Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Καλα κανεις ;)
Καλα κανεις ;)
οι γκομενες εχουν αξιοπρεπεια???
Θες και τα λες??
Το μονο σιγουρο που δεν εχουν ειναι αξιοπρεπεια τυπε, που ζεις
;) Πες τα τυπε μου..Ο αλλος θεωρει ακατορθωτο να πας με 50 γκομενες..Που ετσι και τα βαλεις κατω ειναι 10 διαφορετικες γκομενες τον μηνα...επι 5...ΤΡΟΜΕΡΟ Ε?Πεστο εγωισμο αν δεν σου αρεσει η λεξη ... εσυ που ζεις ??
Τι νομιζεις επειδη φτυνουν εσενα η καποιους σαν και εσενα δεν γαμιουνται οι γκομενες εξω ??
;) Πες τα τυπε μου..Ο αλλος θεωρει ακατορθωτο να πας με 50 γκομενες..Που ετσι και τα βαλεις κατω ειναι 10 διαφορετικες γκομενες τον μηνα...επι 5...ΤΡΟΜΕΡΟ Ε?
Τι λες βρε καθυστερημενε μουνοπανα?10 γυναικες καθε μηνα λεω παλιοαρχιδι.οχι ρε τυπε μην το μαλακιζεις τελειως.....
10 διαφορετικς γκομενες την βδομαδα ...επι 5 ...
τοσο πια αγαμητος εισαι?
Ναι φιλε μου εχεις δικιο...... Τα χρηματα διεγειρουν τον εγκεφαλο.....,εγω παλι πιστευω οτι οι γκομενες σε αντιθεση απο εμας ειναι πιο "εγκεφαλικες" ..
εχω τυπο με μικρο πουλι ,αθλιες επιδοσεις, ασχημο , αλλα καταφερε γκομενα να χτυπιεται για παρτυ του....
με την γκομενα εχω μιλήσει και στο σεξ παιρνει -3 ο τυπος....
Ναι φιλε μου εχεις δικιο...... Τα χρηματα διεγειρουν τον εγκεφαλο.....,
αμα ειναι ετσι οπως μας τα λες ,τοτε η γκομενα φανταζομαι θα παιρνει -13...σε ολους τους τομεις.εγω παλι πιστευω οτι οι γκομενες σε αντιθεση απο εμας ειναι πιο "εγκεφαλικες" ..
εχω τυπο με μικρο πουλι ,αθλιες επιδοσεις, ασχημο , αλλα καταφερε γκομενα να χτυπιεται για παρτυ του....
με την γκομενα εχω μιλήσει και στο σεξ παιρνει -3 ο τυπος....
Πεστο εγωισμο αν δεν σου αρεσει η λεξη ... εσυ που ζεις ??
Τι νομιζεις επειδη φτυνουν εσενα η καποιους σαν και εσενα δεν γαμιουνται οι γκομενες εξω ??
Τοσες πουτανες έχουμε πάρει σε τοσα κωλομπαρα και στριπτιτζαδικα έχουμε παει ειτε το θέλουν ειτε όχι
μαμακηδες δεν ειμαστε ασχετα αν λενε τις μαλακιες τους ότι γαμαμε στα μπουρδελα και ότι ειμαστε β διαλογης αντρες
Τι πιρφόρος που είσαι ρε Σύρο που θα μας πεις ότι φταίμε και από πάνω με την κάθε ΄κυκλοθυμική αγάμητη ελλεηνίδα...
Τι πιρφόρος που είσαι ρε Σύρο που θα μας πεις ότι φταίμε και από πάνω με την κάθε ΄κυκλοθυμική αγάμητη ελλεηνίδα...
Κακά τα ψέμματα, αυτά ΜΟΝΟ δεν κάνουν κάποιο μάγκα.
Λόγω ... επαγγέλματος ... ξέρω τύπους που είχαν σπουδάσει στη Ρουμανία.
Βρέθηκαν εκεί στα 18, γύρω στο 1990 , με λεφτά του μπαμπά.
Ξεκώλιασαν χιλιάδες πουτάνες.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΤΕ.
Μέχρι και σήμερα.Μιλάμε για τύπους σχεδόν 45.
Όσες κι αν έχουν γαμήσει σε κωλόμπαρα, στριπ , βίζιτες, ρδελα, στουντιο ct κτλ κτλ κτλ
ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ 16.
Εχουν δει πολλα τα ματια μου εδω αλλα ακομη συνεχιζουν κ με εκπλησσουν.
Χθες πηγα σε ενα παρτυ σε ενα σπιτι. Σε καποια φαση βλεπω οτι ενα παιδι που εχει μια σοβαρη σχεση υποτιθεται -η οποια θα αλλαξει χωρα για να μεινουν μαζι- εχει βαλει στοχο μια κοπελα. Του λεω οτι η συγκεκριμενη ειναι οτι να ναι κ τον εχω για καλυτερα :lol: κ μου λεει ποιος νοιαζεται τωρα (ουτε ηξερε πως την λενε εν τω μεταξυ, ουτε απο που ειναι, ουτε τιποτα). Μετα απο λιγο μου λεει οτι τη φασωσε κ την πασαρε σε εναν φιλο του να τη φασωσει κ αυτος Υστερα ερχεται ο φιλος του κ μου λεει οτι δε βλεπει προκοπη, του λεω οτι εχουν πολυ χαμηλα στανταρ κ μου λεει ε δεν εχουμε κ με τιποτα καλυτερο ν'ασχοληθουμε Μετα πηγε να χωθει κ ενας τριτος φιλος τους αλλα αυτος τα παρατησε γρηγορα.
Δηλαδη απλα φασωνονται για πλακα εδω περα.
Κ αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως ολοι ειναι ετσι. Κ σκεφτομαι, ετυχε κ μαζευτηκαν ολοι αυτοι εδω, οι ολοι οι αντρες ειναι ετσι ρε γαμωτο?
που σπουδασες;
Κακά τα ψέμματα, αυτά ΜΟΝΟ δεν κάνουν κάποιο μάγκα.
Λόγω ... επαγγέλματος ... ξέρω τύπους που είχαν σπουδάσει στη Ρουμανία.
Βρέθηκαν εκεί στα 18, γύρω στο 1990 , με λεφτά του μπαμπά.
Ξεκώλιασαν χιλιάδες πουτάνες.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΤΕ.
Μέχρι και σήμερα.Μιλάμε για τύπους σχεδόν 45.
Όσες κι αν έχουν γαμήσει σε κωλόμπαρα, στριπ , βίζιτες, ρδελα, στουντιο ct κτλ κτλ κτλ
ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ 16.
σωστοςΕσυ το βλέπεις μηπως είναι κάποιος πιο μάγκας από σενα και ανταγωνιστικά εμενα δεν με ενδιαφερουν αυτά
μονο να περνάω καλα με τα γκομενακια (πουτανες ή μη) και να παιρνω εμπειριες.
Εγραψα και τις προαλλες να και αν κάτσει να και αν δεν κάτσει εγω απαξ και αποφασισω να βγω έξω το βραδυ
να περάσω καλα δεν προκειται καμια ελληνιδα ή ελλεινιδα πες την όπως θες να μου το χαλάσει
τερμα βγηκα να περάσω καλα. Και θα το πετυχω. Τιποτα άλλο.