ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Φιλαράκι αν έχεις βρει τον έρωτά σου respect.Αλλά μπορείς πιστεύω να ρίχνεις και καμιά ματιά εδώ πέρα για χαβαλέ και την παρέα.Δε νομίζω να είναι και τόσο τραγικό.Και πάλι εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή σου.
Παλι με χρονια με καιρους ........
Να εισαι καλα .
Συν όλα τα παραπάνω να προσθέσω και την προτροπή από την αγαπημένη σου να μην ξαναμπείς "στο site με αυτους τους αλήτες που πηδάνε πουτάνες" εξού και το thread σαν επίσημη απόδειξη...Αλλά φίλε μου όταν δίνουμε γη και ύδωρ στις γυναίκες,αυτές όχι μόνο δεν μας ανταποδίδουν τα ελάχιστα,αλλά μας δίνουν μία και μας ξαποστέλνουν κάποια στιγμή.Και δεν μιλάω επί προσωπικού,ακόμα τουλάχιστον.Καλά να περνάς ,μακάρι όλα να είναι από εδώ και στο εξής ειδυλλιακά για σένα, αλλά,κράτα μία τελευταία κουβέντα:Να σου πω εγω φιλε γιατι μερικοι εγκαταλειπουν και μετα ξαναμπαινουν στο σαϊτ και με αλλα nickname ενιοτε .... : αυτοι που ορκιζονται οτι δεν θα ξαναμπουν στο σαϊτ και τερμα οι πουτανες και τα σχετικα αυτοι ειναι που θα ξαναμπουν στο σαϊτ και κοβω το πουλι μου / ειναι τοσο μπουρδελιαρηδες ολοι αυτοι που προσπαθουν με φανφαρες και μεγαλες δηλωσεις να κοροϊδεψουν του εαυτο τους / ελα που ομως αυτος ο γαμημενος εαυτος μας δεν κοροϊδευεται και τα βλεπει ολα / αυτοι που πραγματικα εγκαταλειπουν τον αγοραιο ερωτα το κανουν χωρις να ανοιγουν θρεντ,αθορυβα και κλεινοντας πισω τους μια μεγαλη πορτα - οπως γινονται δηλαδη ολα τα μεγαλα πραματα στη μικρη ζωης μας / φιλε εστω και μια νυχτα θα κυλησεις στο βουρκο / το θεμα ειναι η συνεχεια ......
ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ...