Τελικά με βρήκε αυτός είχα πάει την προηγούμενη Δευτέρα και δεν ήταν κανένας επάνω . Περίμενα λίγο μην τυχόν και ανέβει κανείς και μετά από πέντε λεπτά εμφανίστηκαν κάτι άσπρα δόντια οπότε και σκέφτηκα νάτος ο Τζίμης. Ήταν με σακίδιο στην πλάτη και έπινε μπύρα . Να πω την αλήθεια σκεφτόμουν το ξύλο του επιδορπίου και δεν τον πλησίασα. Όμως αυτός είχε διαθέσεις και άρχισε να μου χαϊδεύει τον κώλο μου με τα χοντρό δάκτυλα του κάτι που με έφτιαξε και άρχισα να του πιάνω τον πούτσο του που τον είχε πετάξει έξω. Με τα πολλά με στρίμωξε στο σκοτεινό καναπεδάκι και με γαμούσε για πάνω από μία ώρα . Η κωλοτρυπιδα μου είχε μουδιάσει αλλά μου άρεσε εκτός από την απαίσια ζέστη που με είχε κάνει μούσκεμα . Το μόνο που διέκοπτε πότε πότε για να πιει μπυρα πράγμα που τον έκανε να μην μπορεί να χύσει και σκεφτόμουν πως θα με έχει όλο το βράδυ εκεί να με πηδάει . Τελικά το κατούρημα τα σταμάτησε όλα . Έφυγε τρέχοντας να πάει κάτω και βρήκα την ευκαιρία να την κάνω. Ένα μούδιασμα από πίσω το έχω ακόμα. Σε γενικές γραμμές όμως θα του ξανά καθόμουν γιατί δεν είναι όπως τον περιγράφουν. Χειραγωγείται εύκολα και κάνει ότι του λες. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ο αλκοολισμός κάτι που δεν ενοχλεί και πολύ εκτός αν σε γαμάει........