Απο σημερινό μου περασμαγυρω στις 6μιση το απογευμα είδα 2 κρος στο ξενοδωχειο. Λεω καμία μερα να παρω δυο κρος και να τις βάλω να πηδαει η μια την αλλη και εγω να βλέπω
δεν ειναι κακο ... και εγω θελω να το δω αυτο , ισως το δοκιμασω
Απο σημερινό μου περασμαγυρω στις 6μιση το απογευμα είδα 2 κρος στο ξενοδωχειο. Λεω καμία μερα να παρω δυο κρος και να τις βάλω να πηδαει η μια την αλλη και εγω να βλέπω
γωνια σωκρατους με σατωβριανδουΚαλησπερα
Μπορει να μενημερωσει καποιοσνσε ποιο χοτελ πανε τα κοριτσια
Κ αν κλεισω καποιο δωματιο εκει αν θα μπορουν ναρθουν οσοι θελω;
Καλησπερα
Μπορει να μενημερωσει καποιοσνσε ποιο χοτελ πανε τα κοριτσια
Κ αν κλεισω καποιο δωματιο εκει αν θα μπορουν ναρθουν οσοι θελω;
ποιος ειναι ο μερακλης που τον πιπωνεις?Υπαρχουν και Ελληνιδες κρος πεντακάθαρες μεσα και εξω χωρις σπυρια στον κωλο
Δεν είναι μονο ενας αγαπη,εξ'αλλου εχω μερικους σταθερους από εδώ μεσα.ποιος ειναι ο μερακλης που τον πιπωνεις?
ωραια φασηΑπο σημερινό μου περασμαγυρω στις 6μιση το απογευμα είδα 2 κρος στο ξενοδωχειο. Λεω καμία μερα να παρω δυο κρος και να τις βάλω να πηδαει η μια την αλλη και εγω να βλέπω
το σβήσανε κιολας... δεν προλαβα να το δω...Αφιερωμένο στο ΓλυκοΜούτσουνο
Μιά παληά γνώριμη, έμενε στο Παγκράτι και δραστηριοποιείτο και στα ξενοδοχεία της Σοφοκλέους, μετά την κρίση κάνει πλέον καρριέρα στην Αγγλία.
που να του σηκωθει του μαυρου,δεν το βαζε στο στομα καρχαρια καλυτερα?Υπαρχουν και Ελληνιδες κρος πεντακάθαρες μεσα και εξω χωρις σπυρια στον κωλο
έγινε και μοντέλο στο ashemaletube.com
εδώ είσαιτο σβήσανε κιολας... δεν προλαβα να το δω...
ευχαριστώ μεγάλεεδώ είσαι
την ειχα παρει το 2012 πολυ καλη ειχε χυσει κιολας .στο εφεσου 11
έγινε και μοντέλο στο ashemaletube.com