Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
To thread κλειδώνεται καθώς προβλέπεται να παρακμάσει λείαν συντόμως χάρην της ευήθειάς του!
...μια ερωτηση μονο φιλε μου θα σου κανω:ποσο χρονων εισαι?μηπως βιαζεσαι λιγο να ορκιστεις μονογαμια ενωπιων θεου και μπουρδελιαρηδων?Κι αυτο στο λεω μονο και μονο επειδη ο αρραβωνας ειναι απλα μια τυπικη διαδικασια και προφανως με την κοπελα ειχατε σχεση τοσο καιρο πριν φτασετε σ αυτο το βημα...επομενως ενω ειχατε σχεση ειχες ως εναλλακτικη τους οικους ηδονης...θεωρεις λοιπον οτι η σχεση σου μετεβει σε αλλο επιπεδο μονο και μονο επειδη και τυπικα αρραβωνιαστηκες?Κατα την ταπεινη μου αποψη απλα κορεστηκες τις μπουρδελοκαταδρομες...αλλα το εχω παθει κι εγω dont worry...και επεστρεψα δρυμιτερος μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα...ενος χρονου και βαλε.Μάγκες δυο λόγια και από εμένα που ανοίγω αυτό το thread για να σας αποχαιρετήσω αν και δεν σας ξέρω και ούτε με ξέρετε παρα μόνο είχαμε μια γνωριμία από εδώ.
Πριν γράψω-πω αυτό που θέλω να σας διηγηθώ την τελευταία μου μικρή "bourdeloistoria" μου. Δεν είχα καταθέσει όλα αυτά τα χρόνια ποτέ στην Φυλής. Είχα καταθέσει παντού και σε όλα τα "πόστα" (στριπτιτζαδικα,μπουρδελα,στούντιο,κωλόμπαρα,ξενοδοχεία) αλλά ποτέ εκεί. Και έτσι θέλοντας να κάνω το τελευταίο bachelor-δώρο στον ευατό μου είπα να πάω εκεί.
"Φυλής 78. Βανέσσα. Βουλγάρα, 23, κορμάρα, βυζάρα, κωλάρα. Τρελή πίπα και τρελό γαμήσι από πάνω. 20 ΕΥΡΩ. Κατέθεσα σε λιγότερο από 8 λεπτά."
Αν σας φέρει ο δρόμος απο εκεί, που θα σας φέρει να πάτε...
Αυτό που θέλω εν ολίγοις να πω είναι ότι αρραβωνιάζομαι και το είχα βάλει σκοπό ότι από εδώ και πέρα τα πολλά μουνιά τέλος. Τέλος το κυνήγι. Τώρα γίνομαι μονο μιας (της δικιάς μου) κυνηγός. Θα την κυνηγάω που και που για να νιώθω όπως παλιά και να μην την βαριέμαι...
Απλά επειδή χρόνια τώρα τα...πολλά τα ήθελα πολύ, είχα βάλει σκοπό μετά τις βέρες να θέλω μόνο ένα. Άσχετα και που υπάρχει ένας "κορεσμός" μέσα μου για την μπουρδελοκατάσταση οπότε θεωρώ πως το τέλος ήρθε στην σωστή για μένα, στιγμή.
Θέλω λοιπόν να σας αποχαιρετήσω μιας και δεν θα ξαναμπώ στο δεύτερο σπίτι μου () αφού ξεκινάω μια άλλη ζωή και να σας πω να συνεχίσετε αυτό το σπορ και να το εγκαταλείψετε μόνο όταν σας εγκαταλείψει...
Να ενημερώνετε, να συζητάτε, να κρατάτε ψηλά το επίπεδο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας και φυσικά να ΓΑΜΑΤΕ.....ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...
Άντε και καλή τύχη μάγκες....
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι αφηνουν ετσι το site αφου υπαρχουν τοσα αλλα θεματα που μπορουν να συμμετασχουν περα της βασικης θεματολογιας.Ακομα παντως και να παντρευτω η να ερωτευτω δεν προκειται να φυγω. Θα μου πειτε οτι εδω αλλοι αυτοκτονουν οταν χωρισουν η τους φυγει η γυναικα τους.Αυτο δεν ειναι τιποτα!!
μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια μωρή λούγκρα..... Εμείς έχουμε προσωπικότητα και εγκράτεια.........Να σου πω εγω φιλε γιατι μερικοι εγκαταλειπουν και μετα ξαναμπαινουν στο σαϊτ και με αλλα nickname ενιοτε .... : αυτοι που ορκιζονται οτι δεν θα ξαναμπουν στο σαϊτ και τερμα οι πουτανες και τα σχετικα αυτοι ειναι που θα ξαναμπουν στο σαϊτ και κοβω το πουλι μου / ειναι τοσο μπουρδελιαρηδες ολοι αυτοι που προσπαθουν με φανφαρες και μεγαλες δηλωσεις να κοροϊδεψουν του εαυτο τους / ελα που ομως αυτος ο γαμημενος εαυτος μας δεν κοροϊδευεται και τα βλεπει ολα / αυτοι που πραγματικα εγκαταλειπουν τον αγοραιο ερωτα το κανουν χωρις να ανοιγουν θρεντ,αθορυβα και κλεινοντας πισω τους μια μεγαλη πορτα - οπως γινονται δηλαδη ολα τα μεγαλα πραματα στη μικρη ζωης μας / φιλε εστω και μια νυχτα θα κυλησεις στο βουρκο / το θεμα ειναι η συνεχεια ......