Φολα δεν την λες φιλε,ισως περιεργη εμπειρια γενικα.Καλα,μην δινεις και πολυ βαση σε οτι λενε οι πουτανες.Δεν πρεπει να σε ενδιαφερει και πολυ το πως συμπεριφερεται αυτη με αλλους πελατες,αν ηταν πολυ πιο φιλικη με αυτους σημαινει ενα πραγμα και μονο.Οτι αυτοι εχουν ακουμπησει πολυ περισσοτερα λεφτα απο σενα.Γενικα και χωρις να ξερω πως εισαι εμφανισιακα,σχετικα νορμαλ θα την ελεγα την εμπειρια σου.Γενικα την πρωτη φορα που θα πηγαινεις σε κοπελα,μην δειχνεις πολυ φιλικος.Ουτε αργησες ουτε δεν πιστευω να σε κουρασα.Το μεσα εξω ειναι πονος δεν το σχολιαζω.Αμα εβαλε 1 κιλο λιπαντικη ουτε που τον ενιωθε αλλα τεσπα.
Πολυ γουσταρω να κατεβω καμια μερα Αθηνα να παω Φυλης να γαμαω πουτανες με φουλ τζελ στο μουνι,να μην χυνω ουτε σε 15 λεπτα.Εχω εδω στην επαρχια τα κοριτσια και σαλιωνουν το μουνι τους ρε φιλε πριν κατσουν στον πουτσο μου.Ελεος,τι σαλιωνεις μωρη?Εγω την πρωτη φορα που πηγα σε πουτανα,φαντασου καθομουν μεσα στο δωματιο με τα ρουχα.Δεν ηξερα οτι εχει 10 λεπτα χρονο.Σκαει μεσα η κοπελα,με βλεπει με τα ρουχα και μου κανει με τα χερια νοηματα :ελα τελειωνε,βγαλε τα ρουχα.Μετα τις λεω πρωτη φορα που ερχομαι σε εκδιδομενη,τι?κανει αυτη.Πρωτη φορα σε επαγγελματια της λεω.Παλι με τα χερια ελα ελα,ξαπλωσε.Μιλουσε μονο κατι αθλια Αγγλικα.Φαντασου μετα απο 4-5 φορες με την ιδια,με εβαζε και επαιρνα απλο και μονο κωλο δεν μου εδινε.Γλωσσοφιλα που γενικα δεν δινει,γλειφομουνι,ελευθερο στοματικο τα παντα,ολα σε απλο.Αν θελεις οικειοτητα,θα ερθει με τις επομενες φορες.Γενικα μην δινεις και πολυ σημασια στην πρωτη επαφη με καποια εκδιδομενη,εχει ενα σωρο σκατα μεσα στο κεφαλι της και το πως θα συμπεριφερθει ειναι πιο τυχαιο και απο το τζοκερ.Αλλα δοκιμασε και αλλες να εξοικειωθεις και βλεπεις.