Παίδες εγώ θα σας διηγηθώ την δικιά μου ιστορία. Είχα βγεί με μια κοπέλα ραντεβού, όλα πήγαν καλά, ξαναβγήκαμε άλλες 3 τρείς φορές, γουστάραμε και οι δύο και είπαμε να το προχωρήσουμε για σχέση. Πήγαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε σε 2-3 μέρη για ολιγοήμερες διακοπές, όλα πήγαιναν καλά, με το μωρό να δείχνει πως ήταν καλά μαζί μου, βγαίναμε για ποτάκι, φαγητό όλα καλά. Δέν είχε δείξει κανένα δείγμα λάθος όσο είμασταν μαζί. Ξαφνικά, όταν μια μέρα βγήκαμε πρίν 3 βδομάδες κάποιος της είχε στείλει μνμ στο κινητό, και ενώ μπήκαμε στο αμάξι να γυρίσουμε σπίτι, το βλέπει αλλά δεν λέει κάτι. Εγώ πήρα χαμπάρι πως κάτι ύποπτο ήταν και της έκανα σκηνή. Δεν με νοιάζει ποιος της έστειλε, λογικό όταν έχεις μια ωραία κοπέλα να γίνονται και αυτά, αλλά δεν μάρεσε η κίνηση της να το κρύψει. Τέσπα, η τύπισσα μου έδειξε το μνμ και όντως ήταν ένας τυπάς καμία 50 κλαρινογαμπρός που ούτε θα ασχολιόταν πιστεύω γιατί είναι 22 (ειμαί μεγαλύτερος 3 χρόνια). Εγώ τα παίρνω άγρια, γίνεται σκηνή και την έδιωξα από το αμάξι. Βριζόμαστε και μετά από μια βδομάδα που έκανα κίνηση τα βρήκαμε ξανά. Αυτή ήταν εξαφανισμένη μια βδομάδα, αλλά παραδέχτηκε πως έπρεπε να μιλάγαμε νωρίτερα μιας γιατί δεν είχε γίνει κάτι το σοβαρό. Για τον συγκεκριμένο μου έιπε πως της έστειλε να βγούνε και δεν του απάντησε καθόλου και ότι ποτέ δεν θα κάνε κάτι με έναν τέτοιο τύπο, αλλά χαλάστηκε πολύ με την συμπεριφορά μου, που την έδιωξα από το αμάξι. Τέσπα, το σκηνικό αυτό πέρασε. Τα ξαναβρήκαμε για μια εβδομάδα ώσπου που χωρίσαμε όταν πριν δυο βδομάδες ένα πρωινό δούλευε μια μέρα πολλές ώρες. Μιλάμε με ένα μήνυμα το πρωί (τελειώνε την δουλειά στις 4). Στις 3 που τελείωσε και θα γύρναγε σπίτι δεν με πήρε κανένα τηλ αλλά σε μήνυμα, μου είπε γυρνάω σπίτι και μιλάμε μετά. Δεν με πήρε κανένα τηλ μέχρι τις 5 όπου την πήρα 2 τηλέφωνα και δεν μου το σήκωσε (ξαναδούλευε στις 7). Απλά μου στειλε μήνυμα αγάπη σε παίρνω σε λίγο. Με πήρε ξανά μετά από μια ώρα και μου έιπε συγγνώμη που δεν στο σήκωσα αλλά είχα πέσει να κοιμηθώ γιατί είχα λίγο χρόνο. Τέσπα, αρχίζω να της λέω νομίζω πως κάπου χάνεσαι και ότι δεν με σκέφτεσαι όπως εγώ κλπ. Και ότι ένα τηλεφωνο να δεις τι κάνω δεν πήρες, δέν έχουμε μιλήσει όλη μερα και τετοια. Μου την έσπασε. Καταλήγουμε να τσακωθούμε, να μου κάνει τσακωνόμαστε πολύ, δεν ταιριάζουμε και ότι εγώ προκαλώ τους καβγάδες και δεν μπορώ να μαι καλα΄ και μαλακίες. Μετά αρχίζω να τα μπαλώνω γιατί ήταν κρίμα για ένα γαμωτηλέφωνο να τσακωθούμε και να χωρίσουμε, ζήτησα αρκετές φορές συγγνώμη και ότι είχε δικιο, αλλά εκείνη ούτε νοιάστηκε ποτέ. Της πρότεινα να βγούμε και να μιλήσουμε και πάλι τίποτα. Απλά πέρασαμε πολύ καλά, άρχισα να δένομαι λίγο όπως και εκείνη της άρεσε η φάση, απλά με πείραξε η συμπεριφορά της, όπου για δύο σκηνικά τελείωσαν όλα τόσο γρήγορα. Εγώ ακόμα δεν έχω ξεκολλήσει και μου λείπει κάποιες στιγμές. Δεν μπορώ εύκολα να δεχτώ πως της πέρασε όλο αυτό που είχαμε γιατί της έδειχνα πως έιμαι καλά μαζί της. Τί έχετε να πείτε ? Λέτε να παίζει κάτι άλλο ?