ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
σου δίνω προθεσμία δύο μέρες να μαζέψεις τα κομμάτια σου και σε περιμένω για κρεμ καραμελέ να πάνε τα φαρμάκια κάτω
μονο με αποδειξεις οτι δε κλωνιζεις
σου δίνω προθεσμία δύο μέρες να μαζέψεις τα κομμάτια σου και σε περιμένω για κρεμ καραμελέ να πάνε τα φαρμάκια κάτω
Κτήριο είναι αλλά επικρατεί το κτίριο πια
κερναω κοκτεηλς αμα αφησεις τον ξυνο
μονο με αποδειξεις οτι δε κλωνιζεις
Τί κι εγώ?
να περιμένεις να χωρίσουμε τσούχτρα
ή τουλάχιστον να του πάρω πίπα
εγινες νωντας και ανακαλυπτεις κλωνους με μεγαλη αποτυχια?
στ αρχίδια μας.
Το γεγονός ότι η γραφή κτίριο είναι πολύ συνηθισμένη δεν μπορώ να το παραβλέψω. Πράγματι η σωστή ετυμολογία είναι από το οικητήριο (και επομένως γράφεται "σωστά" κτήριο). Η γραφή κτίριο προέρχεται από παρετυμολογία από το κτίζω αλλά αυτό δεν είναι σωστό αφού το κτίζω θα έδινε κτιστήριο και θα σήμαινε "εκεί που κτίζουμε" και όχι "εκεί που οικούμε". Το πώς είναι γραμμένη η νομοθεσία εδώ δεν μας δεσμεύει καθόλου. Η γνώμη μου είναι πως σαφώς πρέπει να αναφέρεται η γραφή "κτίριο" αλλά είναι καλύτερα να χρησιμοπούμε την γραφή "κτήριο" ιδιαίτερα στα ονόματα των κατηγοριών. --Λύκινος ♘ 18:38, 21 Δεκεμβρίου 2005 (UTC)
καταλαβαίνεις γιατί σου έχω αδυναμία;
και σένα σου έχω.Γιατί είσαι στράκι
Ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα
Πιττόγυρα ή ποικιλία του μερακλή?
το αλαθητο του παπα το εχει μονο περσονας ο οποιος εχει κλασσικη παιδεια & οχι μονο..
και σένα σου έχω.
γιατί είσαι πουτανάκι.
ααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαα
το αλαθητο του παπα το εχει μονο περσονας ο οποιος εχει κλασσικη παιδεια & οχι μονο..
εγω προτιμουσα τις κοπανες,τα ναρκωτικα & τα σφαιριστηρια..
σαν τον μπακαλη ομως κανεις..
αν δεν υπαρχει προγραμμα για τις δασειες-περισπωμενες κλπ & τα γραφει απο μνημης,τοτε το ατομακι ειναι εντελως αρρωστο λεμε..
Πιττόγυρα ή ποικιλία του μερακλή?
εγω προτιμουσα τις κοπανες,τα ναρκωτικα & τα σφαιριστηρια..
σαν τον μπακαλη ομως κανεις..
αν δεν υπαρχει προγραμμα για τις δασειες-περισπωμενες κλπ & τα γραφει απο μνημης,τοτε το ατομακι ειναι εντελως αρρωστο λεμε..
γιατί ειμαι ωραίο αγόρικαταλαβαίνεις γιατί σου έχω αδυναμία;