Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.815
- Πόντοι
- 216
Τα δάκτυλα του ήταν οι 10 γκόμενες που κατέληγε χαχαΚι όμως τύπε ξέρω άτομο που έβγαινε μόνος του και κατέληγε με 10 γκόμενες (χωρίς υπερβολή)
Τα δάκτυλα του ήταν οι 10 γκόμενες που κατέληγε χαχαΚι όμως τύπε ξέρω άτομο που έβγαινε μόνος του και κατέληγε με 10 γκόμενες (χωρίς υπερβολή)
Δεν χώνεσαι .Μονες ισως οχι. Αλλα τελευταια φορα που ημουν στην Αθηνα ειδα πολλες γυναικοπαρεες. Τωρα αν ψαχνονται και ποσο δεν ξερω. Αλλα πεσμου πως τη χωνεσε μονος σε γυναικοπαρεα χωρις να κινδυνευεις να κατηγορηθεις για σεξουαλικη παρενοχληση ή να σε πλακωσει κανας φουσκωτος του μαγαζιου ?
εμμμ μονες εννοω να μην εχουν σχεση γκομενο οχι να βγουν μονες τους εξω απλα διευκρινιζωΣτα μαγαζιά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣ.
Πήγαινε όπου θες.
Δεν υπάρχουν .
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;;
Όχι παρακμιακές ... σκυλούδες .... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΘΗΛΥ !!!!!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;
Μουσάτους ... και ηλιοκαμμένους .... κάργα θα βρεις ....
με αστράγαλο έξω .........
Αυτός θα γαμούσε και στο πλοίο και στο σούπερ μάρκετ και σε αναγνωστήριο του ΕΜΠ ..... παντού ........Κι όμως τύπε ξέρω άτομο που έβγαινε μόνος του και κατέληγε με 10 γκόμενες (χωρίς υπερβολή)
δηλαδή τι μαλακίες μας λες ;;;εμμμ μονες εννοω να μην εχουν σχεση γκομενο οχι να βγουν μονες τους εξω απλα διευκρινιζω
παιχτη εχεις τις μερες σου και εσυ δηλαδη με λιγα λογια.ρε τυπε ειπαμε δεν βρωμαει καθε μερα οταν δεν βρωμαει θα παω
νταξει αν φτασουμε σε αυτο το σημειο οπως το περιγραφεις τοτε αστο αυτο ειναι ειδικη περιπτωση ομως και θιγονται αλλα θεματαΜονες ισως οχι. Αλλα τελευταια φορα που ημουν στην Αθηνα ειδα πολλες γυναικοπαρεες. Τωρα αν ψαχνονται και ποσο δεν ξερω. Αλλα πεσμου πως τη χωνεσε μονος σε γυναικοπαρεα χωρις να κινδυνευεις να κατηγορηθεις για σεξουαλικη παρενοχληση ή να σε πλακωσει κανας φουσκωτος του μαγαζιου ?
βρε τυπε μου το ιδανικο ειναι να ειναι δυο τυπισσεσ μια γκομενα με την φιλη της αυτο ειναι το ιδανικο δν λεω να ειναι με ξαδερφο η φιλο τοσο απλα η εστω γυναικοπαρεα κατι τα θες ολα στο πιατο εσυ ετοιμαδηλαδή τι μαλακίες μας λες ;;;
να είναι παρέα με τον ξάδελφό τους .... ή το γνωστό από δουλειά .... και να πας να κάνεις κονέ ;;;;;;;;;;;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ... ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ............
Πήγαινε εσύ σε όποιο μαγαζί γουστάρεις ... να μας διαψεύσεις .........
Δεν υπάρχει ελλάδα αυτό .βρε τυπε μου το ιδανικο ειναι να ειναι δυο τυπισσεσ μια γκομενα με την φιλη της αυτο ειναι το ιδανικο δν λεω να ειναι με ξαδερφο η φιλο τοσο απλα η εστω γυναικοπαρεα κατι τα θες ολα στο πιατο εσυ ετοιμα
ξερεις τι τραβαω οταν ειμαι στις μερες μου και τον παιζω δεν μπορω να κρατηθω απο την μποχαπαιχτη εχεις τις μερες σου και εσυ δηλαδη με λιγα λογια.
