Το 2016 ήταν μια χρονιά με αρκετά αποτυχημένα πρώτα ραντεβού με Ελλεηνίδες για μένα.
Αποτυχημένο 1ο ραντεβού #1
Βγαίνω με κοντοπούτανο μελαχρινό , που είχα γνωρίσει πριν κανά 1,5 χρόνο και της έστειλα τυχαία μετά από καιρό μήνυμα και δέχτηκε. Με το που μπαίνει στο αμάξι μιλούσε με μια μαλακισμένη φίλη της στο τηλέφωνο. Για κανα τέταρτο και με μένα να οδηγάω. Σε κάθε πρόταση που ξεστόμιζε υπήρχαν στάνταρ οι λέξεις "μαλάκα" , "η πουτάνα" κλπ , πράγμα που με ξενέρωσε και έπρεπε να σταματήσω και να την κατεβάσω και να φύγω.
Μου προτείνει να πάμε σε ένα μαγαζί στο οποίο ήμουν σύμφωνος , μιας και πηγαίνω κ εγώ συχνά και μου αρέσει πολύ. Και είναι και κατάλληλο για περίσταση ραντεβού.
Και ρε φίλε , στο μαγαζί αυτό δούλευε σερβιτόρος ο αδερφός της! Μου τον σύστησε κιόλας και ξενέρωσα φουλ. Έκατσε και επειδικτικά απέναντί μου στο τραπέζι να με έχει σε απόσταση.
Λέω δε γαμιέται θα πιω ένα ποτό θα της πω και καμιά 10ριά μαλακίες και άντε γεια.
Έτσι και έγινε. Φυσικά δεν της ξαναέστειλα να βγούμε ούτε κ αυτή.
Έκανε και τσεκ ιν στο fb στο μαγαζί οτι να εδω με τον αδερφούλη μου.
Αποτυχημένο ραντεβού #2
Βγαίνω με τύπισσα αρκετά χρόνια μεγαλύτερή μου , αλλά μικροδείχνει τόσο που φαινόμαστε συνομήλικοι. Μιλούσαμε και καυλαντίζαμε σε τηλέφωνα και fb αρκετό καιρό και όλο έριχνε άκυρα για να βγούμε. Όποτε έκοβα λάσπη εντελώς με έπαιρνε τηλ ή μου έστελνε αυτή. Τέλοςπάντων σε μια εκ νέου φάση όπου την είχα κλάσει μου πρότεινε να πάμε σε μια συναυλία. Το σκέφτηκα να της ρίξω άκυρο , αλλά η συγκεκριμένη συναυλία μου άρεζε κ εμένα κ ήθελα να πάω αλλά δεν έβρισκα παρέα. Λέω εντάξει αμα δε γίνει κάτι τουλάχιστον θα απολαύσω το λαιβ. Την παίρνω απτο σπίτι , μιλάμε στο αμάξι για όσα είχαμε να πούμε από τότε που χαθήκαμε , στο λαιβ πάω να χωθώ 2-3 φορές και αποτραβιόταν. Οπότε το έκοψα. Με ξενέρωσε δεν είμαι και κανένας λεπρός. Την γύρισα και σπίτι ο μαλάκας μετά. Πόσο μας εκμεταλλεύονται που είμαστε και καλοί και ξηγημένοι τύποι ρε γαμώτο.
Αποτυχημένο ραντεβού #3
Βγαίνω με τύπισα 5 χρόνια μεγαλύτερή μου. Η συγκεκριμένη μου είχε δείξει αυτή ενδιαφέρον γνωριμίας , μου ζήτησε τηλ και fb , καθώς και μου είπε πρώτη να πάμε για καφέ. Το κανονίσαμε λοιπόν νωρίς απόγευμα καθημερινής και την πήγα σε ένα πολύ ωραίο καφέ. Ούτως ή άλλως την είχα δει σαν περίπτωση καλή για σχέση γιατί ήταν όμορφη και φαινόταν πιο σοβαρή. Ο καφές κράτησε 1,5 ώρα μόνο μιας και μετά είχε να πάει σε μάθημα γιογκα :S
Τέσπα μετά συνεχίσαμε να μιλάμε στο fb αλλά έριξε άκυρο μια-δυο φορές που της είπα να ξαναβγούμε και σταμάτησα.
Αλλά το πιο γαϊδουρινό μου το έκανε πριν λίγες μέρες , όπου την πήρα τηλέφωνο απλά για να της πω καλες γιορτές και καλά Χριστούγεννα δεν είχα καν σκοπό να προτείνω έξοδο. Και μου πάτησε απόρριψη κλήσης και δε με ξαναπήρε ούτε έστειλε τιποτα. Και λέω ειλικρινά γιατί υπάρχουν τόσο απάνθρωπα όντα ανάμεσά μας.
Αυτά , καλές γιορτές και καλή χρονιά. Και σε ραντεβού με Ελλεηνίδες δεν κρατάμε μικρό καλάθι. Δεν έχουμε καν καλάθι μαζί!