You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tsouli_stin_vathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το καλύτερο μέτρο είναι η άμεση αποβολή των σκουπιδιών από εδώ μέσα αλλά μερικές φορές έχω και κάποιες ενστάσεις αν πρώτα πρέπει να πάρουν μερικοί απ τα υψηλά κλιμάκια για την ανοχή τους προς τα σκουπίδια?Καλό θα ήταν πάντως το σάϊτ να έβρισκε μία φόρμουλα ώστε παλιά και καλά μέλη σαν τον Αρίωνα να μην εξαναγκάζονται σε αποχώρηση.
Και ευελπιστώ οτι θα βρεθεί αυτή η φόρμουλα.
Αρίωνα, παραμένω φίλος σου.
επίσης λόγο το ότι εδώ γίνεται πολλές φορές παρέλαση φασιστοειδών θα παρακαλούσα τους μοντ να ρίξουν μια ματιά στο σύνταγμα αυτής της χώρας όπως διαμορφώθηκε αυτό για το πολιτειακό ζήτημα μετά την πτώση της χούντας και ας δούνε τα δικαιώματα της δημοκρατίας σε σχέση με τον φασισμό.
tsouli_stin_vathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο αρίωνας θα είναι δίπλα στους καλούς του φίλους και σύντομα θα ανοίξουν και άλλοι δρόμοι επικοινωνίας μαζί τους αλλά και σε κάθε καλοπροαίρετο.βεβαια σ´αυτο που γραφεις εχεις περα για περα δικιο
σαφως ο αριωνας εδωσε παρα πολλα στο σιτε
και σιγουρα θα λειψει απο το σιτε
tsouli_stin_vathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο αρίωνας θα είναι εδώ για τους φίλους του.
αλλά και για κάθε καλοπροαίρετο.
αλλά και για κάθε καλοπροαίρετο.
κριμα στα παντελονια αυτου που εβριζε και που προκαλουσε τον αριωνα
χωρις να εχει το θαρρος να το κανει με το πραγματικο του νικ
+13
αυτος που εβριζε τον αριωνα και που δεν ΕΙΧΕ τα παντελονια
να τον βριζει και να τον προκαλει με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ του νικ
ποιος να ηταν αραγε;
Μόλις τώρα μπήκα στο σάιτ μέτα το Σ/Κ.
Και είδα το θρέντ.
Αρίωνα μη μασάς.
και μη φύγεις.
Τα απειλιτικά πμ....δεν είναι κάτι καινούργιο, έχει ξαναγίνει.
Εσύ μείνε εδώ.....να τους σπάς τα ####δια.
Κατα τα άλλα....συμφωνώ με την Orca.
+1000
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Επικήδειος:
Αγαπητοί συναγωνιστές,
θα καταχραστώ λίγο του χρόνου και του χώρου για να πω δυο πραγματάκια.
Σήμερα είναι μεγάλη μέjavascript:void(0);
Πλάγιαρα, διότι πήτα την απόφαση να εγκαταλείψω την 23ετή ενασχόλησή μου
με το πληρωμένο σεξ πάσης φύσεως και να αφιερωθώ σε μια κοπέλα με την οποία και θα παντρευτώ.
Η απόφαση αυτή επικυρώθηκε με την τελευταία μου τσάρκα σε στούντιο, μασατζίδικα και λοιπά ιδρύματα. Μετά από μια μεγάλη γύρα αποφάσισα να τελείώσω την καριέρα μου με τη Δέσποινα από Σολωμού που είναι από τις αγαπημένες μου ώστε να αποχωρήσω με μια γλυκειά ανάμνηση.
