Νέα

ΑΣΠΙΡΙΝΗ και ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MR-STRANGER27

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Κριτικές
30
Like
620
Πόντοι
990
Φίλε εσύ που είσαι σχετικός αιτιολόγησε μας την άποψη σου!!!η τράβα σε ένα γυναικολόγο να λύσεις τα γυναικολογικά σου και μη μας την λές!!άποψη ζήτάτε εδώ μέσα και ο κάθε ένας λέει τη δική του!!σεβάσου τη λοιπόν και 'άσε τα κοσμιτικά επίθετα στη μπάντα!!!

Αν θες καλο γυναικολογο πες μου να σε στειλω

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Ελπίζω Να μην εισαι σε θεματα σεξουαλικως μεταδιδομενων λοιμωξεων τοσο ασχετη οσο εισαι σε θεματα επειγουσας αντισυλληψης...εισαι και call girl

επειδη εσυ εισαι απλα ασχετος και αγενης χωρις να με γνωριζειςδε σημαινει οτι εγω δε ξερω τι μου γινεται....

δε φτανει που δε σεβεστε τις γυναικες που πατε μαζι τους αλλα τους βαζετε και αναβραζουσα ασπιρινη στο μουνι μετα.....πες το αυτο σε γυναικολογο και θα σε πεταξει εξωω απο το ιατρειο με τις κλωτσιες..

κι αντε εσυ της προτεινεις να βαλει ασπιρινη στο μουνι της...αυτη τοσο βοιδαρα ειναι που δεχεται να παιξει με την υγεια της?αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Άμα είναι κανείς τσιμεντόλιθος.. τι να πείς?

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Άμα είναι κανείς τσιμεντόλιθος.. τι να πείς?

κατα τη γνωμη μου και να με συγχωρησουν οι διαχειριστες θα επρεπε να σβηστει αυτο το θεμα...

θα το διαβασει κανενα μικρο και απειρο κοριτσακι και θα βαλει οντως ασπιρινη μεσα στο μουνι ..θα ειναι ευησυχασμενη οτι απετρεψε την πιθανη εγκυμοσυνη και θα βρεθει με ενα μωρο που στην ουσια δε θα το θελει

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
επειδη εσυ εισαι απλα ασχετος και αγενης χωρις να με γνωριζειςδε σημαινει οτι εγω δε ξερω τι μου γινεται....

δε φτανει που δε σεβεστε τις γυναικες που πατε μαζι τους αλλα τους βαζετε και αναβραζουσα ασπιρινη στο μουνι μετα.....πες το αυτο σε γυναικολογο και θα σε πεταξει εξωω απο το ιατρειο με τις κλωτσιες..

κι αντε εσυ της προτεινεις να βαλει ασπιρινη στο μουνι της...αυτη τοσο βοιδαρα ειναι που δεχεται να παιξει με την υγεια της?αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

Ετσι μας αναγκάζετε να πασπαλιζουμε τον πουτσο μας
με ασπιρινη σε σκονη :S

μικρούλι

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
1
Πόντοι
1
κατα τη γνωμη μου και να με συγχωρησουν οι διαχειριστες θα επρεπε να σβηστει αυτο το θεμα...

θα το διαβασει κανενα μικρο και απειρο κοριτσακι και θα βαλει οντως ασπιρινη μεσα στο μουνι ..θα ειναι ευησυχασμενη οτι απετρεψε την πιθανη εγκυμοσυνη και θα βρεθει με ενα μωρο που στην ουσια δε θα το θελει

και δεν θα το περιμενει κιολας!

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

θα κάνει το μουνί της φαρμακαποθήκη ρε τύπισα!έχεις δίκιο γεμίσαμε φαρμακομούνες όχι άλλες!!!σοβαρά τώρα έχει βλαμένα που θα κάνουν μαλακία!!! δε παιζεις με αυτά!έχουν γεμίσει αφροδίσια και είναι αιτία που ακούνε το κάθε τσαρλατάνο με τις αλχημειες του!!της άλλης της είπανε για ξύδι στο μουνί και έπαθε έγκαυμα!!έχω ακούσει σημεία και τέρατα που κάνετε εσείς οι γυναίκες!!!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
θα κάνει το μουνί της φαρμακαποθήκη ρε τύπισα!έχεις δίκιο γεμίσαμε φαρμακομούνες όχι άλλες!!!σοβαρά τώρα έχει βλαμένα που θα κάνουν μαλακία!!! δε παιζεις με αυτά!έχουν γεμίσει αφροδίσια και είναι αιτία που ακούνε το κάθε τσαρλατάνο με τις αλχημειες του!!της άλλης της είπανε για ξύδι στο μουνί και έπαθε έγκαυμα!!έχω ακούσει σημεία και τέρατα που κάνετε εσείς οι γυναίκες!!!
Καποιες ρομαντικες κοπέλες στο μεταξι
χρησιμοποιούν χαμομηλι για το κρεμπιεδιασμενο μουνακι τους
και ειναι μια χαρά :rockon: :rockon:

μικρούλι

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
1
Πόντοι
1
ναι μονο εμεις... ας μην πω για αγορια που ψεκαζονται με αντισηπτικα σπρει για να μην μεινει η κοπελα εγκυος!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μονο κώλο να ειμαστε ολοι χαρούμενοι :orchestra:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
ναι μονο εμεις... ας μην πω για αγορια που ψεκαζονται με αντισηπτικα σπρει για να μην μεινει η κοπελα εγκυος!

και επειδή ο άλλος είναι ντουβάρι και κάνει παπαριές εσυ και η κάθε ανάπηρη γιατί το ανέχεται?

μικρούλι

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
1
Πόντοι
1
και επειδή ο άλλος είναι ντουβάρι και κάνει παπαριές εσυ και η κάθε ανάπηρη γιατί το ανέχεται?
δεν ειχε τυχει σε εμενα... τωρα αν η κοπελα το ανεχτηκε δεν ξερω... αν ναι τοτε ισως εχει το ιδιο μυαλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom