captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.506
Δεν εχει τυχει να δοκιμασω ποτε, στην υγεια σου φιλε. Να εισαι παντα γερος.
Σε αυτα που δεν συμφωνεις μαζι μου, εαν ειχαμε τη δυνατοτητα να τα αναλυσουμε μεσω του προφορικου λογου θα διαπιστωνες οτι τελικα θα συμφωνουσες σε παραπανω απο οσα νομιζεις.
Ο γραπτος λογος, παντα ειναι πιο δυσκολος και πιο ευκολος στο να γινει παρεξηγηση.
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες περί γραπτού λόγου αγαπητέ, και προφανώς θα συμφωνούσαμε σε αρκετά -και ίσως να διαφωνούσαμε σε μερικά άλλα που φαινομενικά συμφωνούμε. Στο 'πα και παραπάνω, προσωπικά σε θεωρώ αξιόλογο παίκτη και συνομιλητή, γιατί, ακόμα και όταν το κάνεις με τρόπο κάπως αξιωματικό, ρίχνεις ερεθίσματα και κάνεις το μυαλό του άλλου να δουλέψει πάνω στο θέμα που θίγεις. Και οσμίζομαι πως είσαι κατά βάση καλοπροαίρετος (και ας σε φρικάρει πιθανόν μια τέτοια παρατήρηση).
Ενώ οι διαπιστώσεις σου για το παιγνίδι (και μέσα σε αυτό του τί θεωρείται αντρικό) δεν είναι καθόλου λάθος, είναι στη προσέγγιση που ενίοτε έχω αντιρρήσεις. Είμαι άνθρωπος που πιστεύω ότι δεν υπάρχουν αλήθειες στις ανθρώπινες σχέσεις. Μόνο ένας λαβύρινθος πιθανοτήτων, δυνατοτήτων και απρόβλεπτων όπου ο παίκτης έχει επιλογές.
Όχι αλήθειες λοιπόν, αλλά επιλογές. Το κρατάμε στην άκρη αυτό.
Το που οδηγούν τον παίκτη όλες αυτές οι επιλογές που θα κάνει στη σκακιέρα των σχέσεων (είδα ότι κατέχεις το σπορ), εξαρτώνται τόσο από τη διάθεση της στιγμής, όσο και από τους αστάθμητους παράγοντες. Και το αν θα είσαι σαν παίκτης δυνατός ή έρμαιο των καταστάσεων, εξαρτάται από την ικανότητά σου να αναλύεις αυτούς τους παράγοντες με ταχύτητα, να προσαρμόζεσαι στις προκλήσεις καθώς και να κινείσαι χωρίς να ξεπουλάς την αξιοπρέπειά σου (βασικό αντρίκιο χαρακτηριστικό), όπως επίσης και να μη βλάπτεις ιδιοτελώς τους άλλους.
Δεν υπάρχουν συνταγές, αγαπητέ Χρήστο.