House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Είμαι Θεσσαλονίκη ρε τύπεΠαμε για κανα καμακι τυπε.... μπουρδελοτσαρκες απο την αλλη βδομαδα παλι!
Εισαι μεσα ?
Είμαι Θεσσαλονίκη ρε τύπεΠαμε για κανα καμακι τυπε.... μπουρδελοτσαρκες απο την αλλη βδομαδα παλι!
Εισαι μεσα ?
Είμαι Θεσσαλονίκη ρε τύπε
ρε πάμε μαζί? γουστάρεις?
Είμαι και παπούς ρε παίχτη δεν είμαι για τέτοια πράγματα
απο δω ναι..απο δω λέω...
πόσο εισαι ?Είμαι και παπούς ρε παίχτη δεν είμαι για τέτοια πράγματα
ρε πάμε μαζί? γουστάρεις?
απο δω ναι..
42πόσο εισαι ?
α.0-20
β.21-50
γ.52-...
Λοιπόν η κλασικη πορεία για μένα = κατεβαίνεις στο σταθμό Αττική, μετά βγαίνεις Λιοσίων, ανεβαινεις Φυλής και μετα κατηφοριζεις προς Πλάκα μοναστηρακι, παιρνώντας απο΄οικους , μασατζιδικά κια τσιμπάς και κάτι στο Μπαιρακταρη...Για που λες τυπε?
Μην παμε κανα μοναστηρακι - θησειο παντως ηταν ο ερευνητης εκει το καλοκαιρι και δεν αφησε τουριστρια για τουριστρια
Με ενα μπουκαλακι στο χερι ενα καπελακι και επιχειρηση καμακι
η καλύτερη ηλικία...
;)η καλύτερη ηλικία...
κουραστηκα μονο που το διαβασα..σταθμό Αττική-Μπαιρακταρη...
η καλύτερη ηλικία...
Λοιπόν η κλασικη πορεία για μένα = κατεβαίνεις στο σταθμό Αττική, μετά βγαίνεις Λιοσίων, ανεβαινεις Φυλής και μετα κατηφοριζεις προς Πλάκα μοναστηρακι, παιρνώντας απο΄οικους , μασατζιδικά κια τσιμπάς και κάτι στο Μπαιρακταρη...
με αυτη την βόλτα βλέπεις όλη την βρώμα της Αθήνας...κουραστηκα μονο που το διαβασα..
εννοείται πάντα διατηρούμε και ένα επίπεδο...Ναι ρε και αυτο.... φυσικα και δεν ξεχναμε ποτε τα αγαπημενα μας μπουρδελα... αλλα και λιγοο καμακι τυπε δεν σε ζημιωνει μπορει να γνωρισεις κανα καλο μουνετο που δεν του την πεφτει κανεις και επειδη του την επεσες εσυ στο ακυρο να το σκαλωσεις μετα και να σου κανει πιπες
Για καλες μιλαω ετσι? Οχι χοντρες
με αυτη την βόλτα βλέπεις όλη την βρώμα της Αθήνας...
ρε δεν λέω για τα μπουρδέλα, αλλά για την μπίχλα της Αθήνας...ελα μωρε και εσυ τωρα... λεπτομερειες... αμα δεν εχει κατσαριδες μεσα εγω δεν πηδαω..
μην γινεσαι υποχονδριος δικιε μου!