st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
γιωργο δεν ειναι τυχαιο οτι εισαι φιλος μουτο ειπα και εγω σταρακο αυτο
γιωργο δεν ειναι τυχαιο οτι εισαι φιλος μουτο ειπα και εγω σταρακο αυτο
πηγε πολυ επιθετικα μασαζονομαχε
καμιά hipster ξεπλυμένη θα είναι για να πάει μονή της σε κορεάτικη ταινία και άπλα ήθελε να παίξει και όχι να γαμηθεί με έναν άγνωστο έκτος άμα ήσουνα κανένας τζιβατος με σαλβάρι αρχιδιστης, κάτι τέτοιους Θέλουν οι τύπισσες αυτές για να γαμηθουνε
μόδα είναι και δυστυχώς δεν θα πέραση άπλα με τα χρονιά βλέπω ότι μεταλλάσσονται και γίνονται ακόμα χειρότερήγαμησετα φιλε άβυσος το μυαλο της χιπστερούς εδω η άλλη πηγε στην Β.Κορέα και εγραψε "καλα δεν υποφέρουν κιολας οι ανθρωποι εκει." η καθεμια λεει τις μαλακιες της.
μόδα είναι και δυστυχώς δεν θα πέραση άπλα με τα χρονιά βλέπω ότι μεταλλάσσονται και γίνονται ακόμα χειρότερή
μαλακια στον εγκεφαλο ειναι γιατι μαζι με το παρδαλο ντυσιμο συχνά ανακαλυπτεις και τις παρδαλές τους ιδέες.
Η ταινία άξιζε;
Νηματοθέτη την "γυναίκα-ανάφτρα" την ξέρεις;
Ε,σε τέτοια έπεσες.
Τα υπόλοιπα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
οταν πηγες για κατουρημα, μετα το τελος της προβολης, μπορει και να υπεθεσε οτι εφυγες...
και θεωρω οτι ηταν λαθος η κινηση να απλωσεις χερι, οσο απελευθερωμενη και καυλωμενη να ηταν, φανταζει δυσκολο να σε αφηνε να προχωρησεις σε παραιτερω επαφη...προφανως και τη φοβισες και για αυτο μαζευτηκε και δεν εκανε καμια αλλη κινηση μετα το αγγιγμα σου...
το θεμα ηταν ως που θα συνεχιζε το παιχνιδακι της αν δεν ειχες τσιμπησει προωρα...
νομιζω οτι θα ηταν δοκιμο, εφοσον δεν ειχες κανει πρωτα καμια κινηση, μετα το τελος της ταινιας να της προτεινες για κανα ποτακι (τι θα κανεις μετα κτλ...)
δεν έκανες κάτι λάθος άπλα η τύπισσα ήθελε να δει αν περνάει η μπογιά της.Μέτα από ένα τέτοιο σκηνικό θα πήγαινα στο 1 studio που θα έβλεπα μπροστά μου και θα πήγαινα σπίτι για ύπνο ηρεμος με την κάθε καργιολαμαλλον τυπε
πολλη αναφτρα ομως