Νέα

Άτομο με καμία επαφή με το γυναικείο φύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 661
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
εγώ έχω δει Παναγιώτα Καραχεσαρίδου  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
για να απογοητευτεις-ενθουσιαστιες,πρεπει να εχεις αναλογες παραστασεις..
αμα ειχες δει κατρακη-παππα-φερτη-κατσελη κλπ ιερα τερατα θα εφευγες στο πρωτο τεταρτο..
βρες την ηλεκτρα του κακογιαννη για να παρεις μια ιδεα..
Αφου είναι ηθοποιοός ο Μπονάτσος ο σχωρεμένος ρε,άστα δε βγάζεις άκρη με τη νεολαία λέμε.
Δίκιο έχεις,άλλες παραστάσεις δε τους αδικώ.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
για να απογοητευτεις-ενθουσιαστιες,πρεπει να εχεις αναλογες παραστασεις..
αμα ειχες δει κατρακη-παππα-φερτη-κατσελη κλπ ιερα τερατα θα εφευγες στο πρωτο τεταρτο..
βρες την ηλεκτρα του κακογιαννη για να παρεις μια ιδεα..
ρε φιλε!προς Θεου!!!δεν μου περασε καν απο το μυαλο να συγκρινω καποιον απο τους νεους με τον "χειροτερο "εστω απο τους παλιους.
δε το συζηταμε αυτο....
ειμαι μπεμπα λαιβ τετοιυς ηθοποιους δε προλαβα δυστυχως..
μονο στο ιντερνετ εχω δει παραστασεις που δε συγκρινονται με το ζωντανο αλλα τι να κανω;!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ρε φιλε!προς Θεου!!!δεν μου περασε καν απο το μυαλο να συγκρινω καποιον απο τους νεους με τον "χειροτερο "εστω απο τους παλιους.
δε το συζηταμε αυτο....
ειμαι μπεμπα λαιβ τετοιυς ηθοποιους δε προλαβα δυστυχως..
μονο στο ιντερνετ εχω δει παραστασεις που δε συγκρινονται με το ζωντανο αλλα τι να κανω;!

Να σε παει το πλεζουρακι στα εξωτερικα να δεις θεατρα αξιωσεων και να παρεις και την φιλη σου την ερι μαζι... :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
για να γαμας απο τυψεις την γυναικα που επελεξες να παντρευτεις.. μαλλον εισαι κανας τελειωμενος. Αποψη μου βεβαια.
Συμφωνούμε απόλυτα,απλά εγώ λέω ότι αυτοί είναι η πλειοψηφία

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Να σε παει το πλεζουρακι στα εξωτερικα να δεις θεατρα αξιωσεων και να παρεις και την φιλη σου την ερι μαζι... :grin:
λοντον φαντασμα της οπερας....ηθελα φετος αλλα δε μου κατσε...
οχι ο πλεζουρας..η φαση... :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467
για να γαμας απο τυψεις την γυναικα που επελεξες να παντρευτεις.. μαλλον εισαι κανας τελειωμενος. Αποψη μου βεβαια.
Όσοι δεν θέλουν να διαθέσουν χρήματα για "κερατοκοσμήματα" αυτό κάνουν.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ναι καλά σίγουρα...

Νομίζεις μου φαίνεται ότι η Ρωσία είναι Σουηδία,Ελβατία,Γαλλιά κτλ

Δεν είναι όμως έτσι,το μέσο βιοτικό επίπεδο είναι χειρότερο κατά πολύ από την υπόλοιπη ευρωπή ακόμα κ στις μεγάλες πόλεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι η παράνομη πορνεία οργιάζει,η Ρωσία βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη των 20 πρώτων χωρών παγκοσμίως.

Που το ξέρεις?

Επισκέπτης
δυστυχως ενω εχω παει κατ επαναλλειψη στο λονδινο,ποτε δεν εχω δει θεατρο-μιουζικαλ γιατι πολυ απλα δεν αντεχω μετα απο 6ωρ-8αωρο μεσα σε βρεττανικο μουσειο,national gallery,barbican art gallery,tate gallery,μουσειο φυσικης ιστοριας κλπ..
Υ.Γ ασε που προτιμω τα swingers club οπου ολο & θα παιζει κανα gangbang..

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
κινησου στον χωρο σου και ασε ξεφτιλικια τυπου γραφομαι σε σχολη χορου η την βλεπω κουλτουρα ενω ειμαι αλλου..φαντασου να νταραβεριζεσαι με γκομενα και να σου λεει για Σαρτρ λετριστες σουρεαλισμος νεοαυνανισμος :2funny: και εσυ να εχεις φτασει στο απογειο του προβληματισμου σου με το τη 11αδα θα κατεβασει ο βαλβερδε...με αλλα λογια τις μουφες τις περνουν γραμμη οσο χαζες να ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom