Νέα

Άτομο με καμία επαφή με το γυναικείο φύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 661
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κερναω κοκτεηλς αμα αφησεις τον ξυνο :dancing:

να περιμένεις να χωρίσουμε τσούχτρα  :birdman:

ή τουλάχιστον να του πάρω πίπα

μονο με αποδειξεις οτι δε κλωνιζεις

ααα δεν ξέρω, ο περσόνας είναι ο αρμόδιος
μπορεί τώρα να έγινα κι εγώ κλώνος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Το γεγονός ότι η γραφή κτίριο είναι πολύ συνηθισμένη δεν μπορώ να το παραβλέψω. Πράγματι η σωστή ετυμολογία είναι από το οικητήριο (και επομένως γράφεται "σωστά" κτήριο). Η γραφή κτίριο προέρχεται από παρετυμολογία από το κτίζω αλλά αυτό δεν είναι σωστό αφού το κτίζω θα έδινε κτιστήριο και θα σήμαινε "εκεί που κτίζουμε" και όχι "εκεί που οικούμε". Το πώς είναι γραμμένη η νομοθεσία εδώ δεν μας δεσμεύει καθόλου. Η γνώμη μου είναι πως σαφώς πρέπει να αναφέρεται η γραφή "κτίριο" αλλά είναι καλύτερα να χρησιμοπούμε την γραφή "κτήριο" ιδιαίτερα στα ονόματα των κατηγοριών. --Λύκινος ♘ 18:38, 21 Δεκεμβρίου 2005 (UTC)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το γεγονός ότι η γραφή κτίριο είναι πολύ συνηθισμένη δεν μπορώ να το παραβλέψω. Πράγματι η σωστή ετυμολογία είναι από το οικητήριο (και επομένως γράφεται "σωστά" κτήριο). Η γραφή κτίριο προέρχεται από παρετυμολογία από το κτίζω αλλά αυτό δεν είναι σωστό αφού το κτίζω θα έδινε κτιστήριο και θα σήμαινε "εκεί που κτίζουμε" και όχι "εκεί που οικούμε". Το πώς είναι γραμμένη η νομοθεσία εδώ δεν μας δεσμεύει καθόλου. Η γνώμη μου είναι πως σαφώς πρέπει να αναφέρεται η γραφή "κτίριο" αλλά είναι καλύτερα να χρησιμοπούμε την γραφή "κτήριο" ιδιαίτερα στα ονόματα των κατηγοριών. --Λύκινος ♘ 18:38, 21 Δεκεμβρίου 2005 (UTC)

καταλαβαίνεις γιατί σου έχω αδυναμία;

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ακόμα μία φιλολογική βραδιά στο μπου...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:d-spam:

Πιττόγυρα ή ποικιλία του μερακλή?  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
το αλαθητο του παπα το εχει μονο περσονας ο οποιος εχει κλασσικη παιδεια & οχι μονο..
εγω προτιμουσα τις κοπανες,τα ναρκωτικα & τα σφαιριστηρια..
σαν τον μπακαλη ομως κανεις..
αν δεν υπαρχει προγραμμα για τις δασειες-περισπωμενες κλπ & τα γραφει απο μνημης,τοτε το ατομακι ειναι εντελως αρρωστο λεμε..

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
και σένα σου έχω.
γιατί είσαι πουτανάκι.
ααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαα

Εγώ φταίω μωρή τζιβιτζιλού που κράτησα το νησί ελεύθερο

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
το αλαθητο του παπα το εχει μονο περσονας ο οποιος εχει κλασσικη παιδεια & οχι μονο..
αν δεν υπαρχει προγραμμα για τις δασειες-περισπωμενες κλπ & τα γραφει απο μνημης,τοτε το ατομακι ειναι εντελως αρρωστο λεμε..

αυγό ή αβγό ρε φόλα? :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

σφαιριστηριο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom