BareFuckMyAss
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2024
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Έλα! Έχει μαύρες πούτσες για τη πουστοκωλάρα σου.Να ερθω τωρα?Τι λετε θα με γλεντησει κανεις?
πηγες?σε πηδηξαν?Να ερθω τωρα?Τι λετε θα με γλεντησει κανεις?
Λογω λαθος συνεννοησης με τον poutsarass δυστυχως δεν πηγα.Θα παω αποψε σιγουρα ομως.πηγες?σε πηδηξαν?
θα σας βαλουν και τους 2 στο μπουντρουμι του πονου και της ηδονης και θα σας πηδηξουνΚαλησπέρα αξίζει να έρθω με την κοπέλα μου στο σινεμά να μας πάρουν μάτι μόνο;
Όχι τύπε, θα σας επιτεθούν τα ζόμπι και θα σας ξεσκίσουν και τους 2.Καλησπέρα αξίζει να έρθω με την κοπέλα μου στο σινεμά να μας πάρουν μάτι μόνο;
Σε άφησαν παρθένο τύπεΠαντως εχθες για εμενα ηταν η πρωτη μου φορα στο Αθηναϊκον και πιθανοτατα και η τελευταια...
Τι παρθενο,οταν πηγα ολοι και ολοι 4 νοματαιοι ηταν,ο ενας καταλαβα πως ηταν ο Πακιστανος με το ενα ματι που κοιμοταν,οι αλλοι δυο μου ζητησανε λεφτα,και ειχε και ενα μπαρμπα φυρω στα 70 που απλα τον επαιζε γυρω γυρω...Και κατα τα αλλα η βρωμα μεσα δεν λεγοταν...Απογοητευση.Σε άφησαν παρθένο τύπε
Αυτό είναι το αυθεντικό τσονταδικο τύπε, μην είσαι φλώρος. Πιστεύω να μην πηγές μεσημεριατικαΤι παρθενο,οταν πηγα ολοι και ολοι 4 νοματαιοι ηταν,ο ενας καταλαβα πως ηταν ο Πακιστανος με το ενα ματι που κοιμοταν,οι αλλοι δυο μου ζητησανε λεφτα,και ειχε και ενα μπαρμπα φυρω στα 70 που απλα τον επαιζε γυρω γυρω...Και κατα τα αλλα η βρωμα μεσα δεν λεγοταν...Απογοητευση.
Τύπε φταίει η εποχή και πολλοί αράζουν παραλία. Ε μετά γίνεται συνηθεια το κατούρημα στην παραλία και κατουράμε και στο τσονταδικο όπου να ναι Εγώ ρίχνω και δυνατά κλανιδια πάντα και καμιά φορά καταλήγουν και σε χέσιμο, ίσως αυτό να σου βρωμισε.Μπηκα το βραδυ 12.30.Και αντε για αυτους που ειχε μεσα να πω οκ,δεν μπορεις να πεις κατι γιατι δεν ειναι κατι που ειναι στο χερι καποιου,αλλα εκεινη η μποχα?Ωπου και να πηγα εκει μεσα σκυλοβρομαγε κατουρα και δεν ξερω και εγω τι αλλο...Νταξ,ειπαμε,τσονταδικο καλτιλα,αλλα αυτο ηταν χωματερη...
δεν πιστευω να τον ενοχλησες την ωρα που κοιμοταν γιατι ειναι πολυ ευεξαπτος,πρεπει να περιμενεις να ξυπνησει πρωτα για να σε γαμησει,ο τανζανος δεν ηταν στο παταρι?εισαι και ατυχος δεν εχει πολυ καιρο που πεθανε ο πακιστανος που μαζευε σιδερα σκραπ και του ελειπε το χερι κατω απτον αγκωνα,αυτος θα σε γαμαγε σιγουραΤι παρθενο,οταν πηγα ολοι και ολοι 4 νοματαιοι ηταν,ο ενας καταλαβα πως ηταν ο Πακιστανος με το ενα ματι που κοιμοταν,οι αλλοι δυο μου ζητησανε λεφτα,και ειχε και ενα μπαρμπα φυρω στα 70 που απλα τον επαιζε γυρω γυρω...Και κατα τα αλλα η βρωμα μεσα δεν λεγοταν...Απογοητευση.
κατουρανε στους τοιχους του σινεμα για η τουαλετα ειναι πολυ βρωμικη και σιχαινονταιΜπηκα το βραδυ 12.30.Και αντε για αυτους που ειχε μεσα να πω οκ,δεν μπορεις να πεις κατι γιατι δεν ειναι κατι που ειναι στο χερι καποιου,αλλα εκεινη η μποχα?Ωπου και να πηγα εκει μεσα σκυλοβρομαγε κατουρα και δεν ξερω και εγω τι αλλο...Νταξ,ειπαμε,τσονταδικο καλτιλα,αλλα αυτο ηταν χωματερη...
Πιθανότατα δεν θα είναι η τελευταίαΠαντως εχθες για εμενα ηταν η πρωτη μου φορα στο Αθηναϊκον και πιθανοτατα και η τελευταια...
Τελικά με βρήκε αυτός είχα πάει την προηγούμενη Δευτέρα και δεν ήταν κανένας επάνω . Περίμενα λίγο μην τυχόν και ανέβει κανείς και μετά από πέντε λεπτά εμφανίστηκαν κάτι άσπρα δόντια οπότε και σκέφτηκα νάτος ο Τζίμης. Ήταν με σακίδιο στην πλάτη και έπινε μπύρα . Να πω την αλήθεια σκεφτόμουν το ξύλο του επιδορπίου και δεν τον πλησίασα. Όμως αυτός είχε διαθέσεις και άρχισε να μου χαϊδεύει τον κώλο μου με τα χοντρό δάκτυλα του κάτι που με έφτιαξε και άρχισα να του πιάνω τον πούτσο του που τον είχε πετάξει έξω. Με τα πολλά με στρίμωξε στο σκοτεινό καναπεδάκι και με γαμούσε για πάνω από μία ώρα . Η κωλοτρυπιδα μου είχε μουδιάσει αλλά μου άρεσε εκτός από την απαίσια ζέστη που με είχε κάνει μούσκεμα . Το μόνο που διέκοπτε πότε πότε για να πιει μπυρα πράγμα που τον έκανε να μην μπορεί να χύσει και σκεφτόμουν πως θα με έχει όλο το βράδυ εκεί να με πηδάει . Τελικά το κατούρημα τα σταμάτησε όλα . Έφυγε τρέχοντας να πάει κάτω και βρήκα την ευκαιρία να την κάνω. Ένα μούδιασμα από πίσω το έχω ακόμα. Σε γενικές γραμμές όμως θα του ξανά καθόμουν γιατί δεν είναι όπως τον περιγράφουν. Χειραγωγείται εύκολα και κάνει ότι του λες. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ο αλκοολισμός κάτι που δεν ενοχλεί και πολύ εκτός αν σε γαμάει........Ανέβα εκεί που αράζει και πινει τα μπυρονια του ο ανθρωποπίθηκας ο Τζιμης ο Τανζανος να φας το ξεφτίλισμά σου μετα ξύλου για επιδόρπιο.