loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
και αυτο το κανω με μεγαλη ευκολια!Το γάμησες μωρή
και αυτο το κανω με μεγαλη ευκολια!Το γάμησες μωρή
Κι εγώ.Των άλλων.Πάντα γνωρίζεις ωραίες γυναίκες,όλες οι ελεύθερες πάνε να τη βγουν στην "τυχερή" μπρρρ "φίλη" τους.
και αυτο το κανω με μεγαλη ευκΩλια!
Ούτε θα γαμάει ούτε θα τον τρέφει πιθανότατα.ρε ανθρωπε για τον τυπο λεμε να παντρευτει καμμια να γαμει και να τον τρεφει κιολας...
ωχ τον καημενο...
κοψε το φαι καλυτερα...αν κατι δεν με ξετρελαινει (που αν εχω καλή παρέα βλέπω εως και το λάκη το γλυκούλη) θα πιω κανα ποτο, θα κάνω 2 τσιγάρα, θα περάσει η ώρα...
btw τωρα θα παω για φαι και βαριέμαι του θανατα. Πινω καφέδες μπας και.. γιατι δεν θελω να ξανακοιμηθω την ώρα που μου μιλάει...
το μάθαμε στο άλλο θρεντστην real life δεν ειμαι οπως εδω μεσα που αρπαζομαι. ειμαι γλυκύτατη!!!
Ούτε θα γαμάει ούτε θα τον τρέφει πιθανότατα.
μουτζα γλυκητατη!γιατι το λες αυτο ρε?
ειμαι ησυζο κοριτσι και δεν του τα πρηζω. Μεχρι να φτασουμε κοιμαμαι, με ξυπναει, τρώμε, ξανακοιμάμαι στην επιστροφη και ολα καλα!!!!
στην real life δεν ειμαι οπως εδω μεσα που αρπαζομαι. ειμαι γλυκύτατη!!!
κοψε το φαι καλυτερα...
Ξέρει κανέναν παντρεμένο να γαμάει τη γυναίκα του? Αλλους να τις γαμάνε ξέρω πολλούς.Ουτε μυαλο... ουτε πουλι ο φιλος..;; κριμα...
Ξέρει κανέναν παντρεμένο να γαμάει τη γυναίκα του? Αλλους να τις γαμάνε ξέρω πολλούς.
Ξέρεις κανέναν παντρεμένο να μην πληρώνει το λάθος του?
Μη μου πεις για εξαιρέσεις γιατί έχω καιρό να πάω σινεμά για να δω αμερικανιές.
Οκ εσένα σε πιστεύω αλλά αυτές όχιΤους περισσοτερους.. και το ξερω απο τις γυναικες τους, και επειδη τις βλεπω και ερωτευμενες που δεν ξενοκοιτουν τις πιστευω.
εσυ γιατι γελας ολη την ωρα...;
Τους περισσοτερους.. και το ξερω απο τις γυναικες τους, και επειδη τις βλεπω και ερωτευμενες που δεν ξενοκοιτουν τις πιστευω.
Και οι τύψεις μη σου πωΜωρε μπράβο!!! Βλέπω τα βιάγκρα κ.λ.π. συναφή τελικώς αποδίδουν
για να απογοητευτεις-ενθουσιαστεις,πρεπει να εχεις αναλογες παραστασεις..ειχα δει κιμουλη τρικαλιωτη και δεν απογοητευτηκα οπως περιμενα παντως.αντιγονη.