Νέα

Αρετούλα 19

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα tolmikaiareti
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Μηνύματα
16.052
Κριτικές
191
Like
51.776
Πόντοι
41.443
ωραια είναι.σε λαιβ εκδοση,η από εδώ?...

εσυ τουλαχιστον ξερεις οτι δε γαμαω απο το πληκτρολογιο. τι ρωτας?






Συναντηση με το κοριτσι πριν μια εβδομαδα με δεκα μερες περιπου.
επικοινωνια ευκολη με πμ απο δω οπου ζητησα το τηλ κι η απαντηση ηταν αμεση.μαλιστα οταν αλλαξε αριθμο μου το εστειλε παλι μονη της.

κλεισιμο ραντεβου λοιπον ευκολα με ενα μονο τηλεφωνημα,επιβεβαιωση απο μερους της δυο ωρες πριν και αφιξη δικη μου στο χοτελι.
το κοριτσι αργησε λιγακι αλλα ειχε παλι ειδοποιησει οποτε ολα καλα.

εμφανισιακα ειναι ομορφη κοπελλα,ψηλη με κανονικο σωμα,μικρο και στητο στηθος  που ειμαι λατρης :smitten: :smitten:
(δε μου αρεσουν τα αγελαδινα που κρεμονται στο πατωμα)κι εναν κωλαρακο ποιημα.ηλικια εκει κοντα στα 19-20 και ντυμενη οχι ξεκωλε αλλα ομορφα και ταιριαστα με την ηλικια της.

μετα απο τις συστασεις περασε αμεσως στο μπανιο και βγηκε ντυμενη sexy οπως ειχα ζητησει απο το τηλεφωνο.
στον αγωνα που ξεκινησε αμεσως δεν εδειχνε στην αρχη να παιρνει πρωτοβουλιες κι ετσι ξεκινησα πρωτος εγω να την περιποιουμαι. φιλια πολλα κι απλοχερα,ενιοτε και βαθια με γλωσσα και σε λιγο κατεβηκα χαμηλα οπου την περιποιηθηκα δεοντως και για αρκετη ωρα. χρησιμοποιωντας και τα δαχτυλα μου εκτος απο τη γλωσσα το κοριτσι αρχισε να ανταποκρινεται περισσοτερο και να ψιλοβγαζει φωνουλες καθως και να μου πιεζει το κεφαλι πανω της.
σε λιγο αφου ειχα κι εγω φτιαχτει αρκετα αραζω για πιπα. απο μονη της θα ελεγα οτι το προσπαθουσε ιδιαιτερα αλλα δε φανηκε να το κατεχει τελεια. της ειπα λοιπον πως μου αρεσει περισσοτερο κι αυτο ηταν. απο κει και μετα τα εδωσε ολα.
με αργες κινησεις και κοιταζοντας με λαγνα με ρουφουσε και τον εξαφανιζε. μου περιποιηθηκε ιδιαιτερα και τα μπαλλακια και μετα απο λιγα λεπτα ηρθε το μοιραιο στο στομα της και το κοριτσι συνεχισε ωσπου με στραγγιξε και πηγε μετα για τα δεοντα.

βγαινοντας απο το μπανιο δευτερος εγω,το κοριτσι με περιμενε για το δευτερο γυρο.
ξεκινησαμε αμεσως με στοματικο απο μερους της αυτη τη φορα. θυμοταν τι της ειχα πει λιγο πριν και  το ευχαριστηθηκα αρκετα και για περισσοτερη ωρα αυτη τη φορα.
μολις σκληρυνα παλι (δεν αργω) :grin: :grin: φορεσα σκουφι και βουρ για εναρξη sex. αρχη με cowgirl και το κοριτσι οπως ηταν απο πανω κοπανιοταν πανω μου με θερμη. σε λιγο της ζητησα να γυρισει αλλιως σε θεση reverse cow και με θεα αυτο τον υπεροχο κωλαρακο να μπαινοβγαινει στο καβλι μου ημουν ετοιμος για ληξη του δευτερου γυρου. σταματησα ομως και την εστησα στα 4 πανω στο κρεββατι και ορθιος εγω απο πισω ξαναμπηκα μεσα της. αυτη τη φορα την επαιρνα πιο εντονα και πιο γρηγορα και το τελος ερχοταν.βγαζω το λαστιχο και της τα ξαναδινω στο στομα μεχρι που δεν ειχε αλλο να ρουφηξει κι αποσυρθηκε στο μπανιο.

ειχαμε φτασει αισιως στο 50΄ λεπτο της συναντησης και κατσαμε για λιγη κουβεντα. στο σοσιαλ συζητας ανετα μαζι της,ειναι ανετη και συζητησιμη αρκετα.περασε κανα 10-15 λεπτο ετσι αλλα εγω ειχα αρχισει να ξαναξυπναω ηδη. :grin: :grin: ειπαμε δεν αργω. το ειδε και γελαγε και της ειπα οτι γενικα το ΄χω αυτο.

ε με τα πολλα ξεκινησε κι η παραταση που ηταν μια επαναληψη ολων των προηγουμενων με περισσοτερο και καλυτερο στοματικο,με γλυψιμο αρχιδιων ωσπου πονουσαν απο την καβλα,αλλα και γλυφομουνι απο μερους μου που το ευχαριστηθηκα αρκετα. στο κυριως πιατο αυτη τη φορα επιδοθηκαμε πιο πολυ να την παιρνω στα 4 σε διαφορες παραλλαγες και το τελος επηλθε και παλι στο στομα της αφου μου αρεσε ιδιαιτερα η after cum περιποιηση που μου εκανε.

συνοπτικα λοιπον ηταν μια πολυ καλη συναντηση. το κοριτσι ειναι μεν amateur,αλλα τα παιρνει πολυ ευκολα τα γραμματα,ακολουθει ανετα σε οποιο ρυθμο την πας,ειναι ανετη με το χρονο της (συνολικα μαζι κατσαμε μιαμιση ωρα) και προσπαθει και θελει να σε ευχαριστησει.
για την τιμη που λενε πολλοι δε θα πω πολλα γιατι ο καθενας εχει και την αποψη του που ειναι σεβαστη. ειναι απλο το θεμα. οποιος του αρεσει ψωνιζει,οποιος δεν του αρεσει δεν ψωνιζει. το κοριτσι,το καθε κοριτσι βαζει μια τιμη. εμεις αν θελουμε παιρνουμε,αν δε θελουμε απλα προσπερναμε. περαιτερω αναλυσεις πιστευω ειναι ανουσιες.

βαζω μια ενδεικτικη και υποκειμενικη βαθμολογια επειδη δεν εχει ανοιχτει καρτελλα.



Εμφάνιση (πρόσωπο)* ---> 8
Εμφάνιση (σώμα)* ---> 8
Γενική συμπεριφορά* ---> 10
Επικοινωνία* 10
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή* ---> 10
Σχέση απόδοσης/τιμής*  ---> 8
 

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Μηνύματα
15.726
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Βάλτον στα 4 και δώστου μια γερή στα καπούλια. Να δεις θα ξανα μιλήσει;  :grin:
θα συμφωνησω μονο στο πρωτο κομματι.στο δευτερο,παμε σε ποιο λαιτ εκδοσεις.
Υ.Γ.μιλαω για την αρετη.οχι για τον πετραν.
 
OP
OP
tolmikaiareti

tolmikaiareti

Call-Girl
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Μηνύματα
236
Like
2.178
Καλησπερα μωρακια θα ειμαι διαθεσιμη σημερα και αυριο,μετα τα ξαναλεμε σε 1 μηνα  :tits2: :tits2:
 

Συνημμένα

  • ghj.jpg
    ghj.jpg
    60,6 KB · Εμφανίσεις: 37

sakaros7

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2018
Μηνύματα
34
Κριτικές
4
Like
97
Πόντοι
0
αρετουλα και εγω θελω τηλ αν γινεται!
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom