TS_Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κοίτα πριν περάσω ρωτάω αν κανει τπτ ακαποτα . Αν μου πει ναι λέω θα περάσω μετά . Αν μου πει οχι περνάω ! Γενικά εχω δει οτι ειναι πολυ καθαρές όσο περίεργο και αν σου φαίνεται . Μερικές ειναι εντυπωσιακές και μπορείς να πάρεις απλά ενα τσιμπουκι και οχι γαμησι . Τωρα για την κοινή θέα εντάξει ενα στενάκι ειναι εκεί ...Υάκινθε, δεν είναι κάπως άβολα και αμήχανα εκεί + ναρκωτικά + στην κοινή θέα των αυτοκινήτων + αρρώστιες
φυλαξου φιλε εκει δεν ειναι να παιζειςκοίτα πριν περάσω ρωτάω αν κανει τπτ ακαποτα . Αν μου πει ναι λέω θα περάσω μετά . Αν μου πει οχι περνάω ! Γενικά εχω δει οτι ειναι πολυ καθαρές όσο περίεργο και αν σου φαίνεται . Μερικές ειναι εντυπωσιακές και μπορείς να πάρεις απλά ενα τσιμπουκι και οχι γαμησι . Τωρα για την κοινή θέα εντάξει ενα στενάκι ειναι εκεί ...
Εχει έρθει ενα καινούριο κροσακι εκ Βουλγαρίας πολυ καλο , δεν το δοκίμασα ξερει κανεις κατι ; Πλεον τα τραβελια εχουν γίνει περισοτερα απο τα κανονικα κορίτσια στο συγκεκριμένο μέρος
κυρίως απο τις 5 το απογευμα μεχρι 9 ειναι οι καλύτερες ωρεςτι ωρες παιζουν εκει ;
Για πες τύπε :oΠέρασα και χθες γύρω στις 12 το βράδυ και γινόταν παρέλαση απο κρος
είδα τουλάχιστον 6 και για την ώρα ηταν πολλα , ημουν και με μια φίλη μου στο αμάξι που πέρναγα και μου λεει υπαρχουν άτομα που γαμανε τραβελια ;;; Που να ξερεΓια πες τύπε :o
είδα τουλάχιστον 6 και για την ώρα ηταν πολλα , ημουν και με μια φίλη μου στο αμάξι που πέρναγα και μου λεει υπαρχουν άτομα που γαμανε τραβελια ;;; Που να ξερε