Νέα

Αρχάριος και μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PatrasmanX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Χαιρετω ολους τους συναγωνιστες! Εχω κανει μερικες επισκεψεις στα σπιτακια της Πατρας για τα πρωτα μου βηματα και καθε φορα ενιωθα καπως εξαπατημενος απο την ολη κατασταση. Οντας αρχαριος πιστεψα πως απλα ειναι επειδη κλαιω τα λεφτα μου αλλα συνεχιζοντας να πηγαινω ενιωθα καθε φορα πως απλα λενε οτι μαλακια θελουν για να παρουν τα λεφτα και μολις μπεις στο δωματιο ειναι ολο βιασυνες και μη.

Κανω εγω κατι λαθος επειδη ειμαι καινουργιος στο χωρο ή ετσι ειναι για τους περισσοτερους;

Επισης τωρα με το ανοιγμα σκεφτομαι να παω να παρω 2 κοπελες μαζι για 2 εκτονωσεις και πιο πολυ double blowjob αλλα φοβαμαι πως καποιο τροπο θα βρουν και θα φυγω παλι δυσαρεστιμενος και θα κλαιω τα λεφτα μου.

Εχετε καποιο τροπο προσεγγισης να μου προτεινετε ωστε να φυγω ικανοποιημενος και εγω μια φορα?
Παρακολούθα τακτικά την Αθηναϊκή ημερήσια ενημέρωση και όταν βρίσκεις ευκαιρία ανέβαινε για ένα διημεράκι έχοντας πρώτα διαβάσει αρκετές κριτικές και σταμπάρει τις σχετικά τίμιες τάνες. Απ’ ότι καταλαβαίνω στη Πάτρα θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα από άποψη υπηρεσιών και κόστους, επομένως είναι προτιμότερο να παιδευτείς λίγο παραπάνω στα πηγαινέλα παρά να καις χαρτί και παράλληλα να μην περνάς καλά.

godfather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
799
Πόντοι
301
Παρακολούθα τακτικά την Αθηναϊκή ημερήσια ενημέρωση και όταν βρίσκεις ευκαιρία ανέβαινε για ένα διημεράκι έχοντας πρώτα διαβάσει αρκετές κριτικές και σταμπάρει τις σχετικά τίμιες τάνες. Απ’ ότι καταλαβαίνω στη Πάτρα θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα από άποψη υπηρεσιών και κόστους, επομένως είναι προτιμότερο να παιδευτείς λίγο παραπάνω στα πηγαινέλα παρά να καις χαρτί και παράλληλα να μην περνάς καλά.
Η επαρχια γενικα ειναι τραγωδια στον πληρωμενο ερωτα.

Asfairo Kanoni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Μάγκες και εγώ πρωτάρης είμαι γενικά. Από Αθήνα έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη ( περιοχή) και γενικότερα tips; Επίσης τι παίζει με ΣΜΝ , υπάρχει πρόβλημα; Ευχαριστώ προκαταβολικά..

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Μάγκες και εγώ πρωτάρης είμαι γενικά. Από Αθήνα έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη ( περιοχή) και γενικότερα tips; Επίσης τι παίζει με ΣΜΝ , υπάρχει πρόβλημα; Ευχαριστώ προκαταβολικά..
Τι πρόβλημα να υπάρχει;
Αν κολλήσεις δεν πεθαίνεις κιόλας.
Απλά μην δίνεις γλωσσοφιλα, μην κάνεις γλυφομουνια και μην κάνεις ακαπωτα μπουκια.

Φανης22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σασ εχω ενα προβλημα και θελω την γνωμη σας ειμαι 22 χρονων και δεν εχω κανει ακομα σεξ σκεφτομαι να παω σε οικο ανοχης αλλα δισταζω και εχω την αμφιβολια αν παω μην κολλησω κορονοιο ¨?

