Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 766
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.560
Πόντοι
7.885
Μετά την χθεσινή επίσκεψη στο ναό της βρώμικης και ακαποτης ηδονής έχω να πω ότι πέρασα τέλεια.
Με έσκισαν 5-6 άτομα και γέμισαν τον πάτο μου με το καυτό σπέρμα.Αν και αρρενωπός εγώ έφαγα καλα.Σιγουρα θα ξαναπάω να με σκισουν μέχρι και Ρτα πακιστάνια
Μπράβο τύπε που εμπιστευτηκες τον κωλο σου στους φημισμένους γαμιαδες του ιδρύματος :rockon::rockon:. Ο πατραπαραδοτος πουστης ποτέ δεν φεύγει αγαμητος από αυτό το ίδρυμα. Κλάψτε τώρα τα κρος :rockon::rockon:

sexy_blower

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Μπράβο τύπε που εμπιστευτηκες τον κωλο σου στους φημισμένους γαμιαδες του ιδρύματος :rockon::rockon:. Ο πατραπαραδοτος πουστης ποτέ δεν φεύγει αγαμητος από αυτό το ίδρυμα. Κλάψτε τώρα τα κρος :rockon::rockon:
Είχα ακούσει για τους ανώμαλους γαμιαδες του αλλά η δοκιμή με έπεισε να ξαναπάω μετά την μεγάλη εβδομάδα.
Τώρα όσον αφορά τα Κρος καλό είναι να μην τα αποπαιρνουμε φιλε υπάρχει και για εκείνα ένα μέρος σε όλη την Αθήνα....Η χωματερή των άνω λιοσίων

sexy_blower

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2024
Like
20
Πόντοι
0
στο ιδρυμα αυτο ο πατροπαραδοτος πουστης βρισκει πολλους γαμιαδες,τα κρος απαξιωνονται και μπορει να αρπαξουν και φαπες
εισαι αξιος μυστης ανωμαλιαρης την επομενη φορα μετα τους πακιστανους να παρεις και τον αστεγο με τον καθετηρα
Εκλαψα φιλε με τον καθετηρα Έφαγα καλα φίλος,ήταν μια κακομοίρα Κρος που είχε απαξιωθει πλήρως όσο γαμουσαν εμένα οι ανώμαλοι ψωλαραίοι του ιδρύματος,την λυπήθηκα τόσο που σκέφτηκα να την γαμησω εγώ φίλε,αλλά λέω δεν γαμιετε κάνας άστεγος με κατάκλιση θα κάνει το ψυχικό.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.698
Πόντοι
206
Είχα ακούσει για τους ανώμαλους γαμιαδες του αλλά η δοκιμή με έπεισε να ξαναπάω μετά την μεγάλη εβδομάδα.
Γιατι ?νηστευεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μεγαλη βδομαδα μεσημερι ρε φιλε?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.698
Πόντοι
206
Εκλαψα φιλε με τον καθετηρα Έφαγα καλα φίλος,ήταν μια κακομοίρα Κρος που είχε απαξιωθει πλήρως όσο γαμουσαν εμένα οι ανώμαλοι ψωλαραίοι του ιδρύματος,την λυπήθηκα τόσο που σκέφτηκα να την γαμησω εγώ φίλε,αλλά λέω δεν γαμιετε κάνας άστεγος με κατάκλιση θα κάνει το ψυχικό.
ο αστεγος με τον καθετηρα ερχεται τωρα τελευταια αδειαζει τον καθετηρα με τα κατουρα σε γωνιες του ιδρυματος,καλα να παεθ το κρος ας παει σε αλλο ιδρυμα

sexy_blower

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2024
Like
20
Πόντοι
0
ο αστεγος με τον καθετηρα ερχεται τωρα τελευταια αδειαζει τον καθετηρα με τα κατουρα σε γωνιες του ιδρυματος,καλα να παεθ το κρος ας παει σε αλλο ιδρυμα
Συμφωνώ φίλος ας πάνε στο πουστράδικο το downtown με τον ανώμαλο ματάκια που μπαίνει μέσα για να αλλάξει σακούλες στα καλαθάκια και τον φαφούτη στο ταμείο.
Αντε επιτέλους βάζουν μια περούκα από τα τζάμπο στο κεφάλι,βρίσκουν και ένα τακούνι 47 νούμερο και μου το παίζουν και μουναρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom