Νέα

Απόπειρα πνιγμού σε στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Περιεργο πραγμα πως αντιδρουν στα βρωμολογα οι γυναικες..Αντι να καβλωσει η τυπισσα πηγε να με πνιξει ...πρεπει να σκεφτομαι σοβαρα απο εδω και περα τι λεω και τι κανω...
τύπε άλλη φορά πάνω στην καύλα πέτα ένα "με ερεθίζετε τα μάλα μανδάμ" για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο :confused: (κυριολεκτικά και μεταφορικά)

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Καλησπερα φιλοι συναγωνιστες.ο τιτλος ισως φανει ακραιος και υπερβολικος αλλα αποτελει μια πραγματικοτητα.Θα καταθεσω την εμπειρια μου οσο γινεται με λεπτοτητα και εχεμυθεια .
Σε προσφατη συναντηση μου σε γνωστο στουντιο εζησα μια εντελως περιεργη εμπειρια.Δεν θελω να αναφερω σε ποιο στουντιο ή με ποιο κοριτσι γιατι η θεση μου ειναι λεπτη και ακομα προσπαθω να συνελθω..
Πανω στην εναλλαγη στασεων και εχοντας την κοπελα απο πανω μεσα στην καβλα και την θολουρα που βρισκομουν ξεστωμισα την ατακα ."Σου αρεσει που..α που τον παιρνεις;"
Τοτε η τυπισσα με ενα σαρδονιο υφος ενω την πιστοναριζα εβαλε το ενα της χερι στον λαιμο μου και αρχισε να με σφιγγει σε επιπεδο πνιγμου.Παγωσα στιγμιαια και μην μπορωντας να ανασανω για αυτα τα λιγα δευτερα της τραβηξα με δυναμη το χερι.Σχεδον ταραγμενος ενω το σαρδονιο υφος της κοπελας συνεχιστηκε την γυρισα στα τεσσερα οπου και τελειωσα.η συμπεριφορα της κοπελας στην συνεχεια εδειξε κανονικη.Ρωταω ολους εσας ,υπαρχει τυπου τετοια κινκυ συμπεριφορα στο σεξ ή ηταν μια κινηση μισους και οργης της εν λογω κοπελας..;Εφυγα πολυ ταραγμενος απο αυτη την συναντηση και πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω.Σας εχει τυχει κατι αναλογο ή θα πρεπει να παω στην τσατσα ξανα να παραπονεθω;

Ρε φίλε τη γάμαγες δυνατά και μίλαγες πρόστυχα. Η κοπέλα σε τσεκαρε και έκανε αυτό που πίστευε ότι θα σου αρέσει.

Ανταποκρίθηκε στο ρόλο που εσύ ξεκίνησες.

Τι ήθελες εσύ να πιστοναρεις και αυτή να είναι κομοδίνο;

Πήγε να κάνει τη δουλειά της όσο πιο σωστά μπορούσε και μάλιστα χωρίς να ζητήσει έξτρα φράγκα.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206

Οχι ρε φιλε,και ηταν Ουκρανακι υπερτουμπανο.Αλλα οχι και να μας δαχτυλωσουν οι πουτανες.Ασε που σε αλλη συναντηση,πεφτει ανασκελα,ανοιγει τα ποδια,βαζει δυο δαχτυλα και μαλακιζοταν και ελεγε,now i want to finish.Λες και αμα δε χυσεις τι θα γινει μωρη πηγα να της πω,θα ζητησεις τα λεφτα σου πισω?Πας 3-4 φορες και παιρνουν θαρρος οι καριολες.Αλλα δεν της ειπα κατι,απλα δεν ξαναπηγα και τερμα.Λες και σωθηκαν οι πουτανες.Τωρα αυτα που σκεφτεται ο φιλος,να παει και να ζητησει τον λογο απο την τσα2,γαμησε τα.Σιγα μην ζητησει να περασουν την πουτανα και απο ψυχιατρικη εξεταση.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
now i want to finish FINISH στα ουκρανικά σημαίνει θέλω να σου βάλω κωλοδαχτυλο
now i want to cum σημαίνει τώρα θέλω να χύσω.
να τα προσέχετε αυτά
γιατί έτσι μπερδέυουν το sheet και το shit μερικοί και νομίζουν ότι η γκόμενα θέλει να τους χέσει. ή τους χέζει τέλος πάντων.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.755
Πόντοι
9.297
Καλησπερα φιλοι συναγωνιστες.ο τιτλος ισως φανει ακραιος και υπερβολικος αλλα αποτελει μια πραγματικοτητα.Θα καταθεσω την εμπειρια μου οσο γινεται με λεπτοτητα και εχεμυθεια .
Σε προσφατη συναντηση μου σε γνωστο στουντιο εζησα μια εντελως περιεργη εμπειρια.Δεν θελω να αναφερω σε ποιο στουντιο ή με ποιο κοριτσι γιατι η θεση μου ειναι λεπτη και ακομα προσπαθω να συνελθω..
Πανω στην εναλλαγη στασεων και εχοντας την κοπελα απο πανω μεσα στην καβλα και την θολουρα που βρισκομουν ξεστωμισα την ατακα ."Σου αρεσει που..α που τον παιρνεις;"
Τοτε η τυπισσα με ενα σαρδονιο υφος ενω την πιστοναριζα εβαλε το ενα της χερι στον λαιμο μου και αρχισε να με σφιγγει σε επιπεδο πνιγμου.Παγωσα στιγμιαια και μην μπορωντας να ανασανω για αυτα τα λιγα δευτερα της τραβηξα με δυναμη το χερι.Σχεδον ταραγμενος ενω το σαρδονιο υφος της κοπελας συνεχιστηκε την γυρισα στα τεσσερα οπου και τελειωσα.η συμπεριφορα της κοπελας στην συνεχεια εδειξε κανονικη.Ρωταω ολους εσας ,υπαρχει τυπου τετοια κινκυ συμπεριφορα στο σεξ ή ηταν μια κινηση μισους και οργης της εν λογω κοπελας..;Εφυγα πολυ ταραγμενος απο αυτη την συναντηση και πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω.Σας εχει τυχει κατι αναλογο ή θα πρεπει να παω στην τσατσα ξανα να παραπονεθω;
ΔΕΝ ξαναμιλας έτσι σε εργαζόμενη κοπέλα.Δειχνει έλλειψη σεβασμού και όταν φέρεσαι έτσι να περιμένεις κάτι ανάλογο.
Προφανώς είσαι μικρός.Πολυτιμο μάθημα για την συνέχεια.Να προσέχεις..."το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού"

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Αυτόν που έβρισκε τα βρακιά της γυναίκας του χυμένα, τι τον έχεις??

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μου έχει τύχει όχι σε στούντιο αλλά σε κπουρδελο ακριβός το σκηνικό που περιγράφεις ..με την μόνη διαφορά πως εγώ δεν έκανα κίνηση να της τραβήξω το χέρι …έχυσα ενώ με κράταγε από το λαιμό τόσο δυνατά όπου είχα κοκκίνιση και καθώς εχυνα έβγαζα ένα ήχο σαν προ θάνατιο βρονγχω..η κοπέλα σάστισε της κόπηκε το γέλιο και με ρώταγε είσαι καλά είσαι καλά ;; Ενώ εγώ έπεσα δίπλα της στο κρεβάτι μούσκεμα και να παίρνω βαθειες ανάσες και η κοιλάρα μου να συ σπάτε πάνω κάτω λες και έχει κάτι μέσα ..!!για λίγα δευτερόλεπτα ..μάλιστα καθώς κε ρώταγε αν είμαι καλά μου χτύπαγε ελαφρά την κοιλιά …όταν ηρέμησα ( μην φανταστείτε 1-2 λεπτά σύνολο ) της είπα μου άρεσε ..Ταραγμένη είπε με κατά τρόμαξες ανώμαλε!!! Και έφυγε από το δωμάτιο ..

Giorgospower

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
0
Μου έχει τύχει όχι σε στούντιο αλλά σε κπουρδελο ακριβός το σκηνικό που περιγράφεις ..με την μόνη διαφορά πως εγώ δεν έκανα κίνηση να της τραβήξω το χέρι …έχυσα ενώ με κράταγε από το λαιμό τόσο δυνατά όπου είχα κοκκίνιση και καθώς εχυνα έβγαζα ένα ήχο σαν προ θάνατιο βρονγχω..η κοπέλα σάστισε της κόπηκε το γέλιο και με ρώταγε είσαι καλά είσαι καλά ;; Ενώ εγώ έπεσα δίπλα της στο κρεβάτι μούσκεμα και να παίρνω βαθειες ανάσες και η κοιλάρα μου να συ σπάτε πάνω κάτω λες και έχει κάτι μέσα ..!!για λίγα δευτερόλεπτα ..μάλιστα καθώς κε ρώταγε αν είμαι καλά μου χτύπαγε ελαφρά την κοιλιά …όταν ηρέμησα ( μην φανταστείτε 1-2 λεπτά σύνολο ) της είπα μου άρεσε ..Ταραγμένη είπε με κατά τρόμαξες ανώμαλε!!! Και έφυγε από το δωμάτιο ..
Αδερφέ αυτά είναι ωραία πράγματα μπορείς να μου στείλεις σε πμ την κοπελίτσα ευχαριστώ

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Μου εχει γινει εμμονη ιδεα.παρακολουθω τις βαρδιες για να παω αμμεσα να ξεκαθαρισω το θεμα μεσα μου..εχω ηδη αρχισει να αποκτω φοβια στο συγκεκριμενο θεμα...
Με όλον το σεβασμό αρχηγέ, πόσων χρονών είσαι ;
Τί απορίες 12χρονου είναι αυτές;
Ψυχολογικά, απωθημένα ενός ταλαίπωρου εκδιδόμενου κοριτσιού.
Τί ψάχνεις να βρεις τώρα;
Σιγά μη γίνει και ΕΔΕ.
Σύνελθε και πάμε παρακάτω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom