ρε παιχτη τοση ωρα για 50 χιλιοστα μιλαμε ?
Οτι μπορει ο καθενας τυπε.
ρε παιχτη τοση ωρα για 50 χιλιοστα μιλαμε ?
Διάβασα όλο το νήμα και θυμήθηκα τη πρώτη μου φορά!Πριν πολλά χρόνια ,14,5 χρονών εγώ αλλά 1.85 ύψος,γεροδεμένος,έμοιαζα για 25 απ ότι μου λέγανε!Έχω κατέβει Αθήνα από επαρχία για βόλτα καλοκαίρι και μένω σε μια θεία μου!Το βράδυ βγαίνω με το ξάδερφο(5-6 χρόνια μεγαλύτερο) κι ένα φίλο του!Πάνω στη κουβέντα με ρωτάει αν έχω γαμήσει,όχι του λέω,θέλεις μου λέει?Ναι του λέω..Πάμε σε μπουρδέλο σε μια κάθετη της οδού Αθηνάς απ ότι θυμάμαι..Μικρό μπου με καπνό και αρκετούς πελάτες!Βγαίνει η πουτάνα (30-35 χρ)ξανθιά, κανονικό σώμα,Μαρία το όνομα..Σ αρέσει,με ρωτάει ο δικός μου,ναι του λέω αλλά ντρέπομαι κι εκεί μου λέει τη φράση κλειδί ¨έλα ρε τη πουτάνα ντρέπεσαι?¨Δίνω 450 δραχμές(!!) και μπαίνω..Γδύνομαι(όπως με είχαν συμβουλέψει)και περιμένω!και μόνο στην ιδέα ο πούτσος κάγκελο!!Μπαίνει και μου λέει ¨παρθένος ε,μου το πε ο ξάδερφός σου,πόσο χρονών είσαι?15 λέω..Παθαίνει πλάκα "μοιάζεις πάνω από 20,ρε θα μας πάνε μέσα!!"Με κοιτάει οπως είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα με το πουτσο στο θεό και μου λέει τη μαγική φρ΄άση που με ξεκλείδωσε τελείως "τι πουτσάρα είναι αυτή αγόρι μου!!"(Η κλασσική ανασφάλεια των ανδρών)Με καβαλάει χωρίς καπότα(!!),ούτε πίπα δε πήρε,και μ αρχ΄ίζει στα γλωσσόφιλα λέγοντάς μου αγάπη μου ,καυλιάρη μου και τέτοια...Έχυσα μέσα της σχετικά γρήγορα απ ότι θυμάμαι κι έφυγα μ ένα χαμόγελο μέχρι τ αφτιά..Το βράδυ έχυσα άλλη μία με μαλακία στα σεντόνια της θείας μου και για 2 βδομάδες(στη σκέψη της Μαρίας)ο πούτσος σηκωμένος μέρα νύχτα!!Δε ξέρω αν παίζει ρόλο η πρώτη φορά αλλά ποτέ δε μου έτυχε με γυναίκα να μη μου σηκωθεί...Γλυκιά ανάμνηση, τη σκεφτόμουν για μεγάλο διάστημα τη Μαρία...
μια η αλλη ειναι, αμα πας μονο με reviews αγνωστων θα το φας και συ το κεφαλι σου αργα ή γρηγορα. 'Η πες οτι εισαι ατυχος και δεν βρισκεις αυτην που θες, και θελεις να αυτοσχεδιασεις. Δεν ειναι δα και μια περιουσια τα 10-20 ευρω. Θα μπεις στην πρωτη μουναρα που θα βρεις, και στατιστικα θα την φας την φολα σου.δυστυχώς δεν είχα κάποιο μεγαλύτερο να με βγάλει στο κουρμπέτι και έτσι την έψαξα μόνος μου (δεν υπήρχε τότε το φόρουμ). Όταν ξεκινάς μόνος σου, θα πέσεις και σε φόλες θα σου φάνε και λεφτά ,καθώς τα μαθήματα πληρώνονται. Σήμερα οι νέοι είναι πιο τυχεροί με τα reviews δεν πάνε τόσο στα τυφλά.
Έτσι είναι τα νιάτα τύπε,15 χρονών ήμουν και μέχρι τα 19-20 όλη μέρα καυλωμένος!!Για θυμήσου εσύ πως ήσουν σ αυτές τις ηλικίες!Τώρα θέλουμε κλαρκ για να σηκωθεί...Re τύπε πως ήσουν έτοιμος με τη μία εσυ έχεις κανα κουμπάκι κάτω στα αρχίδια που το πατάς ;
ειναι ποτε δυνατον να εχει δοκιμασει η τσατσα την κοπελα?Δεν ήξερα οτι το ' γλιστριές ' είναι τόσο σπάνιο ή παράξενο , κάτι άλλο που θα ήθελα να μάθω είναι αν το να αναφέρει η τσατσά την λέξη' εγγύηση' υπερβολικά πολλές φορές είναι σημάδι για φόλα ή είναι ψευδαίσθηση δικιά μου .
Σε ευχαριστώ πολύ τύπε , μου άνοιξες τα μάτια και με έβαλες στο νόημα .Με την πρώτη ευκαιρία θα ενημερώσω με νέες εμπειρίες.ειναι ποτε δυνατον να εχει δοκιμασει η τσατσα την κοπελα?
με τι, με δονητη και στραπον?
αντε πες να πιστεψεις κανα τσατσο, να σου δωκω ποϊντ... αλλα τσατσα???????
γενικως μη δινεις σημασια στις τσατσαδες και στους τσατσους.
τις "γλαστρες" κανουν απλα και την "πωληση".
σου αρεσει καποια? ...μπες.
δε σου αρεσει? ...μη μπαινεις.
σου αρεσε, μπηκες και σε φολιασε? ...δε ξαναπας.
σου αρεσε, μπηκες και εμεινες στο ντεμι? ...δωσε αλλη μια ευκαιρια να εχεις καλυτερη αποψη στην επομενη φορα και βλεπεις μετα.
απλα πραγματα δηλαδη, που με τον καιρο θα ξεκινησει να παιζει το ματακι σου και να στροφαρει ο εγκεφαλος.
με ανθρωπους νταραβεριζεσαι, οχι με αψυχα ρομποτς.
αναμενουμε πορνοενημερωσεις και πορνοκαταθεσεις σου με πικαντικες λεπτομερειες και αναλογες γλιστριες.Σε ευχαριστώ πολύ τύπε , μου άνοιξες τα μάτια και με έβαλες στο νόημα .Με την πρώτη ευκαιρία θα ενημερώσω με νέες εμπειρίες.
Αυτή η περίπτωση όπως την περιεγραψες ήταν καραφόλα.Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες στο θέμα , θα ακολουθήσω την συμβουλή σου , απλά θα ήθελα να μάθω , έτσι απο περιέργεια , η συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρω έχει τα κριτήρια ώστε να χαρακτηριστεί ' φόλα' ? ή εγώ είμαι κάπως εύθικτος ?
Ευχαριστώ και 'σένα φίλε για την άποψή σου,22χρονών είμαι , το σκέφτηκα και 'γω αυτο , να δοκιμάσω κάτι σε μίλφ (μιαςς και μου αρέσουν) .Αυτή η περίπτωση όπως την περιεγραψες ήταν καραφόλα.
Έχεις χίλια δίκια που απογοητευτηκες.
Ένα λάθος σου -οχι τραγικό βέβαια- ήταν που της είπες ότι άργησε.
Συνήθως τις ενοχλεί όταν τους το λένε οι πελάτες.
Δεδομένου κιόλας ότι φάνηκες ότι είσαι άπειρος την εκνεύρισε.
Για να σε βάλω λίγο στο πνεύμα, αμα δεις την εκδιδόμενη να κάνει γρήγορες-νευρικες κινήσεις στο σαλόνι χωρίς να σου πει κουβέντα ή έστω να σου σκάσει κάνα χαμόγελο ή υπονοούμενο, φύγε μακριά, δεν κάνει, ή κάτι την ταλαιπωρεί (πράγμα κακό) ή γενικότερα είναι έτσι απότομη, επίσης κακό.
Προσωπικά θα σου πρότεινα για αρχή, μιας και από ο,τι μπορώ να αντιληφθώ είσαι νέο παιδί, να γαμήσεις λίγο μεγαλύτερες κοπέλες ηλικιακά, όχι τίποτα μπαμπόγριες αλλά να 'ναι 40άρες ξερω γω.
Θα σε κάνουν να νιώσεις πιο οικεία μαζί τους, ε λίγο το μπαλαμούτιασμα λίγο οι τρυφερές κουβέντες θα νιώσεις πιο ωραία.
Κι έτσι θα παρεις περισσότερο θάρρος κι αυτοπεποίθηση να ξεσκίσεις τις νεότερες εκδιδόμενες.
Γενικά όσο περισσότερες γαμας τόσο περισσότερο θα μπαίνεις στο νόημα, δηλαδή ποιες συμπεριφορες προδίδουν σε φόλες, και ποιες αξίζουν.
Μην σε παίρνει από κάτω, ολοι λίγο πολύ την φάγαμε τη φόλα μας, το σημαντικό είναι να μελετάς το τι σε "σπούδασε" η κάθε εμπειρία, έτσι ώστε κι εσύ να νιώθεις πιο σίγουρος για σένα, και μεσα κι έξω από το δωμάτιο έπειτα από τις πολλές εμπειρίες σου.