Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
α πα πα πα
παιζουνε βελακια δικε μου.τρυπιονται
τι είναι οι τοξοβόλοι ρε παιδιά;; να μαθαίνουμε κι εμείς οι νέοι...
προσεχετε επιτελους λιγο ρε,οτιδηποτε κυκλοφορει στο κεντρο πρεπει να το γαμησετε?Μαγκες υπαρχουν πολλες αρρωστιες και δυσωδια >
κάνει καριέρα στο μπαλέτο ;;;στην Αγγλια
είτε αποφάσισε να παεριποηθει λίγο τον εαυτό της, γιατι οι εγγλέζοι είναι απαιτητικοί κι οανταγωνισμός μεγάλος... τίγκα το Λονδίνο από τρανς... ειδικά ασιάτισσες...παρατήρηση. είτε έγινε κουκλάρα είτε έγινε expert στο photoshop
ναι... ειδικά ανάμεσα στα πόδια...έχεις δίκιο γιατί είχε όμορφα χαρακτηριστικά.
οτι προφυλαξει να παρεις με αυτες ειναι αστα να πανε στο διαολο.το μονο που για να εισαι σιγουροσ δωστους να τσιμπουκι και αυτο μ εκαποτα φυσικαενώ η Συγγρού είναι πολύ καθαρή ... φίλε μου εάν προσέξεις δε θα πάθεις... εάν δεν προσέξεις, ειδικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια (transexual/bottom) είναι πολύ πιθανόν να την πάθεις, και από στούντιο, και από τη Συγγρού... δεν είναι το μέρος, είναι η ποφύλαξη
άστο να πάει στο διάολο καλύτερα...οτι προφυλαξει να παρεις με αυτες ειναι αστα να πανε στο διαολο.το μονο που για να εισαι σιγουροσ δωστους να τσιμπουκι και αυτο μ εκαποτα φυσικα
μονο και μονο που ειναι μεσα στην βρωμα ολο τους κορμι και κατι πατσουλια που ριχνουν πανω τους βρωμοκοπανε χωρια που τα κολομερια τους ειναι τιγκα στα σπυριαάστο να πάει στο διάολο καλύτερα...
μεγάλε σταμάτα κι έχω φάει...μονο και μονο που ειναι μεσα στην βρωμα ολο τους κορμι και κατι πατσουλια που ριχνουν πανω τους βρωμοκοπανε χωρια που τα κολομερια τους ειναι τιγκα στα σπυρια