Θα πάω λίγο πίσω στα 1984 όταν ξεκίνησα στη Φυλής όταν ακόμα τα γαμήσια ήταν ακάποτα, να απολαμβάνω τις βόλτες, την επαφή με τα χρώματα και τις μυρωδιές της νύχτας, με τις φάτσες και τους τύπους που εκεί εσύχναζαν και φυσικά με την ποικιλία από κοπέλες. Σύντομα η κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ επέφερε και τη δική μου κατάρρευση, οικονομική και σωματική. Τι να πρωτοθυμηθώ από τα δεκάδες στούντιο που είχαν ανοίξει στην Κεφαληνίας, στη Ζαϊμη, στη Μάρνη, στην Κηφισιά κοντά στον ανέμελο τροχονόμο, στο Χαλάνδρι και πάει λέγοντας. Δέκα δέκα μέσα οι κοπέλες με ότι πρόγραμμα ήθελες. Μετά ήρθαν τα χρόνια του κυνηγητού. Αλλά πάλι ανακάλυπτες κρυφά στούντιο, στόμα με στόμα σε διάφορες μεριές της Αθήνας. Δεν έλειψε και το Άμστερνταμ και το Λονδίνο με τις άκρες τους. Μετά έσκεσε μύτη το Bourdella.com, χάρη στο οποίο και πολύ χρήμα και πολύ περπάτημα γλίτψσα. Αν σκάλιζες τις σελίδες πάντα εύρισκες αναφορές που σε κατεύθυναν στο σωστό δρόμο. Και τον τελευταίο χρόνο πέρασα σε έναν νέο κόσμο αυτόν των μασάζ (Thanx to the priest & ΖeroTolerance). Όταν τα πράγματα στα στούδιο είχαν τυποποιηθεί άνοιγε ένα νέο παράθυρο στον κόσμο των απολαύσεων. Και για΄καλή μου τύχη στα μασαζ οι κοπέλες φοράγαν καλσόν, ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα, τουλάχιστον πιο συχνά απότι στα στούδιο που έλεγε και η Σιμόν. Σε όλη αυτή την πορεία δοκίμασα πολλά, cim, A-level, cif κανονικά, αυταρχικά (δεν έγινα γκέι)ποδολαγνεία, μπουρδέλα, στούντιο, Σωκράτους, call-girls, μασατζίδικα, σπίτια και πάει λέγοντας. Αν μου μείνουν κάποιες εμπειρίες σαν σταθμοί θα ήταν το πρώτο μου διπλο στη Ζαϊμη, η πρώτη μου ασιάτισα σε ένα υπόγειο στην Πλατεία Κολιάτσου, το πρώτο μου καλό A-level στην Κεφαληνίας 99 και μετά τα υπόλοιπα στη Δευκαλίωνος όταν ήταν στα φόρτε της, το πρώτο ξεσκούφωτο με τη Μαρίνα την Τσέχα στη Λεμπέση και η γνωριμία μου με τη Δέσποινα στη Σολωμού. Αυτά θυμάμαι τώρα αν και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλες κοπέλες που άφησαν ιστορία.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια, θα σας παρακολουθώ που και που ως επισκέπτης. Να προσέχετε την υγεία σας και να απολαμβάνετε όσο μπορείτε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ZeroTolerance, Observer, Vasos & Giorgospapas για τη βοήθεια και τις πληροφορίες.
Κλαψ κλαψ!
Γειά σας μάγκες!
Παρακαλώ τον admin υπηρεσίας να με διαγράψει.
Heellover (r.i.p) ;)
Αγαπητοί συναγωνιστές,
Σήμερα είναι μεγάλη μέjavascript:void(0);
Πλάγιαρα, διότι πήτα την απόφαση να εγκαταλείψω την 23ετή ενασχόλησή μου
με το πληρωμένο σεξ πάσης φύσεως και να αφιερωθώ σε μια κοπέλα με την οποία και θα παντρευτώ.
Η απόφαση αυτή επικυρώθηκε με την τελευταία μου τσάρκα σε στούντιο, μασατζίδικα και λοιπά ιδρύματα. Μετά από μια μεγάλη γύρα αποφάσισα να τελείώσω την καριέρα μου με τη Δέσποινα από Σολωμού που είναι από τις αγαπημένες μου ώστε να αποχωρήσω με μια γλυκειά ανάμνηση.
Θα πάω λίγο πίσω στα 1984 όταν ξεκίνησα στη Φυλής όταν ακόμα τα γαμήσια ήταν ακάποτα, να απολαμβάνω τις βόλτες, την επαφή με τα χρώματα και τις μυρωδιές της νύχτας, με τις φάτσες και τους τύπους που εκεί εσύχναζαν και φυσικά με την ποικιλία από κοπέλες. Σύντομα η κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ επέφερε και τη δική μου κατάρρευση, οικονομική και σωματική. Τι να πρωτοθυμηθώ από τα δεκάδες στούντιο που είχαν ανοίξει στην Κεφαληνίας, στη Ζαϊμη, στη Μάρνη, στην Κηφισιά κοντά στον ανέμελο τροχονόμο, στο Χαλάνδρι και πάει λέγοντας. Δέκα δέκα μέσα οι κοπέλες με ότι πρόγραμμα ήθελες. Μετά ήρθαν τα χρόνια του κυνηγητού. Αλλά πάλι ανακάλυπτες κρυφά στούντιο, στόμα με στόμα σε διάφορες μεριές της Αθήνας. Δεν έλειψε και το Άμστερνταμ και το Λονδίνο με τις άκρες τους. Μετά έσκεσε μύτη