Πολύ καλό τύπε χαχαΣτα νυχτερινά μαγαζιά ... την όποια επιτυχία παίζει να στη χαλάσουν τα καθίκια του προσωπικού
που λειτουργούν ανταγωνιστικά.
α νυχτερινά μαγαζιά στην ελλάδα, είναι για να γαμάνε ιδιοκτήτες, προσωπικό και οι κολλητοί και των δύο .
Με τα λεφτά των πελατών . Οι πελάτες δεν γαμάνε. Γαμιούνται . Τους γαμιέται η τσέπη, ο χρόνος, η ζωή, ο εγωισμός , το κουράγιο , οι ελπίδες.
Καλά τύπε είχα βγει βόλτα μια φορά και τον πέτυχα τυχαία σε μια πλατεία με 10 γκόμενες γύρω γύρω.Τα δάκτυλα του ήταν οι 10 γκόμενες που κατέληγε χαχα
Τυπε στην Ελλαδα της υπερβολης το σεναριο να σου την πεσει κανας φουσκωτος γιατι "εννοχλεις" τις κοπελες που πινουν το ποτο τους, δεν ειναι καθολου ειδικη περιπτωση.νταξει αν φτασουμε σε αυτο το σημειο οπως το περιγραφεις τοτε αστο αυτο ειναι ειδικη περιπτωση ομως και θιγονται αλλα θεματα
Πρέπει να μπει και ο sad man να μας περιγράψει την εμπειρία του σαν ναυάγιο στην επαρχία της θεσσαλονίκης χαχα
μερικες θα στο πουν σιγουρα αλλα καποιες αμα τις κοιταξεις λιγο και τυχη και σου ριξουν και κανα βλεφαρο μπορει να ειναι πιο δεκτικες χωρις να σημαινει οτι θα σου κατσουν κι ολας δηλαδη δεν υπαρχουν τετοιες τυπισσεςΑυτό που λες, μπορεί να γίνει στο εξωτερικό .
Αν είσαι επιστήμονας και πας σε συνέδριο στο εξωτερικό , με συνάδελφο ξένη, δυτική , παντρεμένη.
Εκεί ... εύκολα.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΑ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν υπάρχει ελλάδα αυτό .
Σε κάτι λίγες εξαιρέσεις, αν πεις καλησπέρα, στην καλύτερη θα σου πουν να πας να γαμηθείς.
Ο κανόνας είναι .Τυπε στην Ελλαδα της υπερβολης το σεναριο να σου την πεσει κανας φουσκωτος γιατι "εννοχλεις" τις κοπελες που πινουν το ποτο τους, δεν ειναι καθολου ειδικη περιπτωση.
Να αλλα με την λογικη σου τοτε κανενας ανδρας στον κοσμο δεν θα μπορει να φλερταρει μια γυναικα πουθενα να κανει καμακι γιατι μπορει να φαει μηνυση και ολοι θα ειναι σπιτι τους μεσω σοσιαλ μεδια και θα στελνουν dick picksΤυπε στην Ελλαδα της υπερβολης το σεναριο να σου την πεσει κανας φουσκωτος γιατι "εννοχλεις" τις κοπελες που πινουν το ποτο τους, δεν ειναι καθολου ειδικη περιπτωση.
O Sad είναι σε χωριό στην θεσσαλονίκη που έχει μόνο ένα μπαράκι και μόνο περνάει απέξω και κοιτάει σαν χαζός και δεν μπαίνει ποτέΨοφάω για μιρλα Σαντ περιγραφή παραλία Θεσσαλονίκης όλοι ζευγάρια άτιμη ζωή πουτάνα κοινωνία, χαλαρά πέφτεις σε κατάθλιψη, πώς είναι ο Dr.seuss; κάτι τέτοιο, περπατάει και ψοφάνε μέχρι και τα γαιδουραγκαθα δίπλα.