Εγώ με τη φτωχή μου (σε σχέση με την ηλικία μου - 40άρης πλέον) εμπειρία στο θέμα Ελληνίδα γκόμενα , έχω καταλάβει τα εξής:
Η Ελληνίδα , λόγω πολύ μεγαλύτερης εμπειρίας (είτε είναι πιτσιρίκα είτε μεγάλη) στο θέμα συμπεριφοράς σε ραντεβού , κρατά τον εξής ρόλο και βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Ζυγίζει, αξιολογεί και τεστάρει αυτόν που έχει δίπλα της συνεχώς.
Όταν σας στέλνει μήνυμα οτι θέλει να βγείτε και στο ραντεβού κάνει στροφή 180 μοιρών και απορείτε εαν σας θέλει ή δεν σας θέλει , δεν σημαίνει απαραίτητα οτι η γκόμενα δεν ξέρει τι της γίνεται ή δεν ξέρει τι θέλει.Ξέρει πααααρα πολύ καλά τι θέλει.Σας τεστάρει να κόψει κατάσταση.Να δει πως αντιδράτε.Προγγάτε με τη μια ή έχετε υπομονή; Και εαν έχετε υπομονή , τί όρια βάζετε; Αφήνετε αυτή να σας οδηγήσει όπου αυτή θέλει με τους δικούς της όρους ή της το κόβετε και εαν δεν πάει με τους δικούς σας όρους κόβετε λάσπη;
Αν πάτε με τα νερά της συνεχώς , αυτές το εκλαμβάνουν ως πονηρό.Σου λέει πάει με τα νερά μου μπας και γαμήσει.Ο άντρας που δεν ξέρει να κρύψει επιμελώς την ανάγκη του να γαμήσει , κάνει μπαμ από μακρυά στην έμπειρη γυναίκα.
Η γυκαίκα θέλει ανταρτοπόλεμο.Όταν δεν ξέρουν τι θέλουν (που ξέρουν αλλά έτσι θέλουν να νομίζουμε...) , τις αντιμετωπίζεις με το ίδιο ακριβώς νόμισμα.Κάνεις κι εσύ τον "επιμελημένα κυκλοθυμικό" και τις τρελαίνεις.
Η γυναίκα ξενερώνει με τους προβλέψιμους άντρες και υποσυνείδητα την εξιτάρουν άντρες μη ελέγξιμοι και μη προβλέψιμοι.
Επίσης να έχετε υπόψην οτι έχουν τη συμπεριφορά της μαϊμούς.Η μαϊμού , πριν αφήσει το ένα κλαδί για να πηδήξει στο επόμενο , κρατιέται ήδη από το άλλο.Κοινώς , η γυναίκα θέλει πάντα να έχει εν δυνάμει περισσότερες από μια επιλογές ταυτόχρονα.Παίζει με πολλούς σε πολλά ταμπλό και τους αξιολογεί συνεχώς και ταυτόχρονα μέχρι να βρει τον κατάλληλο που πληρεί τις δικές της προϋποθέσεις.Είτε αυτές είναι να έχεις χρήμα , είτε να είσαι επώνυμος με αναγνώριση στον κοινωνικό περίγυρο , είτε να είσαι διατεθημένος για οικογένεια , είτε όλα αυτά μαζί (το ιδανικό).
Αυτό που βλέπω εδώ μέσα στις εμπειρίες που παραθέτετε είναι δυο ακραίες συμπεριφορές.Είτε πάτε μονίμως με τα νερά τους , είτε της δίνετε άκυρα από τα πρώτα ραντεβού.Το κόλπο είναι να κάνετε μίξη αυτών των δυο συμπεριφορών κατά το δοκούν.
Πχ , πάτε με τα νερά της στο 1ο ραντεβού , και απολαύστε το.Δείξτε της οτι έχετε τρομερό ενδιαφέρον για την πάρτη της.Το επόμενο ραντεβού κλείστε το εσείς και λίγο πριν πάτε , πάρτε τη τηλ. και ακυρώστε το επειδή σας έτυχε κάτι σημαντικό.Χαθείτε μερικές μέρες χωρίς τηλ και χαζομηνύματα και μετά ξαναεμφανιστείτε και δείχτε σημάδια ενδιαφέροντος...Θα τρελάνετε τη γκόμενα και πλέον απο ανοιαρός και προβλέψιμος θα γίνετε πολύ ενδιφέρον και μυστηριώδης.
Μην κάνετε ερωτικές εξομολογήσεις σαν 18χρονα.Τηρήστε ομερτά στο ερωτικό σας παρελθόν και πείτε το της κατάμουτρα οτι το ερωτικό σας παρελθόν δεν είναι προς διερεύνηση.
Δοκιμάστε λίγο την αλλαγή αυτή και να δείτε μετά πως θα ανέβει το κασέ σας....