kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε λογικα γνωρίζεστε χρόνια και σε παίρνει ακαποτα με ασφαλειαΑκάποτα ναι, αλλά δεν με έχει χύσει ποτέ μέσα.
Τύπε λογικα γνωρίζεστε χρόνια και σε παίρνει ακαποτα με ασφαλειαΑκάποτα ναι, αλλά δεν με έχει χύσει ποτέ μέσα.
στο αθηναικο γινεται ηδη ανταλλαγη αιματων μεσω των κοριων που κυριαρχουν στο ιδρυμα οποτε η καποτα ειναι περιττηΕιναι αυτός που γαμαει μονο ακαποτα και χυνει μεσα;
γιατι ετσι?Ακάποτα ναι, αλλά δεν με έχει χύσει ποτέ μέσα.
μηπως εχουν σχεση?Τύπε λογικα γνωρίζεστε χρόνια και σε παίρνει ακαποτα με ασφαλεια
Αυτο ειναι υπεροχο...Μια οικογένεια όλοι εκεί γι'αυτό το λάστιχο είναι περιττό
Το θεμα ειναι να ειναι και κανενας γαμιας εκει διαθεσιμος να το ριξει ομως...Μια οικογένεια όλοι εκεί γι'αυτό το λάστιχο είναι περιττό
Μετά από τόσα ακα γαμησια πολύ πιθανόν.μηπως εχουν σχεση?
Ανέβα εκεί που αράζει και πινει τα μπυρονια του ο ανθρωποπίθηκας ο Τζιμης ο Τανζανος να φας το ξεφτίλισμά σου μετα ξύλου για επιδόρπιο.Απόψε κάτι με τρώει από πίσω και λέω να περάσω από το ίδρυμα να με ξύσουν μπας και μου φύγει η φαγούρα...........
Αν είναι μαύρος έχεις δίκιο που να φανείΟκ
Που να τον δεις μέσα στο σκοτάδι?...περίμενε θα σε πλησιάσει αυτός
Μονο αν χαμογελασει...εφοσον εχει δοντια!!Αν είναι μαύρος έχεις δίκιο που να φανεί
Μηπως εχεις αιμορροΐδες?Απόψε κάτι με τρώει από πίσω και λέω να περάσω από το ίδρυμα να με ξύσουν μπας και μου φύγει η φαγούρα...........
δεν κυκλοφορει ετσι για να τον καταλαβειςΈχω πάει άπειρες φορές όλες τις ημέρες όλες τις ώρες δεν έχω δει κανένα Τανζανό
Πετυχημένο....δεν κυκλοφορει ετσι για να τον καταλαβεις
Δεν ήξερα ότι είχα τέτοια επιτυχία . Αλλά για πες μου πως θα με καταλάβεις μέσα στα σκοτάδια από μια φωτογραφία ; Εκτός αν θέλεις να φοράω κανένα φωσφοριζέ βρακάκι.......η κωλαρα σου ειναι ο λογος εγγραφης μου και να δω ποτε θα εισαι εκει να ερθω να σε βρω
Όπως και νάχει με ένα πηδηματάκι φεύγουν κι αυτέςΜηπως εχεις αιμορροΐδες?
καλη η σκεψη σου και θα ηταν ωραιο στο σκοταδι, να ξερουν ολοι τι ακολουθουν και ψαχνουν!Δεν ήξερα ότι είχα τέτοια επιτυχία . Αλλά για πες μου πως θα με καταλάβεις μέσα στα σκοτάδια από μια φωτογραφία ; Εκτός αν θέλεις να φοράω κανένα φωσφοριζέ βρακάκι.......