το Bourdella.com, χάρη στο οποίο και πολύ χρήμα και πολύ περπάτημα γλίτψσα. Αν σκάλιζες τις σελίδες πάντα εύρισκες αναφορές που σε κατεύθυναν στο σωστό δρόμο. Και τον τελευταίο χρόνο πέρασα σε έναν νέο κόσμο αυτόν των μασάζ (Thanx to the priest & ΖeroTolerance). Όταν τα πράγματα στα στούδιο είχαν τυποποιηθεί άνοιγε ένα νέο παράθυρο στον κόσμο των απολαύσεων. Και για΄καλή μου τύχη στα μασαζ οι κοπέλες φοράγαν καλσόν, ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα, τουλάχιστον πιο συχνά απότι στα στούδιο που έλεγε και η Σιμόν. Σε όλη αυτή την πορεία δοκίμασα πολλά, cim, A-level, cif κανονικά, αυταρχικά (δεν έγινα γκέι)ποδολαγνεία, μπουρδέλα, στούντιο, Σωκράτους, call-girls, μασατζίδικα, σπίτια και πάει λέγοντας. Αν μου μείνουν κάποιες εμπειρίες σαν σταθμοί θα ήταν το πρώτο μου διπλο στη Ζαϊμη, η πρώτη μου ασιάτισα σε ένα υπόγειο στην Πλατεία Κολιάτσου, το πρώτο μου καλό A-level στην Κεφαληνίας 99 και μετά τα υπόλοιπα στη Δευκαλίωνος όταν ήταν στα φόρτε της, το πρώτο ξεσκούφωτο με τη Μαρίνα την Τσέχα στη Λεμπέση και η γνωριμία μου με τη Δέσποινα στη Σολωμού. Αυτά θυμάμαι τώρα αν και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλες κοπέλες που άφησαν ιστορία.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια, θα σας παρακολουθώ που και που ως επισκέπτης. Να προσέχετε την υγεία σας και να απολαμβάνετε όσο μπορείτε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ZeroTolerance, Observer, Vasos & Giorgospapas για τη βοήθεια και τις πληροφορίες.
Κλαψ κλαψ!
Γειά σας μάγκες!
Heellover (r.i.p) ;)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν κοβεις τ αστεια ????
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Αρχηγε σου ευχομαι οτι κανεις να το γουσταρεις και αν μια στο τοσο βαριεσαι(εστω μια στο 1.000.0000.0000)περνα καμια βολτα και απο δωΕπικήδειος:
Αγαπητοί συναγωνιστές,
Σήμερα είναι μεγάλη μέρα, διότι πήτα την απόφαση να εγκαταλείψω την 23ετή ενασχόλησή μου
Κλαψ κλαψ!
Γειά σας μάγκες!
Heellover (r.i.p) ;)
Have Fun and Survive
Επισκέπτης
Καλη συνεχια στην ζωη σου heellover
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Τα thread 'Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο' και 'Μασατζίδικα που γαμάς' χάνουν ένα άξιο μέλος.Εύχομαι ότι καλύτερο heellover στην όποια σου απόφαση.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
oχι ρε heelover δεν ειναι δηλωσεις αυτες,ο γνησιος bourdeliaris παραμενει παντα bourdeliaris,δεν μπορει ν ανηκει σε μια γυναικα,σε καμια γυναικα,δεν μπορει να ειναι συναισθηματικος και το ξερεις,και στη γυναικα σου ακομα στη ψυχη σου θα ρεει το αιμα του bourdeliari και ας την αγαπας και ας της εισαι πιστος,δεν μπορεις να κοροιδεψεις το DNA σου
Επισκέπτης
Ειλικρινώς δεν βλέπω ουδένα λόγο αποχωρήσεως του φιλτάτου κ. Heellover και ελπίζω να αναθεωρήση την απόφασίν του.
Heel οτι και να κανείς ...να είσαι καλα man...Τα thread 'Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο' και 'Μασατζίδικα που γαμάς' χάνουν ένα άξιο μέλος.Εύχομαι ότι καλύτερο heellover στην όποια σου απόφαση.
Θα συμφωνήσω με το φιλο Panos...Η κοινότητα μας χάνει ενα απο ολες τις πλευρές ενα άξιο μέλος..
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αδελφέ εν μπουρδέλω κοινωνία bakalhs άλλος ο heellover (r.i.p) και άλλος ο Heellover που συνεχίζει κανονικά το έργο της ηδονής.Ειλικρινώς δεν βλέπω ουδένα λόγο αποχωρήσεως του φιλτάτου κ. Heellover και ελπίζω να αναθεωρήση την απόφασίν του.
Σε τσάκωσα!!! Άλλος ο heellover και άλλος ο Heelover!!! Mε ένα l και H κεφαλαίο!!!Αδελφέ εν μπουρδέλω κοινωνία bakalhs άλλος ο heellover (r.i.p) και άλλος ο Heellover που συνεχίζει κανονικά το έργο της ηδονής.
Ποιον να εννοεί ο bakalhs;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226