σ αυτο θα συμφωνησω...ειχα παει πριν χρονια με φιλαρακι απο το στρατο κ μας εβγαλε τις διακοπες απο την μυτη ναουμε...ημασταν 4 ατομα συνολικα, ο ενας αυτος μας εσπασε τα αρχιδια κυριολεκτικα..δεν ηθελε να βγουμε,δεν ηθελε να παμε σε στριπτητζαδικο,δεν ηθελε να φαμε πιτογυρα,ηθελε να καθομαστε συνεχεια στα δωματια μεσα κτλ...στην 3η μερα του πα να πα να γαμηθει ,ξενοικιασα αρων-αρων κ τον παρατησα με τους υπολοιπους.ωραιο καλοκαιρι,γαματο θα λεγα.
εμείς είχαμε συμφωνήσει απο πριν ότι στο νησί θα νοικιάσουμε αμάξι και θα το πληρώσουμε μαζί 50 και 50
στο νησί έχω εγώ σπίτι το οποίο είναι πολύ κοντά στη χώρα αλλά σχετικά μακρυά απο παραλίες
για να πας στη πιο κοντινή παραλία κατεβαίνεις μια τεράστια κατηφόρα και για να τη γυρίσεις μετά το μπάνιο και όλο τον ήλιο που χεις φάει πεθαίνεις
οπότε το αμάξι είναι λίγο απαραίτητο
να πας και σε άλλες παραλίες, beach bar, θαλάσσια σπορ, στα Σκυριανά αλογάκια κλπ
ήταν σύμφωνη με αυτό
φτάνουμε βράδυ και πάμε στη χώρα
και ενθουσιάζεται!!!!
είχε λίγο κόσμο αρχές Ιούνη αλλά παρ'όλα αυτά γούσταρε πολύ
νη σημειώσω εδώ ότι της αρέσει πολύ να πίνει και τα κοκτέιλς κάνουν πόσο 10 ευρώ περίπου? βάλε 2-3 το λιγότερο που θα θέλει κάθε βράδυ
οπότε όταν γυρίσαμε σπίτι μου λέει "μα καλά αφου όλα τα έχεις δίπλα σου, τι το θέλουμε το αμάξι?"
της λεω έχω δίπλα τη χώρα για να πηγαίνουμε το βράδυ, την υπόλοιπη μέρα?
διαφωνήσαμε σε ήπιους τόνους μέχρι που της λεω η παρέα με νιάζει, εγώ το νησί το ξέρω ας μη πάμε πουθενά αλλού αφου προτιμάς να βγαίνουμε μόνο στη χώρα κι ας το επιστρέψουμε το αμάξι
πάμε να το επιστρέψουμε, αυτή τσακώνεται με αυτούς που νοίκιαζαν τα αμάξια, έγινε ένας χαμός εκεί, εκείνοι απευθύνθηκαν σε εμένα, εγώ είπα πως ναι θα προτιμούσα να κρατήσουμε το αμάξι, αν είναι και μας κάνουν καλύτερη τιμή το πληρώνω εγώ (αφου δεν πίνω, με μια κοκα κόλα 3 ευρώ κάθε βράδυ είμαι οκ) πως καταλαβαίνω πως εκείνη δεν θέλει να τα δώσει αυτά τα λεφτά και όταν τα είπα αυτά εκείνη άρχισε να φουντώνει και μαζί μου
Μου έκανε μια τεράστια επίθεση, βγήκαμε έξω, συνέχισε να μου τα χώνει, μου είπε πως την είπα τσιγκούνα, πως της το παρουσίασα πως και καλά μου δε θα μπορούμε στη Σκύρο χωρίς αμάξι (επειδή της είπα πως θα μπορούμε να πάμε σε διάφορες παραλίες, σε σπηλιές κλπ) και πως της είπα πως μπορεί να μας βγει πολύ οικονομικα (50 το αμάξι και άλλα 100 να περάσουμε 4 μέρες εφόσον ψωνίσουμε απ'το σούπερ και τρώμε σπίτι)
Οκ δεν υπολόγισα τα ποτά της, αυτό έπρεπε να το κάνει αυτή
Και έτσι αφου μου έκανε την επίθεση, που ακόμη δε ξέρω για ποιό λόγο, της είπα να πάρει το επόμενο πλοίο και να φύγει
Εγώ θα έφευγα αργότερα γιατί δεν ήθελα να ταξιδέψουμε μαζί
Αυτά...