Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 266
χαζοχαρουμενο εισαι;
χαζοχαρουμενο εισαι;
Μωρε μπράβο!!! Βλέπω τα βιάγκρα κ.λ.π. συναφή τελικώς αποδίδουν
Αφου είναι ηθοποιοός ο Μπονάτσος ο σχωρεμένος ρε,άστα δε βγάζεις άκρη με τη νεολαία λέμε.για να απογοητευτεις-ενθουσιαστιες,πρεπει να εχεις αναλογες παραστασεις..
αμα ειχες δει κατρακη-παππα-φερτη-κατσελη κλπ ιερα τερατα θα εφευγες στο πρωτο τεταρτο..
βρες την ηλεκτρα του κακογιαννη για να παρεις μια ιδεα..
ρε φιλε!προς Θεου!!!δεν μου περασε καν απο το μυαλο να συγκρινω καποιον απο τους νεους με τον "χειροτερο "εστω απο τους παλιους.για να απογοητευτεις-ενθουσιαστιες,πρεπει να εχεις αναλογες παραστασεις..
αμα ειχες δει κατρακη-παππα-φερτη-κατσελη κλπ ιερα τερατα θα εφευγες στο πρωτο τεταρτο..
βρες την ηλεκτρα του κακογιαννη για να παρεις μια ιδεα..
εγώ έχω δει Παναγιώτα Καραχεσαρίδου
Και οι τύψεις μη σου πω
Όσο γι αυτό δεν χωράει αμφιβολία.Και οι τύψεις μη σου πω
ρε φιλε!προς Θεου!!!δεν μου περασε καν απο το μυαλο να συγκρινω καποιον απο τους νεους με τον "χειροτερο "εστω απο τους παλιους.
δε το συζηταμε αυτο....
ειμαι μπεμπα λαιβ τετοιυς ηθοποιους δε προλαβα δυστυχως..
μονο στο ιντερνετ εχω δει παραστασεις που δε συγκρινονται με το ζωντανο αλλα τι να κανω;!
Συμφωνούμε απόλυτα,απλά εγώ λέω ότι αυτοί είναι η πλειοψηφίαγια να γαμας απο τυψεις την γυναικα που επελεξες να παντρευτεις.. μαλλον εισαι κανας τελειωμενος. Αποψη μου βεβαια.
λοντον φαντασμα της οπερας....ηθελα φετος αλλα δε μου κατσε...Να σε παει το πλεζουρακι στα εξωτερικα να δεις θεατρα αξιωσεων και να παρεις και την φιλη σου την ερι μαζι...
λοντον φαντασμα της οπερας....ηθελα φετος αλλα δε μου κατσε...
οχι ο πλεζουρας..η φαση...
Όσοι δεν θέλουν να διαθέσουν χρήματα για "κερατοκοσμήματα" αυτό κάνουν.για να γαμας απο τυψεις την γυναικα που επελεξες να παντρευτεις.. μαλλον εισαι κανας τελειωμενος. Αποψη μου βεβαια.
να σαι καλα...!αλλα δεν...δε πειραζει μωρε...δε θα μου πεσει το τζοκερ?!θα σας δειξω εγω!!!να σου κατσει ευχομαι.. το φαντασμα της οπερας οχι το πλεζουρακι
Ναι καλά σίγουρα...
Νομίζεις μου φαίνεται ότι η Ρωσία είναι Σουηδία,Ελβατία,Γαλλιά κτλ
Δεν είναι όμως έτσι,το μέσο βιοτικό επίπεδο είναι χειρότερο κατά πολύ από την υπόλοιπη ευρωπή ακόμα κ στις μεγάλες πόλεις.
Δεν είναι τυχαίο ότι η παράνομη πορνεία οργιάζει,η Ρωσία βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη των 20 πρώτων χωρών παγκοσμίως.
δυστυχως ενω εχω παει κατ επαναλλειψη στο λονδινο,ποτε δεν εχω δει θεατρο-μιουζικαλ γιατι πολυ απλα δεν αντεχω μετα απο 6ωρ-8αωρο μεσα σε βρεττανικο μουσειο,national gallery,barbican art gallery,tate gallery,μουσειο φυσικης ιστοριας κλπ..Να σε παει το πλεζουρακι στα εξωτερικα να δεις θεατρα αξιωσεων και να παρεις και την φιλη σου την ερι μαζι...
είσαι στο σωστό θρεντ.Που το ξέρεις?