Επικήδειος:
Αγαπητοί συναγωνιστές,
θα καταχραστώ λίγο του χρόνου και του χώρου για να πω δυο πραγματάκια.
Σήμερα είναι μεγάλη μέjavascript:void(0);
Πλάγιαρα, διότι πήτα την απόφαση να εγκαταλείψω την 23ετή ενασχόλησή μου
με το πληρωμένο σεξ πάσης φύσεως και να αφιερωθώ σε μια κοπέλα με την οποία και θα παντρευτώ.
Η απόφαση αυτή επικυρώθηκε με την τελευταία μου τσάρκα σε στούντιο, μασατζίδικα και λοιπά ιδρύματα. Μετά από μια μεγάλη γύρα αποφάσισα να τελείώσω την καριέρα μου με τη Δέσποινα από Σολωμού που είναι από τις αγαπημένες μου ώστε να αποχωρήσω με μια γλυκειά ανάμνηση.
Θα πάω λίγο πίσω στα 1984 όταν ξεκίνησα στη Φυλής όταν ακόμα τα γαμήσια ήταν ακάποτα, να απολαμβάνω τις βόλτες, την επαφή με τα χρώματα και τις μυρωδιές της νύχτας, με τις φάτσες και τους τύπους που εκεί εσύχναζαν και φυσικά με την ποικιλία από κοπέλες. Σύντομα η κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ επέφερε και τη δική μου κατάρρευση, οικονομική και σωματική. Τι να πρωτοθυμηθώ από τα δεκάδες στούντιο που είχαν ανοίξει στην Κεφαληνίας, στη Ζαϊμη, στη Μάρνη, στην Κηφισιά κοντά στον ανέμελο τροχονόμο, στο Χαλάνδρι και πάει λέγοντας. Δέκα δέκα μέσα οι κοπέλες με ότι πρόγραμμα ήθελες. Μετά ήρθαν τα χρόνια του κυνηγητού. Αλλά πάλι ανακάλυπτες κρυφά στούντιο, στόμα με στόμα σε διάφορες μεριές της Αθήνας. Δεν έλειψε και το Άμστερνταμ και το Λονδίνο με τις άκρες τους. Μετά έσκεσε μύτη το Bourdella.com, χάρη στο οποίο και πολύ χρήμα και πολύ περπάτημα γλίτψσα. Αν σκάλιζες τις σελίδες πάντα εύρισκες αναφορές που σε κατεύθυναν στο σωστό δρόμο. Και τον τελευταίο χρόνο πέρασα σε έναν νέο κόσμο αυτόν των μασάζ (Thanx to the priest & ΖeroTolerance). Όταν τα πράγματα στα στούδιο είχαν τυποποιηθεί άνοιγε ένα νέο παράθυρο στον κόσμο των απολαύσεων. Και για΄καλή μου τύχη στα μασαζ οι κοπέλες φοράγαν καλσόν, ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα, τουλάχιστον πιο συχνά απότι στα στούδιο που έλεγε και η Σιμόν. Σε όλη αυτή την πορεία δοκίμασα πολλά, cim, A-level, cif κανονικά, αυταρχικά (δεν έγινα γκέι)ποδολαγνεία, μπουρδέλα, στούντιο, Σωκράτους, call-girls, μασατζίδικα, σπίτια και πάει λέγοντας. Αν μου μείνουν κάποιες εμπειρίες σαν σταθμοί θα ήταν το πρώτο μου διπλο στη Ζαϊμη, η πρώτη μου ασιάτισα σε ένα υπόγειο στην Πλατεία Κολιάτσου, το πρώτο μου καλό A-level στην Κεφαληνίας 99 και μετά τα υπόλοιπα στη Δευκαλίωνος όταν ήταν στα φόρτε της, το πρώτο ξεσκούφωτο με τη Μαρίνα την Τσέχα στη Λεμπέση και η γνωριμία μου με τη Δέσποινα στη Σολωμού. Αυτά θυμάμαι τώρα αν και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλες κοπέλες που άφησαν ιστορία.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια, θα σας παρακολουθώ που και που ως επισκέπτης. Να προσέχετε την υγεία σας και να απολαμβάνετε όσο μπορείτε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ZeroTolerance, Observer, Vasos & Giorgospapas για τη βοήθεια και τις πληροφορίες.
Κλαψ κλαψ!
Γειά σας μάγκες!
Παρακαλώ τον admin υπηρεσίας να με διαγράψει.
Heellover (r.i.p) ;)