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Καλησπερα σασ εχω ενα προβλημα και θελω την γνωμη σας ειμαι 22 χρονων και δεν εχω κανει ακομα σεξ σκεφτομαι να παω σε οικο ανοχης αλλα δισταζω και εχω την αμφιβολια αν παω μην κολλησω κορονοιο ¨?
Βαρα καμια μαλακια τοτε...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.569
Πόντοι
27.261
τι σου αρεσει παιχτη, τι γουστο-α εχεις γενικως ?
δωσε καποια στοιχεια δηλαδη, για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε καταλληλα.
εκφρασου ελευθερα χωρις ντροπες και η βοηθεια θα ειναι αμεση.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Καλησπέρα φίλε
Έχω τηνν εντύπωση πως απλά φοβάσαι την πρώτη σου επίσκεψη σε μπουρδελάκι και απλά ο φόβος αυτός μεταμφιέζεται σε διάφορες άλλες φοβίες.

Οκ είναι μια πιθανότητα να κολλήσεις και κορονοιό μαθηματικά υπαρκτή.

Μπορείς να εμβολιαστείς,αυτό θα σε κάνει να νοιώσεις κάπως πιο ασφαλής αλλά γενικά να σου πω στα 22 σου μη φοβάσαι τόσο τις συνέπειες σε σενα τον ιδιο αλλα σε καποιο κοντινο σου ευπαθες ατομο.
Τεσπα μη ξεφευγουμε απο το θεμα.
Καλα να επισκεφτεις καποιο στουντιο που ειναι σχετικα πιο καθαρο απο ενα οικο ανοχης για να νοιωσεις μεγαλυτερη ασφαλεια
Παντα προφυλακτικο με την κοπελα αν και οι ιδιες θα στο φορεσουν.
Κι ασε το αγχος στην ακρη.Βαλε μπροστα την καυλα και ολα θα γινουν ομορφα.

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
Γενικά στην Αθήνα το μόνο πράγμα που κοιτάνε οι τσαιοι στις εφόδους στα μπουρδέλα είναι οι εξετάσεις των γυναικών, για αυτό σχεδόν όλες που δουλεύουν στα μόνιμα ανοιχτά κάνουν τακτικά εξετάσεις

Όπως είπε και ο άλλος συναγωνιστής, αν αποφύγεις άμεση ανταλλαγή υγρών δεν έχεις φόβο για τίποτα.

Περιοχή, σε όλες πρέπει να πας μια βόλτα πριν διαλέξεις να δείς τι ταιριάζει στα γούστα σου τόσο εμφανισιακά όσο και σε προγράμματα.
μετά την πρώτη βόλτα ρίξε μια ματιά στις κριτικές σε αυτές που σου τραβηξαν περισότερο την προσοχη μην πετάξεις άδικα φράγκα σε επιβεβαιωμένες φόλες

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.569
Πόντοι
27.261
Γενικά στην Αθήνα το μόνο πράγμα που κοιτάνε οι τσαιοι στις εφόδους στα μπουρδέλα είναι οι εξετάσεις των γυναικών, για αυτό σχεδόν όλες που δουλεύουν στα μόνιμα ανοιχτά κάνουν τακτικά εξετάσεις

Όπως είπε και ο άλλος συναγωνιστής, αν αποφύγεις άμεση ανταλλαγή υγρών δεν έχεις φόβο για τίποτα.

Περιοχή, σε όλες πρέπει να πας μια βόλτα πριν διαλέξεις να δείς τι ταιριάζει στα γούστα σου τόσο εμφανισιακά όσο και σε προγράμματα.
μετά την πρώτη βόλτα ρίξε μια ματιά στις κριτικές σε αυτές που σου τραβηξαν περισότερο την προσοχη μην πετάξεις άδικα φράγκα σε επιβεβαιωμένες φόλες
παιχτη αν τα κανει ολα αυτα, σαν αρχαριος που λεει οτι ειναι, θα του παρει μια βδομαδα μεχρι να γαμησει... και αν :confused:

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
παιχτη αν τα κανει ολα αυτα, σαν αρχαριος που λεει οτι ειναι, θα του παρει μια βδομαδα μεχρι να γαμησει... και αν :confused:
Ακόμα κι εγώ που περπατάω πιο αργά από χελώνα μια ολόκληρη βάρδια την προλαβαίνω να περάσω και απο τις 3 βασικές περιοχές (λιοσίων, φυλής, μεταξουργείο) πρίν αναλάβει η επόμενη βάρδια και μάλιστα πεζός,

Προτάσεις κάνω όμως δεν του έβαλα στρατιωτικό πρόγραμμα του παιδιού να κάνει τα πάντα όλα με σειρά και ακρίβεια. Μην ξεχνάμε ότι το κάνουμε για να το χαρούμε όχι για να μας βγεί ο πάτος και στο τέλος να μην μπορούμε να σπρώξουμε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.569
Πόντοι
27.261
Ακόμα κι εγώ που περπατάω πιο αργά από χελώνα μια ολόκληρη βάρδια την προλαβαίνω να περάσω και απο τις 3 βασικές περιοχές (λιοσίων, φυλής, μεταξουργείο) πρίν αναλάβει η επόμενη βάρδια και μάλιστα πεζός,

Προτάσεις κάνω όμως δεν του έβαλα στρατιωτικό πρόγραμμα του παιδιού να κάνει τα πάντα όλα με σειρά και ακρίβεια. Μην ξεχνάμε ότι το κάνουμε για να το χαρούμε όχι για να μας βγεί ο πάτος και στο τέλος να μην μπορούμε να σπρώξουμε.
παιχτη, ξεχασες μια βασικοτατη λεπτομερεια.
εσυ ξερεις τις βαρδιες, τις διαδρομες, τις περιοχες και γενικα τους δρομους, συμφωνα με τα λεγομενα σου, αλλα και τη χρονια που βλεπω σαν μελος που εισαι.
ο αλλος ειναι αρχαριος (οπως γραφει ξαναλεω), δεν εχει κανει σεξ (οπως γραφει ξαναλεω) και εχει προφιλ πριν 1 μηνα με 1 μονο μηνυμα.
με πιανεις η' να το πω πιο απλα και αλλο ? :confused:

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.383
Πόντοι
206
Έκπληκτη η τσατσά στο τελευταίο δελο θα αντικρύσει έναν καταιδρωμένο τύπο να της λέει
"'αντε γαμήσου εσύ κι ο γρύλος σου"
:tooth:

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
παιχτη, ξεχασες μια βασικοτατη λεπτομερεια.
εσυ ξερεις τις βαρδιες, τις διαδρομες, τις περιοχες και γενικα τους δρομους, συμφωνα με τα λεγομενα σου αλλα και τη χρονια που βλεπω σαν μελος που εισαι.
ο αλλος ειναι αρχαριος (οπως γραφει ξαναλεω), δεν εχει κανει σεξ (οπως γραφει ξαναλεω) και εχει προφιλ πριν 1 μηνα με 1 μονο μηνυμα.
με πιανεις η' να το πω πιο απλα και αλλο ? :confused:
έχεις κι εσύ τα δίκια σου. Αλλά να μην επαναλαμβάνω ότι δεν μίλησα για στρατιωτικού τύπου ανίχνευση. Ας μην δεί όλα τα στενά και τα τελευταία νούμερα.
Κατά τα άλλα χάρτη έχει στο bou, τραβάει κι ένα screenshot πριν ξεκινήσει να έχει μια βασική ιδέα, περνάει όσα μπορεί/θέλει/τον βολεύουν

Πιστεύω θα υπάρχει καμιά παρέα από 1-4 φίλους συνομήλικους που να ψήνονται να κάνουν μαζί την βόλτα να ρίξουν μια ματιά για τον χαβαλέ αρχικά.

άντε στην χειρότερη ας στείλει ένα pm να τον συνοδεύσουμε εμείς μια βόλτα, θα λέω "είναι ο εγγονός μου να μου τον προσέξετε γιατί είναι πρωτάρης και θέλω να τον κάνω μέγα πουτανιάρη"

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.569
Πόντοι
27.261
Έκπληκτη η τσατσά στο τελευταίο δελο θα αντικρύσει έναν καταιδρωμένο τύπο να της λέει
"'αντε γαμήσου εσύ κι ο γρύλος σου"
:tooth:
δε νομιζω να τον παιρνει να βρισει και απο πανω καποια η' εστω να κανει τιποτα κονξες.
πιο πολυ τονε κοβω για φουλ ψαρα η' να μην πηγαινει καν αν δει ολα αυτα, αλλα ας περιμενουμε να δουμε τι θα απαντησει και αν απαντησει.
22 χρονων και αγαμητος ? :think:
μαλλον για τον παρθενο 21 χρονων τονε κοβω, που καθε 6μηνο εμφανιζεται και ρωταει τα ιδια πανω κατω. που να παει να γαμησει, με ποια να παει, πως να παει, ποσα να δωσει κτλπ.
ε περασε χρονος και εγινε 22 πλεον :tooth:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.840
Πόντοι
9.297
έχεις κι εσύ τα δίκια σου. Αλλά να μην επαναλαμβάνω ότι δεν μίλησα για στρατιωτικού τύπου ανίχνευση. Ας μην δεί όλα τα στενά και τα τελευταία νούμερα.
Κατά τα άλλα χάρτη έχει στο bou, τραβάει κι ένα screenshot πριν ξεκινήσει να έχει μια βασική ιδέα, περνάει όσα μπορεί/θέλει/τον βολεύουν

Πιστεύω θα υπάρχει καμιά παρέα από 1-4 φίλους συνομήλικους που να ψήνονται να κάνουν μαζί την βόλτα να ρίξουν μια ματιά για τον χαβαλέ αρχικά.

άντε στην χειρότερη ας στείλει ένα pm να τον συνοδεύσουμε εμείς μια βόλτα, θα λέω "είναι ο εγγονός μου να μου τον προσέξετε γιατί είναι πρωτάρης και θέλω να τον κάνω μέγα πουτανιάρη"
Η μεγαλη παρεα απο ρεμπεσκεδες δειχνει καθαρα οτι μονο για ματι ψαχνουν αυτοι.
Ιδανικα ειναι 2-3 ατομα ωστε να φαινεται οτι υπαρχει ενδιαφερον.

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
Η μεγαλη παρεα απο ρεμπεσκεδες δειχνει καθαρα οτι μονο για ματι ψαχνουν αυτοι.
Ιδανικα ειναι 2-3 ατομα ωστε να φαινεται οτι υπαρχει ενδιαφερον.
ε και; θα τους βάλουν κακή κριτική οι κοπέλες και οι υπηρεσίες ;
Την δουλεία του να κάνει το παιδί όπως βολεύεται. Με ότι παρέα αυτός αισθάνεται πιο άνετα να κάνει τις πρώτες του βόλτες, να πάρει τις πρώτες του εμπειρίες

imitheos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
ε και; θα τους βάλουν κακή κριτική οι κοπέλες και οι υπηρεσίες ;
Την δουλεία του να κάνει το παιδί όπως βολεύεται. Με ότι παρέα αυτός αισθάνεται πιο άνετα να κάνει τις πρώτες του βόλτες, να πάρει τις πρώτες του εμπειρίες
Αν ετσι νιωσει πιο ανετος ας παει με την παρεα του.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Θα παρεις 200 ευρω, θα διαλεξεις 4 απο εδω 2 που σου αρεσουν και 2 με καλες κριτικες και θα παιξεις και με τις 4 σε 1 μερα(μαξ 2 μερες συνεχομενες).

Θα σου φυγει ολο το αγχος θα ξεκλειδωσεις με τις κοπελες και στα τελευταια 1-2 θα γουσταρεις κιολας.

200 ευρω μπροστα επενδυση στη ψυχολογια και ανεση σου. Εαν ειναι να μελετας παρα πολυ για το καλυτερο 50ρικο να βρεις τη σουπερ νο1 να στιψεις και το τελευταιο σεντ, εχεις μπει με λαθος ποδι, εχεις παραπανω προσδοκιες (= στρες) οι οποιες ποτε δεν επιβεβαιωνονται -> αρνητικα συναισθηματα/τυψεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom