αν ειναι καμια σταθερη θα σε "προσεξει" ...μιλαω τωρα μονο για τον αν εισαι εμπειρος.Εχω κανει γαμησια με "σταθερες" που εκεινα τα 10-20 λεπτα θα τα ανταλλαζα με αλλες που τις ειχα ολη νυχτα στο κρεβατι,και τελικα ποτε δε τελειωσα.Εγω τη πρωτη φορα που ειχα παρει πουτανα στη ζωη μου ηταν call girl και μαλιστα το εκανα γιατι ντρεπομουν το μπουρδελο με το κοσμο οποτε λεω ας ειμαστε εδω οι δυο μας και με την ανεση μας.Λοιπον ακομα και τωρα που το σκεφτομαι νευριαζω η τυπισσα ηταν περα για περα αθλια και αποτομη παρολο που της ειπα οτι δεν το ειχα ξανα κανει.Σσε σπιτακι αργησα να παω (νομιζω γυρω στα 20-22 γιατι ντρεπομουν τον κοσμο-τη φαση γενικοτερα.
Call girl αξίζει να πάρεις μόνο αν έχεις δει πολλά θετικά σχόλια για αυτήν και εννοείται να σου αρέσει εμφανισιακά.
Τώρα το να πάρεις βίζιτα μονο και μονο επειδή είναι μουναρα είναι λίγο μαλακία, εκτός αν δεν έχεις τι να κάνεις τα λεφτά σου ...πρέπει να το ψάχνεις το πράγμα...
Γενικά από βίζιτες ο,τι έχω ακουστά, δεν τα αξίζουν αυτά τα λεφτά οι περισσότερες...εννοείται έχω πάρει και εγώ, ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις που είπα ΝΑΙ ΑΞΙΖΕ ΜΠΡΆΒΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΑΛΕΞΑ.
Από εμφάνιση πολλές κοπέλες των μπουρδελων στη φυλής ή από τα περισσότερα στούντιο δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα κολ γκερλ .
Γενικά παίζει και πολύ φωτοσοπ με τα κολ γκερλ και σε πιάνουν κότσο...
Προτιμώ χίλιες φορές να σκάσω σε στανταρακι μου στη φυλής 120€ για μια ώρα, (που το έχω κάνει) παρα να πάρω βίζιτα που δεν έχω ξαναπάρει επειδή απλά τη βλέπω μουναρα στις φωτο ...