Νέα

Άτακτα τραβεστόνια στη Σατωβριάνδου στο ξενοδοχείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
δε διαφωνω αγαπημενε μου κουκλε εννοειτε, αλλα παντα υπαρχουν δυο οψεις σ ενα νομισμα, εσυ το ανεφερες κ εκανες παρα πολυ καλα κ απο εκει κ περα ο καθενας εχει προσωπικη κριση κ βουληση.
ετσι ακριβως απο εκει και περα ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.και μια συμβουλη φιλικη σε ολους καλυτερα να πληρωσει καποιος 20-30 ευρω παραπανω να βρεθει με μια τρανς κοπελα με συνθηκες υγιεινης οπως πρεπει απο το να τρχει στις συγκεκριμενες που πιστευω οτι δεν εχουν ιδεα τι αρρωστειες μπορει να κουβαλανε

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
η αλλη αγαπη μου καθεται και δεν τη νοιαζει για την υγεια της,τα χει γραμμενα στ αρχιδια της ολα δεν ρισκαρει κατι...με τα 25 θα φαει..ο αλλος ρισκαρει για ενα γαμησι
Εδώ έχει νόημα η φράση, καθώς την ακούω και από ένα σωρό αναιδέστατα κοριτσάκια! :rockon: :rockon: :rockon:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
φταινε τα ατακτα τραβεστονια που το κανουν ακαποτα αγορινα;
συμφωνω οτι δεν φταινε απολυτα τα κοριτσια που πηδιουνται ακαποτα με τον οποιονδηποτε,γνωμη μου ειναι οτι και οι δυο φερουν ευθυνη για το περι ακαποτου ;)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
γιατι ο αλλος πληρωνει για ακαποτο καλε μου,απλα..οπως επισης το να τους χυνουμε στο στομα...τ ακουω καθε μερα
εδω να κανω μια παρενθεση και να πω πως,κανονικα οσα και να πληρωνει καποιος πελατης ,δεν θα πρεπε να γινεται ακαποτο σε καμμια περιπτωση,γιατι η υγεια και η ζωη δεν εξαγοραζεται

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Εδώ τα ζάκια τρυπιούνται σκόπιμα για να μολυνθούν με HIV  ώστε σαν οροθετικοί να πάρουν επίδομα και να «πίνουν».
Νομίζω τώρα κόπηκε και το δίνουν μόνο σε όσους ασθενήσουν.
Τι να λέμε τώρα.

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
εδω να κανω μια παρενθεση και να πω πως,κανονικα οσα και να πληρωνει καποιος πελατης ,δεν θα πρεπε να γινεται ακαποτο σε καμμια περιπτωση,γιατι η υγεια και η ζωη δεν εξαγοραζεται
δικε μου μην το ψαχνουμε οισυγκεκριμενες ειναι τελειως μεσα στην μπιχλα και τα εχουν ολα πανω τους και αυτοι που πανε τιποτα παππουδες τελειωμενοι θα ειναι που συχναζουν και στα τσοντοσινεμα η τιποτα ζακια

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
δικε μου μην το ψαχνουμε οισυγκεκριμενες ειναι τελειως μεσα στην μπιχλα και τα εχουν ολα πανω τους και αυτοι που πανε τιποτα παππουδες τελειωμενοι θα ειναι που συχναζουν και στα τσοντοσινεμα η τιποτα ζακια
Πανε και κατι νεοπαπουδες....και οι περισοτεροι απο αυτους που συχτιριζουν εδω μεσα.....μην εχετε αμφιβολιες!!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ας πανε δεν πειραζει,...αλλα βαλε καποτα ρε γαμωτο.,ελεος  :headbang:

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.280
Πόντοι
446
Πανε και κατι νεοπαπουδες....και οι περισοτεροι απο αυτους που συχτιριζουν εδω μεσα.....μην εχετε αμφιβολιες!!
Και 'συ που το ξέρεις ρε ? Στη ΕΥΠ είσαι ή θυρωρός σε κάνα μπουρδελοξενοδοχείο ?

OP
OP
kaboul

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
σημερα κατα τις 7 περασα ειδα μια κοκκινομαλλα κρος κ σκεφτηκα να την παρω μαζι μ αλλη μια (κρος επισης) μελαχρινη να τις δω να γαμιουνται κ να κανουν λεσβιακο κ εγω να κανω ματι αλλα το μετανιωσα κ τελικα κατεληξα διδυμου!η κοκκινομαλλα ωραιο μωρο καινουρια μαλλον αδυνατουλα μ ριγε παντελονι κ μποτακια!

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
σημερα κατα τις 7 περασα ειδα μια κοκκινομαλλα κρος κ σκεφτηκα να την παρω μαζι μ αλλη μια (κρος επισης) μελαχρινη να τις δω να γαμιουνται κ να κανουν λεσβιακο κ εγω να κανω ματι αλλα το μετανιωσα κ τελικα κατεληξα διδυμου!η κοκκινομαλλα ωραιο μωρο καινουρια μαλλον αδυνατουλα μ ριγε παντελονι κ μποτακια!
δικε μου προσεχε μην σε κλεψουν

OP
OP
kaboul

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Μαλίνα,μεγάλη μουναρα κρος στο αυγκεκριμενο hotel

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.326
Πόντοι
606
μαλακες το νουσας με δαυτες

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
ετσι ακριβως απο εκει και περα ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.και μια συμβουλη φιλικη σε ολους καλυτερα να πληρωσει καποιος 20-30 ευρω παραπανω να βρεθει με μια τρανς κοπελα με συνθηκες υγιεινης οπως πρεπει απο το να τρχει στις συγκεκριμενες που πιστευω οτι δεν εχουν ιδεα τι αρρωστειες μπορει να κουβαλανε
Οποιος κανει το κεφι του ,κανει και την ποινη του!!! :cool2:αφορα αυτους που πανε σε τετοιου ειδους hotelia.... :knuppel:
        αλλα δυστηχως και η Λ ΚΑΒΑΛΑΣ εχει και εκει προβλημα ....μιλαμε για πολλα παρασημα,οι ελληνιδες κρος η τρανς εχουν απομονωθει με της διαφορες εισαγωγες απο βουργαρια κυριως μερια.....τιμες και απο 15-25 ευρω,αναλογικα .....ποιο ειναι το κακο? οτι ΑΥΤΟΣ που παει εκει... παει και στα 50αρικα και στα 100σταρικα ,και στα 150αρικα...του internet ασπουμε.... μια καυλα μπορει να στοιχισει απιστευτα ακριβα.... τα συμπερασματα δικα σας!!! :coffee:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.326
Πόντοι
606
Οποιος κανει το κεφι του ,κανει και την ποινη του!!! :cool2:αφορα αυτους που πανε σε τετοιου ειδους hotelia.... :knuppel:
        αλλα δυστηχως και η Λ ΚΑΒΑΛΑΣ εχει και εκει προβλημα ....μιλαμε για πολλα παρασημα,οι ελληνιδες κρος η τρανς εχουν απομονωθει με της διαφορες εισαγωγες απο βουργαρια κυριως μερια.....τιμες και απο 15-25 ευρω,αναλογικα .....ποιο ειναι το κακο? οτι ΑΥΤΟΣ που παει εκει... παει και στα 50αρικα και στα 100σταρικα ,και στα 150αρικα...του internet ασπουμε.... μια καυλα μπορει να στοιχισει απιστευτα ακριβα.... τα συμπερασματα δικα σας!!! :coffee:
η την κοβεις κ εχεις κ το κεφαλη σου ησυχο

OP
OP
kaboul

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19