Καλησπερα φιλοι συναγωνιστες.ο τιτλος ισως φανει ακραιος και υπερβολικος αλλα αποτελει μια πραγματικοτητα.Θα καταθεσω την εμπειρια μου οσο γινεται με λεπτοτητα και εχεμυθεια .
Σε προσφατη συναντηση μου σε γνωστο στουντιο εζησα μια εντελως περιεργη εμπειρια.Δεν θελω να αναφερω σε ποιο στουντιο ή με ποιο κοριτσι γιατι η θεση μου ειναι λεπτη και ακομα προσπαθω να συνελθω..
Πανω στην εναλλαγη στασεων και εχοντας την κοπελα απο πανω μεσα στην καβλα και την θολουρα που βρισκομουν ξεστωμισα την ατακα ."Σου αρεσει που..α που τον παιρνεις;"
Τοτε η τυπισσα με ενα σαρδονιο υφος ενω την πιστοναριζα εβαλε το ενα της χερι στον λαιμο μου και αρχισε να με σφιγγει σε επιπεδο πνιγμου.Παγωσα στιγμιαια και μην μπορωντας να ανασανω για αυτα τα λιγα δευτερα της τραβηξα με δυναμη το χερι.Σχεδον ταραγμενος ενω το σαρδονιο υφος της κοπελας συνεχιστηκε την γυρισα στα τεσσερα οπου και τελειωσα.η συμπεριφορα της κοπελας στην συνεχεια εδειξε κανονικη.Ρωταω ολους εσας ,υπαρχει τυπου τετοια κινκυ συμπεριφορα στο σεξ ή ηταν μια κινηση μισους και οργης της εν λογω κοπελας..;Εφυγα πολυ ταραγμενος απο αυτη την συναντηση και πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω.Σας εχει τυχει κατι αναλογο ή θα πρεπει να παω στην τσατσα ξανα να παραπονεθω;