Νέα

Άτομο με καμία επαφή με το γυναικείο φύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 661
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δυστυχως ενω εχω παει κατ επαναλλειψη στο λονδινο,ποτε δεν εχω δει θεατρο-μιουζικαλ γιατι πολυ απλα δεν αντεχω μετα απο 6ωρ-8αωρο μεσα σε βρεττανικο μουσειο,national gallery,barbican art gallery,tate gallery,μουσειο φυσικης ιστοριας κλπ..
Υ.Γ ασε που προτιμω τα swingers club οπου ολο & θα παιζει κανα gangbang..

Κατσε πιο πολλες μερες αξιζει να πας, αν και δεν ειμαι φαν των μιουσικαλ..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κινησου στον χωρο σου και ασε ξεφτιλικια τυπου γραφομαι σε σχολη χορου η την βλεπω κουλτουρα ενω ειμαι αλλου..φαντασου να νταραβεριζεσαι με γκομενα και να σου λεει για Σαρτρ λετριστες σουρεαλισμος νεοαυνανισμος :2funny: και εσυ να εχεις φτασει στο απογειο του προβληματισμου σου με το τη 11αδα θα κατεβασει ο βαλβερδε...με αλλα λογια τις μουφες τις περνουν γραμμη οσο χαζες να ειναι.

αν γαμαει καλα δεν πα να σκεφτεται οτι θε...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Το παρον θρεντ ξεφυγε πολλαπλα σε ανουσιους προβληματισμους με το θεμα του παλικαριου...
Εξελιχθηκε σε προσωπικες αψιμαχιες και καπου ξεφυγε......

Τεσπα.

Φιλε επαναπροσδιορισε τις απαιτησεις σου και ριξε λιγο τα στανταρ που εχεις θεσει για την συντροφο σου.

Σκεψου τι ακριβως ζητας ....
Αλλο μια σχεση με μονο σκοπο το σεξ και αλλο μια σοβαρη σχεση με σκοπο το γαμο.

Σκεψου οτι οπως εσυ εχεις καποια στανταρ, ετσι εχουν και αυτες καποια στανταρ
και μπορει να μην ειναι ταιριαστα.

Καποιοι ειπαν οτι μονο με χρηματα και λουσατο αμαξι θα σε θελει καποια
Κι εγω απαντω πανω σε αυτο οτι...
Αν φτασει καποιος να ειναι αρεστος για αυτους τους λογους
τοτε εχει αποτυχει παταγωδως ως ανθρωπος με ουσια, το ιδιο
υσχυει και για αυτες που πανε με αυτο τον σκοπο.

Φιλε δεν ξερω σε τι ηλικια εισαι αλλα οι εξηγησεις σου ειναι κατανοητες σε εμενα τουλαχιστον...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Καλησπέρα φίλες και φίλοι είπα να γράψω στο φόρουμ για κάποια πράγματα που σκέφτομαι εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν ξέρω το πως να ενεργήσω γιατί δεν ξέρω το πως θα ψάξω το που θα πάω και το τι θα κάνω.
Θέλω να αποκτήσω επικοινωνίες με κοπέλες γιατί στο παρελθόν μου δεν είχα καμία όπου τότε είχα τεράστιες ευκαιρίες αλλά δεν το κυνήγαγα διότι κοίταζα άλλα πράγματα όπως να αράξω με κανέναν φίλο, να βγω για καφέ με καμιά παρέα, να λιώσω στους υπολογιστές και στα παιχνίδια, να δουλέψω και να πάω σχολείο όλα αυτά δεν είχαν καμία σχέση με το γυναικείο φύλλο βέβαια με τα κορίτσια τις τάξεως δεν μίλαγα για τον λόγο ότι όλες σχεδόν με χαν ξινίσει όπως η μία είναι χοντρή, η άλλη πολύ αδύνατη και ούτω καθεξής ή γενικά οι κοπέλες ήταν πολύ λίγες και δεν κοιτάγανε εμάς κοιτάγανε άλλους τους πιο "άνδρες".
Έχωντας τελιωσει κάθε σχολική χρονιά και από μια δουλειά όπου δεν υπήρχαν καθόλου κοπέλες για το λόγο ότι ήταν μια δουλειά σαν αποθήκες έχω μείνει τώρα χωρίς να έχω καμία επαφή με γυναίκα ούτε φιλική ούτε τίποτα.
Τώρα ως άνεργος έχω ελεύθερο χρόνο 24/24 αλλά δεν ξέρω που να πάω για να ψάξω.
Δεν θέλω να βασιστώ σε φίλους ή συγγενείς γιατί και ναι να μου πούνε δεν πρόκειται να γίνει  τίποτα και ούτε μπορώ να πάρω ένα φίλο μου να παμε σε club και να την πέσουμε (Μακάρι να γινόταν)
Με λίγα λόγια είμαι μόνος. Ότι κάνω πρέπει να το κάνω μόνος
Οτιδήποτε εμπειρία αποκτήσω θα νε καλή γιατί την θεωρώ βελτίωση
Επίσης site γνωριμιών τα θεωρώ πολύ δύσκολα να κανονίσω κάτι για το λόγο η αναλογία ανδρών με γυναικών είναι 100:1 (εάν είναι γραμμένη μία γυναίκα σε ένα τέτοιο site τότε θα είναι 100 άνδρες)
Ακούω συμβουλές για το τι μπορώ να κάνω από το στάδιο που βρίσκομαι.
Ευχαριστώ
σε πρωτη φαση να βρεις δουλεια.διοτι ως γνωστων αν δεν εχεις φραγκα δεν σε θελει ουτε η μανα σου,αρα για γκομενες να βρεις,ξεχνα το εντελος το θεμα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Το παρον θρεντ ξεφυγε πολλαπλα σε ανουσιους προβληματισμους με το θεμα του παλικαριου...
Εξελιχθηκε σε προσωπικες αψιμαχιες και καπου ξεφυγε......

Τεσπα.

Φιλε επαναπροσδιορισε τις απαιτησεις σου και ριξε λιγο τα στανταρ που εχεις θεσει για την συντροφο σου.

Σκεψου τι ακριβως ζητας ....
Αλλο μια σχεση με μονο σκοπο το σεξ και αλλο μια σοβαρη σχεση με σκοπο το γαμο.
Σκεψου οτι οπως εσυ εχεις καποια στανταρ, ετσι εχουν και αυτες καποια στανταρ
και μπορει να μην ειναι ταιριαστα.

Καποιοι ειπαν οτι μονο με χρηματα και λουσατο αμαξι θα σε θελει καποια
Κι εγω απαντω πανω σε αυτο οτι...
Αν φτασει καποιος να ειναι αρεστος για αυτους τους λογους
τοτε εχει αποτυχει παταγωδως ως ανθρωπος με ουσια, το ιδιο
υσχυει και για αυτες που πανε με αυτο τον σκοπο.

Φιλε δεν ξερω σε τι ηλικια εισαι αλλα οι εξηγησεις σου ειναι κατανοητες σε εμενα τουλαχιστον...
αυτο ειναι κατι το οποιο ειναι αδυνατο να ξερεις απο την πρωτη γνωριμια.
και γτ να ριξει τα στανταρ του?γ να μην ειναι μονος;;;μπα....

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
φίλτατε, εφόσον έχεις χρόνο και θέλεις να γνωρίσεις κοπέλες, πρέπει να πας σε μέρη που έχει κοπέλες:

άρα, βρες πολιτιστικά σωματεία που ασχόλουνται με εκμάθηση παραδοσιακών χορών (εκεί θα κάνεις πολύ καλές γνωριμίες και θα γυμναστείς ταυτόχρονα και είναι δωρεάν τα μαθήματα) ή πήγαινε σε κάποιο γυμναστήριο που διδάσκονται λάτιν και ευρωπαϊκοί χοροί οπού θα βρεις ενδιαφέρουσες κοπέλες, ή σε κάποια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα.

όπως βλέπεις κάνε τα κονέ σου σε μέρη όπου παίζει ο πολιτισμός και η ψευτοκουλτούρα και πίστεψε με, αν δε σου κάτσει κανένα πιπίνι σίγουρα θα σου κάτσει καμιά παραμελημένη σαραντάρα που το έχει ρίξει στο χόρο και το τραγούδι για να ξεχαστεί.

(τα παραπάνω είναι γνωστά απο προσωπική εμπειρία)
ελπίζω να βοήθησα λίγο

Καλα αυτα ρε ολα αυτα τυπε αλλα αμα ειναι να χορευουμε τσαμικα η να κουνιομαστε σαν τα χελια σε λατιν ρυθμους για να γαμησουμε ....σε τι βαθμο εισαι διαθεσιμος να ξεφτιλιστεις για να το βαλεις σε μια τρυπα !! Δεν λεω οτι ειναι κακο οι χοροι, το αντιθετο μαλιστα, αλλα αν σου αρεσει να πας οχι να πας εκει για να βρεις μουνι κατανταει γραφικο !!. Απλα πραματα θες χορο πας χορο θες μουνι τα δινεις τα χρηματα που θα εδινες στο χορο η στο γυμναστηριο η οπουδηποτε αλλου σε μια καλη πουτανα η βιζιτα.Τα αλλα ειναι καραγκιοζιλικια ,ικανα να εμπνευσουν κωμικη ταινια που θα κανει παταγο !

