Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 559
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.249
Πόντοι
206
Τελικά με βρήκε αυτός είχα πάει την προηγούμενη Δευτέρα και δεν ήταν κανένας επάνω . Περίμενα λίγο μην τυχόν και ανέβει κανείς και μετά από πέντε λεπτά εμφανίστηκαν κάτι άσπρα δόντια οπότε και σκέφτηκα νάτος ο Τζίμης. Ήταν με σακίδιο στην πλάτη και έπινε μπύρα . Να πω την αλήθεια σκεφτόμουν το ξύλο του επιδορπίου και δεν τον πλησίασα. Όμως αυτός είχε διαθέσεις και άρχισε να μου χαϊδεύει τον κώλο μου με τα χοντρό δάκτυλα του κάτι που με έφτιαξε και άρχισα να του πιάνω τον πούτσο του που τον είχε πετάξει έξω. Με τα πολλά με στρίμωξε στο σκοτεινό καναπεδάκι και με γαμούσε για πάνω από μία ώρα . Η κωλοτρυπιδα μου είχε μουδιάσει αλλά μου άρεσε εκτός από την απαίσια ζέστη που με είχε κάνει μούσκεμα . Το μόνο που διέκοπτε πότε πότε για να πιει μπυρα πράγμα που τον έκανε να μην μπορεί να χύσει και σκεφτόμουν πως θα με έχει όλο το βράδυ εκεί να με πηδάει . Τελικά το κατούρημα τα σταμάτησε όλα . Έφυγε τρέχοντας να πάει κάτω και βρήκα την ευκαιρία να την κάνω. Ένα μούδιασμα από πίσω το έχω ακόμα. Σε γενικές γραμμές όμως θα του ξανά καθόμουν γιατί δεν είναι όπως τον περιγράφουν. Χειραγωγείται εύκολα και κάνει ότι του λες. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ο αλκοολισμός κάτι που δεν ενοχλεί και πολύ εκτός αν σε γαμάει........
το αλκοολ η και τα ναρκωτικα ειναι απαραιτητα στοιχεια των γαμιαδων του αθηναικου

nikoskollias197200

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Like
28
Πόντοι
0
Παίζει καθόλου κόσμος αυτες τις μέρες ή λείπουν σε διακοπές;

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Καλημερα, ειναι εδω κανεις απο τα ατομα που ηταν στο σινεμα χτες Παρασκευη απογευμα απο τις 20:00 εως τις 22:00???

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
242
Πόντοι
21
Νωρίς απόγευμα λέω να στήσω κωλο. Κανας πουτσαρας;;

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Νωρίς απόγευμα λέω να στήσω κωλο. Κανας πουτσαρας;;
Να πας, να πας!! εγω παντως που πηγα χτες εφαγα πολυ πραμα στον εξωστη!!
Αν και αυτη η απιστευτη ζεστη εκει, ειναι πραγματικα εξουθενωτικη!! και χαλαει ολη την εμπειρια!

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
242
Πόντοι
21
Αν και αυτη η απιστευτη ζεστη εκει, ειναι πραγματικα εξουθενωτικη!! και χαλαει ολη την εμπειρια!
Πόσοι σε πήραν;

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.249
Πόντοι
206
επιτηδες,το ιδρυμα προσφερει Hot sauna experience

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Η ειλικρηνης απαντηση σε αυτη την ερωτηση ειναι.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!
Ειχανε μαζευτει σαν τα κορακια γυρω μου πανω στον εξωστη και ο ενας εμπαινε και ο αλλος εβγαινε!! πρεπει να ειτανε 5-6 σιγουρα.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
επιτηδες,το ιδρυμα προσφερει Hot sauna experience
....εεε ενταξει βρε συ! αυτο παραειναι!! ειδικα επανω δεν εχει κανενα aircondition!! και κατω μετα στην κεντρικη αιθουσα που εκατσα λιγο να ηρεμησω με το........"παρτι", το πισω aircondition παροτι ελεγε 23 βαθμους, δεν εβγαζε αερα!!

