Καλησπέρα , σαν αρχάριος σχετικά και εγώ θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία που έζησα στην Φυλής γιατί έχω την εντύπωση πως έφαγα φόλα . Καταρχάς να αναφέρω πως πάντοτε συμπεριφέρομαι στις εργαζόμενες με ευγένεια , πάω καθαρός και τα λοιπά . Την Τρίτη που μας πέρασε [ 12/4] πέρασα σε ένα τυχαίο ΄σπιτάκι΄ στον εν λόγω δρόμο [ μάλλον το Φ84Β] , ανέβηκα πάνω ανοίγω την πόρτα στα δεξιά μου [ παρεπιμπτόντως πολύ κοντή πόρτα] και μπαίνω μέσα , δεν υπήρχε κανείς πελάτης , ξαφνικά απ' ακριβώς απέναντι απο την πόρτα [μάλλον το λεγόμενο κουζινάκι πρέπει να ήταν αυτός ο χώρος ] πετάγεται η τσατσά [ξανθιά κοκαλιάρα , σαν την νικολούλη ένα πράμα στο πολύ γερασμένο όμως] και αρχίζει τα εξής = γεία σου , σου έχω ένα κορίτσι σήμερα αστέρι εγγύηση , εγγυώμαι εγώ , τα ξέρει όλα κτλπ. Να επισημάνω πως μέσα σε όλα αυτά πρέπει να μου ανέφερε την λέξη ' εγγύηση' γύρω στις 550 φορές , μέσα σε ένα λεπτό βγαίνει και το κορίτσι [ όνομα δεν θυμάμαι ή δεν μου το ανέφερε καν η τσατσά , μπορεί απο την περιγραφή που θα δώσω να την καταλάβετε ] ξανθιά , ύψος 1.65 μέχρι το πολύ 1.70 , βύζια σχετικά μικρά και κώλος μικρός προς κανονικός , βγαίνει εντέλως ανέκφραστη [ σαν ρομποτάκι ] κάνει μια γύρα και ξαναχάνεται στα ενδότερα . Δεν πολυεντυπωσιάστηκα [ αυτό ίσως το αντιλήφθηκε το κορίτσι] καθώς την προκειμένη στιγμή γούσταρα κάτι σε μαύρο μαλλί αλλά λόγω του ό τι δεν υπήρχε επαρκείς χρόνος και ήθελα όπως και δήποτε να να πηδήξω φτιάχτηκα στην ιδέα να περάσω μαζί της όπως και έκανα.Δίνω το 20αρι στην τσατσά και περνάω στο δωμάτιο , γδύνομαι σε χρόνο ρεκόρ και περιμένω την κοπέλα , καθώς περιμένω αντιλαμβάνομαι οτι έρχονται και άλλοι πελάτες [ 2-3] και ακούγωντας τα πάντα καταλαβαίνω οτι η κόπελα έχει εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση σε αυτούς απο εμένα [ ακούω γελάκια καθώς και ήταν παραδόξως πολύ ομιλητική με αυτούς κάνοντας μινι διαλόγους] περιμένω χωρίς να δίνω ιδιαίτερη βάση στα προλεγόμενα και μετά απο 10 -12 λεπτά [ ίσως και παραπάνω αφού φοβήθηκα μήπως με ξέχασαν ] εμφανίζεται το κορίτσι και ακολουθεί ο κάτωθι διάλογος . Εγώ = γεία σου μωρό μου , άργησες [ σε πολύ ευγενικό και φιλικό τόνο] , Αυτή = έλα \ σιγά που άργησα [ σε ύφος κάπως ειρωνικό] , Εγώ = άργησες , άργησες [με ύφος φιλικό] .Κάθεται γονατιστή στο κρεββάτι ανοίγει το προφυλακτικό και το περνάει σε ημιλιπόθυμο πέος [για να ευθυμήσουμε και λιγάκι] και αρχίζει μια πίπα διάρκειας γύρω στα 30 δευτερόλεπτα ,[ παραδόξως απέκτησα μια ικάνη στύση ] και εκεί που μου 'περνε πίπα ξαφνικά σηκώνεται και με ένα παρα πολύ επιτακτικό τόνο μου λεεί ' Σήκω ,σήκω , φικι φικι τώρα ' [ τόσο επιτακτικό που με το που είπε το πρώτο 'σήκω' νόμιζα οτι εκανα καμμιά μαλακία και θέλει να με πετάξει έξω] , εγώ παρ'όλα αυτά σηκώνομαι χαλαρά και σε κλάσματα δευτερολέπτου αυτή έχει σηκωθεί έχει βγάλει το στριγκάκι της και έχει στηθεί στα τέσσερα στην άκρη του κρεββατιού . Εγώ όρθιος πλέον πατώντας στο πάτωμα πλησιάζω ώστε να της τον βάλω , τον πιάνει αυτή και τον τοποθετεί , λόγω του ότι όμως είχε χρησιμοποιήσει τεράστια ποσότητα κρέμας [ μισό μπουκαλάκι ίσως ] άργησα να δώσω την πρώτη σμπρώξια κανα 2-3 δευτερόλεπτα γιατί δεν ένοιωθα τίποτα [ ούτε και κατα την πράξη ένοιωσα τίποτα ιδιαίτερο] , πηδώντας πλέον σε νορμάλ ρυθμούς [ δεν ανέβασα καθόλου στροφές ] το πέος μου συνέχεια γλίστραγε λόγω της υπερβολικής ποσότητας κρέμας που έβαλε , στην πρώτη γλιστριά της λέω 'άστο' και πήγα να τον τοποθετήσω πάλι και μόλις το αντιλήφθηκε έριξε μιά φωνή ' Οχι , όχι εσύ , εγώ' , οκ την αφήνω και συνεχίζω , τις επόμενες γλιστριές [ αφού κατάλαβα απο την πρώτη οτι δεν γουστάρει να τον πιάνω με το χέρι ] τον έβαζα κεντραρίζοντάς τον χωρίς χρήση χεριού] σε κάθε γλιστριά και μπάσιμο έλεγε εμφανώς εκνευρισμένη ' άντε πάλι' και ξεφύσαγε , δεν με άφηνε να την πιάνω όπως θέλω λέγοντας μου ΄δεν είμαι η γυναίκα σου για να με πιάνεις έτσι' . Με τα πολλά αφού πήδηξα υπολογίζω γύρω στα 5-6 λεπτά [ δεν ενόχλησε η τσατσά] τελειώνω [μέσα] και για να μην τυχόν τραβηχτεί πρίν καλά -καλά χύσω της λέω ' κάτσε λίγο μωρό μου' και απαντάει με ύφος γεμάτο ειρώνια ΄κάθομαι δεν με βλέπεις?' , τελειώνω , τραβιέμαι και την ρωτάω σε πολύ φιλικό τόνο ' δεν πιστεύω να σε κούρασα ?' και απαντάει σε πολύ φυσιολογικό παραδόξως τόνο ΄' δεν με κούρασες ,αλλα οταν βγαίνει και μπαίνει απότομα αυτό είναι πόνος ' , δεν θεωρώ οτι κινήθηκα άγαρμπα ούτε μπήκα με φόρα , ούτε και μεγάλο τον έχω . Είπε ευχαριστώ , ανταπέδωσα , και βγήκε έξω , βγαίνοντας την είδα στο σαλόνι να προμοτάρει τον εαυτό της σε 2-3 και χαμογελαστή βλέπωντάς με που φεύγω να σηκώνει το χέρι και με ενα βλαμμένο ενθουσιώδες βλέμμα να με χαιρετάει λεγοντάς μου ένα μακρόσυρτο χαζοχαρούμενο ΄' γειααααά'. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη αν σας κούρασα με όλο αυτό το τεράστιο κείμενο [δεν ξερω αν κιόλας γράφω στο σωστό θέμα] αλλά δεν μπορούσα να το κρατήσω άλλο μέσα μου όλο αυτό , δεν κάνω πλάκα όπως πολλοί θα πείτε λόγω της ημέρας [ ξέρω την παράδοση που έχετε με τις κυριακές]. Όποιος μπορεί να εκφράσει κάποια άποψη σχετικά με τα παραπάνω είναι καλοδεχούμενη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.