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Καλα αυτα ρε ολα αυτα τυπε αλλα αμα ειναι να χορευουμε τσαμικα η να κουνιομαστε σαν τα χελια σε λατιν ρυθμους για να γαμησουμε
:2funny: :2funny: :2funny: πρέπει να ιδρώσεις ..για να τον χώσεις  .... :2funny: :2funny:
σε τι βαθμο εισαι διαθεσιμος να ξεφτιλιστεις για να το βαλεις σε μια τρυπα !! Δεν λεω οτι ειναι κακο οι χοροι, το αντιθετο μαλιστα, αλλα αν σου αρεσει να πας οχι να πας εκει για να βρεις μουνι κατανταει γραφικο !!. Απλα πραματα θες χορο πας χορο θες μουνι τα δινεις τα χρηματα που θα εδινες στο χορο η στο γυμναστηριο η οπουδηποτε αλλου σε μια καλη πουτανα η βιζιτα.
Τα αλλα ειναι καραγκιοζιλικια ,ικανα να εμπνευσουν κωμικη ταινια που θα κανει παταγο!
.....μα δε πρόκειται για ταινία αλλά για τη καθημερινότητα των περισσοτέρων στην Ελλάδα :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλα αυτα ρε ολα αυτα τυπε αλλα αμα ειναι να χορευουμε τσαμικα η να κουνιομαστε σαν τα χελια σε λατιν ρυθμους για να γαμησουμε ....σε τι βαθμο εισαι διαθεσιμος να ξεφτιλιστεις για να το βαλεις σε μια τρυπα !! Δεν λεω οτι ειναι κακο οι χοροι, το αντιθετο μαλιστα, αλλα αν σου αρεσει να πας οχι να πας εκει για να βρεις μουνι κατανταει γραφικο !!. Απλα πραματα θες χορο πας χορο θες μουνι τα δινεις τα χρηματα που θα εδινες στο χορο η στο γυμναστηριο η οπουδηποτε αλλου σε μια καλη πουτανα η βιζιτα.Τα αλλα ειναι καραγκιοζιλικια ,ικανα να εμπνευσουν κωμικη ταινια που θα κανει παταγο !

εσυ πρεπει να εισαι πολυ δραστηριος ανθρωπος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
+1

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Βασανα ποχει η αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
καλα λεει ο Ντινο..οσο και να θελουμε να το παιξουμε απελευθερωμενες δεν λειτουργουμε ετσι. Γιατι εστω οτι μενεις με καποιον γιατι γαμαει τελεια, αλλα σε ολα τα αλλα δεν τα βρισκετε. Θα ειστε μια χαρα μονο αμα πηδιεστε και ολές τις υπολοιπες ωρες , που δεν θα τον αντεχεις γιατι δεν εχει τπτ να σου πει (αφου δεν ταιριαζετε πουθενα) θα τον ταραξεις στη μιρλα , γιατι εισαι δυστυχισμενη και πρεπει να υποφερει κι αυτος. Ε, αν δεν τον σουταρεις εσυ , αργα η γρηγορα θα σου δωσει αυτος τον κλωτσο.

WOMANLOVER

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλα λεει ο Ντινο..οσο και να θελουμε να το παιξουμε απελευθερωμενες δεν λειτουργουμε ετσι. Γιατι εστω οτι μενεις με καποιον γιατι γαμαει τελεια, αλλα σε ολα τα αλλα δεν τα βρισκετε. Θα ειστε μαι χαρα μονο αμα πηδιεστε και ολές τις υπολοιπες ωρες , που δεν θα τον αντεχεις γιατι δεν εχει τπτ να σου πει (αφου δεν ταιριαζετε πουθενα) θα τον ταραξεις στη μιρλα , γιατι εισαι δυστυχισμενη και πρεπει αν υποφερει κι αυτος. Ε, αν δεν τον σουταρεις εσυ , αργα η γρηγορα θα σου δωσει αυτος τον κλωτσο.

Μπραβο, εχεις απολυτο δικιο κοπελια.. Το θεμα ειναι να εισαι ευτυχισμενος με τον συντροφο σου. Στην τελικη καλυτερα να εχεις ενα μετριο-κανονικο σεξ και στα υπολοπα να εισετ μια χαρα, παρα ενα τελειο σεξ αλλα στα υπολοιπα οχι. Γιατι αυτο φερνει γκρινια, μουρμουρα, τσακωμους κι ενα σωρο αλλα. Οποτε καλυτερα να τα ζυγιζουμε πρωτα τα πραγματα  ;)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
καλα λεει ο Ντινο..οσο και να θελουμε να το παιξουμε απελευθερωμενες δεν λειτουργουμε ετσι. Γιατι εστω οτι μενεις με καποιον γιατι γαμαει τελεια, αλλα σε ολα τα αλλα δεν τα βρισκετε. Θα ειστε μια χαρα μονο αμα πηδιεστε και ολές τις υπολοιπες ωρες , που δεν θα τον αντεχεις γιατι δεν εχει τπτ να σου πει (αφου δεν ταιριαζετε πουθενα) θα τον ταραξεις στη μιρλα , γιατι εισαι δυστυχισμενη και πρεπει να υποφερει κι αυτος. Ε, αν δεν τον σουταρεις εσυ , αργα η γρηγορα θα σου δωσει αυτος τον κλωτσο.
+1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom