαβα ότι αυτό που έβλεπα και καύλωνα μικρή ήταν μια μαλακία και μισή.
Αν με βάλεις να το δω τώρα, μπορεί να τελειώσω σε δευτερόλεπτα.
Δεν ξέρω τι είδους αρρώστια είναι αυτή αλλά επειδή συμβαίνει και με άλλες ταινίες που είδα μικρή και συνάντησα κάπου στο σκοτεινό διαδίκτυο μεγαλύτερη, πιστεύω ότι παίζει μεγάλο ρόλο ότι ήταν όπως λες, από τα πρώτα σου ερεθίσματα σε μικρότερη ηλικία. Το ίδιο που παθαίνεις αν φας ίσως ένα σνακ που λάτρευες μικρός ενώ ξέρεις ότι μεγαλώνοντας έφαγες και καλύτερα.
Δεν ξέρω, γνώμη μου.
ΑκριβώςAρρώστια όχι,δεν το θεωρώ.
Πιστεύω ότι σε ''σημάδεψε'',ελέω του μικρού της ηλικίας σου τότε.
Το θεωρώ και απολύτως λογικό μάλιστα γιατί ουσιαστικά σε τέτοια ηλικία αποτελεί την πρώτη ''επαφή'' με οτιδήποτε ερωτικής-σεξουαλικής φύσεως.Η αθωότητα του παιδικού μυαλού το ερμηνεύει σαν κάτι εκπληκτικό και ανάλογα βεβαία τι δει ο καθένας,ίσως να τον επηρεάσει ως προς τα γούστα του,μελλοντικά.Ακριβώς
Το θεωρώ και απολύτως λογικό μάλιστα γιατί ουσιαστικά σε τέτοια ηλικία αποτελεί την πρώτη ''επαφή'' με οτιδήποτε ερωτικής-σεξουαλικής φύσεως.Η αθωότητα του παιδικού μυαλού το ερμηνεύει σαν κάτι εκπληκτικό και ανάλογα βεβαία τι δει ο καθένας,ίσως να τον επηρεάσει ως προς τα γούστα του,μελλοντικά.
Την καλησπέρα μου,αγαπητή!
Αυτό το παιχνίδι μου το είχε μάθει ένας Αμερικανός στην Ολλανδία, ότι νάναιπχ ειστε σε εναν κυκλο και παιζεται με το 7 με τη φορα του ρολογιου
η σειρα παει ως εξης
1 2 3 4 5 6 μπαμ εδω αν πεις 7 χανεις και πινεις σφηνακι- η φορα αλλαζει και λες 8 9 10 11 12 13 μπαμ αν πεις 14 χανεις
επισης και οσα εχουνε το 7 μεσα οπως το 17 η 27
αρα παει ως εξης
1 2 3 4 5 6 μπαμ -αλλαζει φορα 8 9 10 11 12 13 μπαμ 15 16 μπαμ 18 19 20 μπαμ κλπ κλπ
ειναι ευκολο νουμερο το 7 αν παιξετε με το 8 η 9 πιο δυσκολο
εγω ειμαι εξπερ σε αυτο το παιχνιδι
Μικρή βέβαια είχα παπαριάσει τα χέρια μου.
αυτα
παω να παρω μια καλη βιζιτα γιατι πεινασα
α τουτ τα λε
σκυλα ε σκυλα
;και δεν σας φαίνεται καθόλου
Ηρέμησε ρε μωρό μου...μια καριολα μη δινεις σημασια