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
74
Πόντοι
0
20240810_175248.jpg
σκέφτομαι να έρθω για πρώτη φορά αθηναϊκον. Αξίζει να ερθω ετσι ? Ειμαι 22

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.790
Πόντοι
3.506
Ειχανε μαζευτει σαν τα κορακια γυρω μου πανω στον εξωστη και ο ενας εμπαινε και ο αλλος εβγαινε!! πρεπει να ειτανε 5-6 σιγουρα.
Έγραψε χιλιόμετρα από λαθροψωλόκρεας το κοντέρ, ε...

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
74
Πόντοι
0
Ειμαι 22 και θέλω να παω στο αθηναϊκον για να με γαμησουν αξίζει να παω και να κουνήσω την κωλαρα μου?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.249
Πόντοι
206
....εεε ενταξει βρε συ! αυτο παραειναι!! ειδικα επανω δεν εχει κανενα aircondition!! και κατω μετα στην κεντρικη αιθουσα που εκατσα λιγο να ηρεμησω με το........"παρτι", το πισω aircondition παροτι ελεγε 23 βαθμους, δεν εβγαζε αερα!!
δεν δουλευει ειναι για εφφε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειμαι 22 και θέλω να παω στο αθηναϊκον για να με γαμησουν αξίζει να παω και να κουνήσω την κωλαρα μου?
αν φορεσεις στρινγκαρα και κουνησεις τον κωλο σου θα σε ξεσκισουν και θα σε χυσουν παντου

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.249
Πόντοι
206
αυτα ειναι,μπραβο ετσι πρεπει:thumbsup:

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Έγραψε χιλιόμετρα από λαθροψωλόκρεας το κοντέρ, ε...
ναι ναιιι, και ειχε και ξενους διαφορων ηλικιων και Ελληνες ωριμους! αλλα ολοι με καλες-βαρβατες ψωλες!!
δεν ειχε τα υπερηλικα ραμολι που λενε καποιοι εδω, αυτοι τουλαχιστον που ηρθαν σε εμενα επανω στον εξωστη, ειχαν καλο-σκληρο πραμα ολοι.

Ενας μαλιστα νεαρος σχετικα Αλβανος, ειχε ενα πραμα πανω απο 18 ποντους μιλαμε!!!

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Αγαπη μου, νομιζω οτι για τοσο μικρη, ισως να ειναι λιγο βαρβαρο το μερος!!
Ειδικα αν δεν το εχεις καλα......δουλεμενο απο πισω!!

• Like
Αντιδράσεις: Kassie

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
δεν δουλευει ειναι για εφφε
Εεεε μεγαλη μαλακια βρε συ!! γιατι το κανουε αυτο? μονο και μονο για να χυνουμε κουβαδες ιδρωτα χωρις λογο?
Ειπαμε οτι την "ιδρωνουμε την φανελα" αλλα οχι και ετσι βρε συ! μονο με το ενα aircondition μπροστα διπλα στη οθονη δεν γινεται δουλεια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εεεε μεγαλη μαλακια βρε συ!! γιατι το κανουε αυτο? μονο και μονο για να χυνουμε κουβαδες ιδρωτα χωρις λογο?
Ειπαμε οτι την "ιδρωνουμε την φανελα" αλλα οχι και ετσι!! μονο με το ενα aircondition μπροστα διπλα στη οθονη δεν γινεται δουλεια!

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
74
Πόντοι
0
Αγαπη μου, νομιζω οτι για τοσο μικρη, ισως να ειναι λιγο βαρβαρο το μερος!!
Ειδικα αν δεν το εχεις καλα......δουλεμενο απο πισω!!
Εγω αυτο που θελω να δοκιμάσω ειναι να με γαμησουν πολλοί είτε Έλληνες είτε αλλοδαποί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom