Νέα

Αρχάριος και μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PatrasmanX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.569
Πόντοι
27.261
Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες στο θέμα , θα ακολουθήσω την συμβουλή σου , απλά θα ήθελα να μάθω , έτσι απο περιέργεια , η συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρω έχει τα κριτήρια ώστε να χαρακτηριστεί ' φόλα' ? ή εγώ είμαι κάπως εύθικτος ?
αμα σε παρει απο κατω, πες οτι δεν εφαγες φολα και ολα κομπλε.
αμα θες να δεις τα ορια σου, απλα σε ξεπεταξε πολυ σχολαστικα, γιατι ισως και να μην της εκανες σα φατσα η' φιγουρα.
αρα πολλες πιθανοτητες να τα εχει.

και κατι που ξεχασα πριν, εξτρα κουντος για το "γλιστριες".
δεν περιμενα να δω τετοια λεξη :thumbsup:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες στο θέμα , θα ακολουθήσω την συμβουλή σου , απλά θα ήθελα να μάθω , έτσι απο περιέργεια , η συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρω έχει τα κριτήρια ώστε να χαρακτηριστεί ' φόλα' ? ή εγώ είμαι κάπως εύθικτος ?

Φολα δεν την λες φιλε,ισως περιεργη εμπειρια γενικα.Καλα,μην δινεις και πολυ βαση σε οτι λενε οι πουτανες.Δεν πρεπει να σε ενδιαφερει και πολυ το πως συμπεριφερεται αυτη με αλλους πελατες,αν ηταν πολυ πιο φιλικη με αυτους σημαινει ενα πραγμα και μονο.Οτι αυτοι εχουν ακουμπησει πολυ περισσοτερα λεφτα απο σενα.Γενικα και χωρις να ξερω πως εισαι εμφανισιακα,σχετικα νορμαλ θα την ελεγα την εμπειρια σου.Γενικα την πρωτη φορα που θα πηγαινεις σε κοπελα,μην δειχνεις πολυ φιλικος.Ουτε αργησες ουτε δεν πιστευω να σε κουρασα.Το μεσα εξω ειναι πονος δεν το σχολιαζω.Αμα εβαλε 1 κιλο λιπαντικη ουτε που τον ενιωθε αλλα τεσπα.

Πολυ γουσταρω να κατεβω καμια μερα Αθηνα να παω Φυλης να γαμαω πουτανες με φουλ τζελ στο μουνι,να μην χυνω ουτε σε 15 λεπτα.Εχω εδω στην επαρχια τα κοριτσια και σαλιωνουν το μουνι τους ρε φιλε πριν κατσουν στον πουτσο μου.Ελεος,τι σαλιωνεις μωρη?Εγω την πρωτη φορα που πηγα σε πουτανα,φαντασου καθομουν μεσα στο δωματιο με τα ρουχα.Δεν ηξερα οτι εχει 10 λεπτα χρονο.Σκαει μεσα η κοπελα,με βλεπει με τα ρουχα και μου κανει με τα χερια νοηματα :ελα τελειωνε,βγαλε τα ρουχα.Μετα τις λεω πρωτη φορα που ερχομαι σε εκδιδομενη,τι?κανει αυτη.Πρωτη φορα σε επαγγελματια της λεω.Παλι με τα χερια ελα ελα,ξαπλωσε.Μιλουσε μονο κατι αθλια Αγγλικα.Φαντασου μετα απο 4-5 φορες με την ιδια,με εβαζε και επαιρνα απλο και μονο κωλο δεν μου εδινε.Γλωσσοφιλα που γενικα δεν δινει,γλειφομουνι,ελευθερο στοματικο τα παντα,ολα σε απλο.Αν θελεις οικειοτητα,θα ερθει με τις επομενες φορες.Γενικα μην δινεις και πολυ σημασια στην πρωτη επαφη με καποια εκδιδομενη,εχει ενα σωρο σκατα μεσα στο κεφαλι της και το πως θα συμπεριφερθει ειναι πιο τυχαιο και απο το τζοκερ.Αλλα δοκιμασε και αλλες να εξοικειωθεις και βλεπεις.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.315
Πόντοι
4.546
Σκαει μεσα η κοπελα,με βλεπει με τα ρουχα και μου κανει με τα χερια νοηματα :ελα τελειωνε,βγαλε τα ρουχα
Και εγώ την πρώτη φορά έτσι ήμουν. Φαντάσου ήμουν τόσο άπειρος με την όλη κουλτούρα, που όταν μπήκε μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα, δεν είχα βγάλει ούτε το μπουφάν :grin: Αυτή με ξέντυσε :2funny:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Και εγώ την πρώτη φορά έτσι ήμουν. Φαντάσου ήμουν τόσο άπειρος με την όλη κουλτούρα, που όταν μπήκε μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα, δεν είχα βγάλει ούτε το μπουφάν :grin: Αυτή με ξέντυσε :2funny:

Εγω 35 χρονων που πηγα πρωτη φορα,πριν 2 μηνες και κατι βασικα επαθα σοκ.Σκαει μεσα μια ξανθια κοπελαρα απο Ουκρανια με τα εσωρουχα.Κοιταει προς το μερος μου,λεει ενα hi baby και κατευθειαν βγαζει σουτιεν στρινγκ και ξαπλωνει.Εκει ηταν που με κοιταει και κανει τελειωνε,βγαλε τα ρουχα.Τωρα μεγαλε λεω,τι θα την κανεις αυτη την μουναρα?χαχαχαχαχα
Αλλα τελικα βγηκε καλο κοριτσι,συναντηθηκα 4 -5 φορες μαζι της και ηρθαμε πολυ κοντα.Ειλικρινα δεν θα μπορουσα να φανταστω καλυτερη πρωτη φορα.Αλλα πως φιανονται οι πρωταρηδες,καθονται στο δωματιο με τα ρουχα. :2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.569
Πόντοι
27.261
Φολα δεν την λες φιλε,ισως περιεργη εμπειρια γενικα.Καλα,μην δινεις και πολυ βαση σε οτι λενε οι πουτανες.Δεν πρεπει να σε ενδιαφερει και πολυ το πως συμπεριφερεται αυτη με αλλους πελατες,αν ηταν πολυ πιο φιλικη με αυτους σημαινει ενα πραγμα και μονο.Οτι αυτοι εχουν ακουμπησει πολυ περισσοτερα λεφτα απο σενα.Γενικα και χωρις να ξερω πως εισαι εμφανισιακα,σχετικα νορμαλ θα την ελεγα την εμπειρια σου.Γενικα την πρωτη φορα που θα πηγαινεις σε κοπελα,μην δειχνεις πολυ φιλικος.Ουτε αργησες ουτε δεν πιστευω να σε κουρασα.Το μεσα εξω ειναι πονος δεν το σχολιαζω.Αμα εβαλε 1 κιλο λιπαντικη ουτε που τον ενιωθε αλλα τεσπα.

Πολυ γουσταρω να κατεβω καμια μερα Αθηνα να παω Φυλης να γαμαω πουτανες με φουλ τζελ στο μουνι,να μην χυνω ουτε σε 15 λεπτα.Εχω εδω στην επαρχια τα κοριτσια και σαλιωνουν το μουνι τους ρε φιλε πριν κατσουν στον πουτσο μου.Ελεος,τι σαλιωνεις μωρη?Εγω την πρωτη φορα που πηγα σε πουτανα,φαντασου καθομουν μεσα στο δωματιο με τα ρουχα.Δεν ηξερα οτι εχει 10 λεπτα χρονο.Σκαει μεσα η κοπελα,με βλεπει με τα ρουχα και μου κανει με τα χερια νοηματα :ελα τελειωνε,βγαλε τα ρουχα.Μετα τις λεω πρωτη φορα που ερχομαι σε εκδιδομενη,τι?κανει αυτη.Πρωτη φορα σε επαγγελματια της λεω.Παλι με τα χερια ελα ελα,ξαπλωσε.Μιλουσε μονο κατι αθλια Αγγλικα.Φαντασου μετα απο 4-5 φορες με την ιδια,με εβαζε και επαιρνα απλο και μονο κωλο δεν μου εδινε.Γλωσσοφιλα που γενικα δεν δινει,γλειφομουνι,ελευθερο στοματικο τα παντα,ολα σε απλο.Αν θελεις οικειοτητα,θα ερθει με τις επομενες φορες.Γενικα μην δινεις και πολυ σημασια στην πρωτη επαφη με καποια εκδιδομενη,εχει ενα σωρο σκατα μεσα στο κεφαλι της και το πως θα συμπεριφερθει ειναι πιο τυχαιο και απο το τζοκερ.Αλλα δοκιμασε και αλλες να εξοικειωθεις και βλεπεις.
σορρυ φιλαρακι που μπαινω σφηνα, αλλα εσυ περιμενες να σε γδυσει η πουτανα?
:confused:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
σορρυ φιλαρακι που μπαινω σφηνα, αλλα εσυ περιμενες να σε γδυσει η πουτανα?
:confused:

Οχι ρε τυπε,απλα σκεφτηκα να μην με δει γυμνο και σοκαριστει.:erection:
Απο σεβασμο στην κοπελα το εκανα. :2funny:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Θα της εδειχνες κατι που δν ειχε ξαναδει?? :2funny:

Ετσι σκεφτηκα.Λεω μαλακια ρε φιλε να μπει μεσα το κοριτσι και να δει το πραμα σου φατσα φορα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δηλαδη γαμας με ρουχα ρε μορτη? :confused:

Δεν θα βγαλουμε ακρη τυπε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.569
Πόντοι
27.261
Δεν θα βγαλουμε ακρη τυπε.
αμα ειναι να μαθουμε τετοιο κολπετο, να βγαλουμε ρε παιχτη.
ξερεις τι ζορι και τι βαρετο που ειναι το γδυσιμο και το ντυσιμο καθε φορα?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.315
Πόντοι
4.546
δηλαδη γαμας με ρουχα ρε μορτη? :confused:
Βγάζουμε το πουλί από το φερμουάρ και αυτό ήταν. Έχει και αυτό την πλάκα του. Εδώ εσύ είχες ανεβάσει φώτο που σε πίπωνε η κοπελιά και έπινες μπύρα :cheesy:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.569
Πόντοι
27.261
Βγάζουμε το πουλί από το φερμουάρ και αυτό ήταν. Έχει και αυτό την πλάκα του. Εδώ εσύ είχες ανεβάσει φώτο που σε πίπωνε η κοπελιά και έπινες μπύρα :cheesy:
εκανα εγω τετοια ανηθικα και ξετσιπωτα πραγματα βρε δοτη?
εγω... ο ανθρωπος του αντιδωρου, της εκκλησιας και του θεου?
λαθος κανεις, με μπερδευεις με καποιον αλλον :rolleyes:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
αμα ειναι να μαθουμε τετοιο κολπετο, να βγαλουμε ρε παιχτη.
ξερεις τι ζορι και τι βαρετο που ειναι το γδυσιμο και το ντυσιμο καθε φορα?

Τελοσπαντων τυπε μου,ειπα να το κρατησω για μενα αλλα φαινεσαι ξηγημενος και θα σου περασω την γνωση.Εχω κανει τρυπα στο τζιν και βγαζω απο εκει το πουλι μου,επειδη και εγω βαριεμαι να γδυνομαι.Βεβαια μου κανουν κατι τετοια :jerking2:οι πουτανες αλλα δεν πτοουμαι,το βιολι μου εγω.

Λοιπον σου εχω ερωτηση μιας και φαινεσαι δυνατος μυστης.Να παω σημερα στην Σερβα η οποια ειναι μουναρα,κανει καλο γαμησι αλλα δεν παω γι αυτο,θελω να της πω για καφε και δεν ξερω αν θα ψηθει οποτε κινδυνευει να παει στραφι το 30ευρω η΄΄ να παω στην Ουγγαρεζα που με γουσταρει να της πουλησω ερωτα μπας και την πιασω γκομενα και γαμαω τσαμπα?Η Ουγγαρεζα ειναι λιγο πιο κατω σε εμφανιση απο την Σερβα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.569
Πόντοι
27.261
Τελοσπαντων τυπε μου,ειπα να το κρατησω για μενα αλλα φαινεσαι ξηγημενος και θα σου περασω την γνωση.Εχω κανει τρυπα στο τζιν και βγαζω απο εκει το πουλι μου,επειδη και εγω βαριεμαι να γδυνομαι.Βεβαια μου κανουν κατι τετοια :jerking2:οι πουτανες αλλα δεν πτοουμαι,το βιολι μου εγω.

Λοιπον σου εχω ερωτηση μιας και φαινεσαι δυνατος μυστης.Να παω σημερα στην Σερβα η οποια ειναι μουναρα,κανει καλο γαμησι αλλα δεν παω γι αυτο,θελω να της πω για καφε και δεν ξερω αν θα ψηθει οποτε κινδυνευει να παει στραφι το 30ευρω η΄΄ να παω στην Ουγγαρεζα που με γουσταρει να της πουλησω ερωτα μπας και την πιασω γκομενα και γαμαω τσαμπα?Η Ουγγαρεζα ειναι λιγο πιο κατω σε εμφανιση απο την Σερβα.
επειδη διανυουμε Αγιες Ημερες, κατσε σπιτι παιχτονα να σου μεινει και το 30αρι στοκ, γιατι ερχεται δυσκολη συνεχεια.

τι διαμετρο εκανες στο τζιν? :think:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
επειδη διανυουμε Αγιες Ημερες, κατσε σπιτι παιχτονα να σου μεινει και το 30αρι στοκ, γιατι ερχεται δυσκολη συνεχεια.

τι διαμετρο εκανες στο τζιν? :think:

50 χιλιοστα τρυπα ανοιξα,δεν βαριεσαι.Το μεγαλο μικρο γινεται,το αντιθετο οχι.Ας υπαρχει.

Δικιο εχεις,δεν θα παω πουθενα.Το 30αρι δεν θα μου μεινει γιατι δεν το εχω δυστυχως,δανεικο θα το ζητουσα απο φιλο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.569
Πόντοι
27.261
50 χιλιοστα τρυπα ανοιξα,δεν βαριεσαι.Το μεγαλο μικρο γινεται,το αντιθετο οχι.Ας υπαρχει.

Δικιο εχεις,δεν θα παω πουθενα.Το 30αρι δεν θα μου μεινει γιατι δεν το εχω δυστυχως,δανεικο θα το ζητουσα απο φιλο.
ρε παιχτη τοση ωρα για 50 χιλιοστα μιλαμε ? :confused:

Ivanthegreat1

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
29
Πόντοι
0
Διάβασα όλο το νήμα και θυμήθηκα τη πρώτη μου φορά!Πριν πολλά χρόνια ,14,5 χρονών εγώ αλλά 1.85 ύψος,γεροδεμένος,έμοιαζα για 25 απ ότι μου λέγανε!Έχω κατέβει Αθήνα από επαρχία για βόλτα καλοκαίρι και μένω σε μια θεία μου!Το βράδυ βγαίνω με το ξάδερφο(5-6 χρόνια μεγαλύτερο) κι ένα φίλο του!Πάνω στη κουβέντα με ρωτάει αν έχω γαμήσει,όχι του λέω,θέλεις μου λέει?Ναι του λέω..Πάμε σε μπουρδέλο σε μια κάθετη της οδού Αθηνάς απ ότι θυμάμαι..Μικρό μπου με καπνό και αρκετούς πελάτες!Βγαίνει η πουτάνα (30-35 χρ)ξανθιά, κανονικό σώμα,Μαρία το όνομα..Σ αρέσει,με ρωτάει ο δικός μου,ναι του λέω αλλά ντρέπομαι κι εκεί μου λέει τη φράση κλειδί ¨έλα ρε τη πουτάνα ντρέπεσαι?¨Δίνω 450 δραχμές(!!) και μπαίνω..Γδύνομαι(όπως με είχαν συμβουλέψει)και περιμένω!και μόνο στην ιδέα ο πούτσος κάγκελο!!Μπαίνει και μου λέει ¨παρθένος ε,μου το πε ο ξάδερφός σου,πόσο χρονών είσαι?15 λέω..Παθαίνει πλάκα "μοιάζεις πάνω από 20,ρε θα μας πάνε μέσα!!"Με κοιτάει οπως είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα με το πουτσο στο θεό και μου λέει τη μαγική φρ΄άση που με ξεκλείδωσε τελείως "τι πουτσάρα είναι αυτή αγόρι μου!!"(Η κλασσική ανασφάλεια των ανδρών)Με καβαλάει χωρίς καπότα(!!),ούτε πίπα δε πήρε,και μ αρχ΄ίζει στα γλωσσόφιλα λέγοντάς μου αγάπη μου ,καυλιάρη μου και τέτοια...Έχυσα μέσα της σχετικά γρήγορα απ ότι θυμάμαι κι έφυγα μ ένα χαμόγελο μέχρι τ αφτιά..Το βράδυ έχυσα άλλη μία με μαλακία στα σεντόνια της θείας μου και για 2 βδομάδες(στη σκέψη της Μαρίας)ο πούτσος σηκωμένος μέρα νύχτα!!Δε ξέρω αν παίζει ρόλο η πρώτη φορά αλλά ποτέ δε μου έτυχε με γυναίκα να μη μου σηκωθεί...Γλυκιά ανάμνηση, τη σκεφτόμουν για μεγάλο διάστημα τη Μαρία...

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
772
Πόντοι
361
αμα σε παρει απο κατω, πες οτι δεν εφαγες φολα και ολα κομπλε.
αμα θες να δεις τα ορια σου, απλα σε ξεπεταξε πολυ σχολαστικα, γιατι ισως και να μην της εκανες σα φατσα η' φιγουρα.
αρα πολλες πιθανοτητες να τα εχει.

και κατι που ξεχασα πριν, εξτρα κουντος για το "γλιστριες".
δεν περιμενα να δω τετοια λεξη :thumbsup:
Δεν ήξερα οτι το ' γλιστριές ' είναι τόσο σπάνιο ή παράξενο , κάτι άλλο που θα ήθελα να μάθω είναι αν το να αναφέρει η τσατσά την λέξη' εγγύηση' υπερβολικά πολλές φορές είναι σημάδι για φόλα ή είναι ψευδαίσθηση δικιά μου .

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
772
Πόντοι
361

Ευχαριστώ και 'σένα φίλε μου για το ενδιαφέρον σου , ντάξει απο εμφάνιση δεν είμαι τίποτα το ιδιαίτερο , 22 χρονών 1.70 , καστανόξανθος , μεγάλα μάτια ιδίου χρώματος [ δείχνω όμως πολύ μεγαλύτερος απ'ότι είμαι ] , τώρα απο κιλά έχω κάποια παραπάνω τα οποία δεν φαίνονται και δεν εμποδίζουν σε τίποτα , ντάξει δεν είμαι γυμνασμένος με κοιλιακούς [ έχω πολύ ισχυρά χέρια όμως] αλλά ή εμφάνισή μου είναι αξιοπρεπής [ δεν θα πήγαινα σε οίκο αν είχα την υποψία οτι είμαι εντελώς χάλια] , τώρα όσον αφορά το κομμάτι της συμπεριφοράς συμφωνώ απόλυτα θα έπρεπε να είχα φερθεί ίσως πιο ψυχρά [ αφού δεν δέχτηκα εξ'αρχής 'ζεστό ' κλίμα απο την κοπέλα] καθ'όσον είμαι συνειδητοποιημένος οτι πάω εκεί για να πηδήξω και για τίποτα παραπάνω .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom