Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 379K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ε και με ποιούς να παω?
Έχω ξαναπάει διακοπές με φίλους και πάντα υπάρχουν συγκρούσεις
Πέρσυ δε έγιναν τεράστιοι καυγάδες
Αλλά σαν το φετινό ποτέ!
Και να μη ξέρω καν το λόγο του καυγά!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε πλακωσε στο ξυλο η αλλη μωρη πατσαβουρα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ε και με ποιούς να παω?
Έχω ξαναπάει διακοπές με φίλους και πάντα υπάρχουν συγκρούσεις
Πέρσυ δε έγιναν τεράστιοι καυγάδες
Αλλά σαν το φετινό ποτέ!
Και να μη ξέρω καν το λόγο του καυγά!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παμε μαζι...(αν δεν με πααρει η ερι στης 7 για λιανοκλαδι)
σου ορκιζομαι δεν θα γνωριστουμε ποτε παραπανω απο οσο πρεπει...
Υ.Γ. νωρις διακοπες ?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
οχι ρε ...συμβαινουν αυτα στης διακοπες...υπαρχει αλλωστε το ρητο ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
σ αυτο θα συμφωνησω...ειχα παει πριν χρονια με φιλαρακι απο το στρατο κ μας εβγαλε τις διακοπες απο την μυτη ναουμε...ημασταν 4 ατομα συνολικα, ο ενας αυτος μας εσπασε τα αρχιδια κυριολεκτικα..δεν ηθελε να βγουμε,δεν ηθελε να παμε σε στριπτητζαδικο,δεν ηθελε να φαμε πιτογυρα,ηθελε να καθομαστε συνεχεια στα δωματια μεσα κτλ...στην 3η μερα του πα να πα να γαμηθει ,ξενοικιασα αρων-αρων κ τον παρατησα με τους υπολοιπους.ωραιο καλοκαιρι,γαματο θα λεγα. :sunglasses:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
σ αυτο θα συμφωνησω...ειχα παει πριν χρονια με φιλαρακι απο το στρατο κ μας εβγαλε τις διακοπες απο την μυτη ναουμε...ημασταν 4 ατομα συνολικα, ο ενας αυτος μας εσπασε τα αρχιδια κυριολεκτικα..δεν ηθελε να βγουμε,δεν ηθελε να παμε σε στριπτητζαδικο,δεν ηθελε να φαμε πιτογυρα,ηθελε να καθομαστε συνεχεια στα δωματια μεσα κτλ...στην 3η μερα του πα να πα να γαμηθει ,ξενοικιασα αρων-αρων κ τον παρατησα με τους υπολοιπους.ωραιο καλοκαιρι,γαματο θα λεγα. :sunglasses:

εισαι τυχερος αν στην ζωη σου εχεις εναν φιλο

οι περισσοτεροι δεν εχουν κανεναν νομιζοντας οτι εχουν πολλους

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Ωραια θα περασει και αυτο το απογευμα.  :S

5c71da14-5534-3d24-6401-a62c4ae9051c.gif

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ
εισαι τυχερος αν στην ζωη σου εχεις εναν φιλο

οι περισσοτεροι δεν εχουν κανεναν νομιζοντας οτι εχουν πολλους
ασχετο ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

εμείς είχαμε συμφωνήσει απο πριν ότι στο νησί θα νοικιάσουμε αμάξι και θα το πληρώσουμε μαζί 50 και 50
στο νησί έχω εγώ σπίτι το οποίο είναι πολύ κοντά στη χώρα αλλά σχετικά μακρυά απο παραλίες
για να πας στη πιο κοντινή παραλία κατεβαίνεις μια τεράστια κατηφόρα και για να τη γυρίσεις μετά το μπάνιο και όλο τον ήλιο που χεις φάει πεθαίνεις
οπότε το αμάξι είναι λίγο απαραίτητο
να πας και σε άλλες παραλίες, beach bar, θαλάσσια σπορ, στα Σκυριανά αλογάκια κλπ
ήταν σύμφωνη με αυτό
φτάνουμε βράδυ και πάμε στη χώρα
και ενθουσιάζεται!!!!
είχε λίγο κόσμο αρχές Ιούνη αλλά παρ'όλα αυτά γούσταρε πολύ
νη σημειώσω εδώ ότι της αρέσει πολύ να πίνει και τα κοκτέιλς κάνουν πόσο 10 ευρώ περίπου? βάλε 2-3 το λιγότερο που θα θέλει κάθε βράδυ
οπότε όταν γυρίσαμε σπίτι μου λέει "μα καλά αφου όλα τα έχεις δίπλα σου, τι το θέλουμε το αμάξι?"
της λεω έχω δίπλα τη χώρα για να πηγαίνουμε το βράδυ, την υπόλοιπη μέρα?
διαφωνήσαμε σε ήπιους τόνους μέχρι που της λεω η παρέα με νιάζει, εγώ το νησί το ξέρω ας μη πάμε πουθενά αλλού αφου προτιμάς να βγαίνουμε μόνο στη χώρα κι ας το επιστρέψουμε το αμάξι
πάμε να το επιστρέψουμε, αυτή τσακώνεται με αυτούς που νοίκιαζαν τα αμάξια, έγινε ένας χαμός εκεί, εκείνοι απευθύνθηκαν σε εμένα, εγώ είπα πως ναι θα προτιμούσα να κρατήσουμε το αμάξι, αν είναι και μας κάνουν καλύτερη τιμή το πληρώνω εγώ (αφου δεν πίνω, με μια κοκα κόλα 3 ευρώ κάθε βράδυ είμαι οκ) πως καταλαβαίνω πως εκείνη δεν θέλει να τα δώσει αυτά τα λεφτά και όταν τα είπα αυτά εκείνη άρχισε να φουντώνει και μαζί μου
Μου έκανε μια τεράστια επίθεση, βγήκαμε έξω, συνέχισε να μου τα χώνει, μου είπε πως την είπα τσιγκούνα, πως της το παρουσίασα πως και καλά μου δε θα μπορούμε στη Σκύρο χωρίς αμάξι (επειδή της είπα πως θα μπορούμε να πάμε σε διάφορες παραλίες, σε σπηλιές κλπ) και πως της είπα πως μπορεί να μας βγει πολύ οικονομικα (50 το αμάξι και άλλα 100 να περάσουμε 4 μέρες εφόσον ψωνίσουμε απ'το σούπερ και τρώμε σπίτι)
Οκ δεν υπολόγισα τα ποτά της, αυτό έπρεπε να το κάνει αυτή
Και έτσι αφου μου έκανε την επίθεση, που ακόμη δε ξέρω για ποιό λόγο, της είπα να πάρει το επόμενο πλοίο και να φύγει
Εγώ θα έφευγα αργότερα γιατί δεν ήθελα να ταξιδέψουμε μαζί
Αυτά...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εμείς είχαμε συμφωνήσει απο πριν ότι στο νησί θα νοικιάσουμε αμάξι και θα το πληρώσουμε μαζί 50 και 50
στο νησί έχω εγώ σπίτι το οποίο είναι πολύ κοντά στη χώρα αλλά σχετικά μακρυά απο παραλίες
για να πας στη πιο κοντινή παραλία κατεβαίνεις μια τεράστια κατηφόρα και για να τη γυρίσεις μετά το μπάνιο και όλο τον ήλιο που χεις φάει πεθαίνεις
οπότε το αμάξι είναι λίγο απαραίτητο
να πας και σε άλλες παραλίες, beach bar, θαλάσσια σπορ, στα Σκυριανά αλογάκια κλπ
ήταν σύμφωνη με αυτό
φτάνουμε βράδυ και πάμε στη χώρα
και ενθουσιάζεται!!!!
είχε λίγο κόσμο αρχές Ιούνη αλλά παρ'όλα αυτά γούσταρε πολύ
νη σημειώσω εδώ ότι της αρέσει πολύ να πίνει και τα κοκτέιλς κάνουν πόσο 10 ευρώ περίπου? βάλε 2-3 το λιγότερο που θα θέλει κάθε βράδυ
οπότε όταν γυρίσαμε σπίτι μου λέει "μα καλά αφου όλα τα έχεις δίπλα σου, τι το θέλουμε το αμάξι?"
της λεω έχω δίπλα τη χώρα για να πηγαίνουμε το βράδυ, την υπόλοιπη μέρα?
διαφωνήσαμε σε ήπιους τόνους μέχρι που της λεω η παρέα με νιάζει, εγώ το νησί το ξέρω ας μη πάμε πουθενά αλλού αφου προτιμάς να βγαίνουμε μόνο στη χώρα κι ας το επιστρέψουμε το αμάξι
πάμε να το επιστρέψουμε, αυτή τσακώνεται με αυτούς που νοίκιαζαν τα αμάξια, έγινε ένας χαμός εκεί, εκείνοι απευθύνθηκαν σε εμένα, εγώ είπα πως ναι θα προτιμούσα να κρατήσουμε το αμάξι, αν είναι και μας κάνουν καλύτερη τιμή το πληρώνω εγώ (αφου δεν πίνω, με μια κοκα κόλα 3 ευρώ κάθε βράδυ είμαι οκ) πως καταλαβαίνω πως εκείνη δεν θέλει να τα δώσει αυτά τα λεφτά και όταν τα είπα αυτά εκείνη άρχισε να φουντώνει και μαζί μου
Μου έκανε μια τεράστια επίθεση, βγήκαμε έξω, συνέχισε να μου τα χώνει, μου είπε πως την είπα τσιγκούνα, πως της το παρουσίασα πως και καλά μου δε θα μπορούμε στη Σκύρο χωρίς αμάξι (επειδή της είπα πως θα μπορούμε να πάμε σε διάφορες παραλίες, σε σπηλιές κλπ) και πως της είπα πως μπορεί να μας βγει πολύ οικονομικα (50 το αμάξι και άλλα 100 να περάσουμε 4 μέρες εφόσον ψωνίσουμε απ'το σούπερ και τρώμε σπίτι)
Οκ δεν υπολόγισα τα ποτά της, αυτό έπρεπε να το κάνει αυτή
Και έτσι αφου μου έκανε την επίθεση, που ακόμη δε ξέρω για ποιό λόγο, της είπα να πάρει το επόμενο πλοίο και να φύγει
Αυτά...
γκομενα σου ηταν? σοβαρα ρωταω

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
μαριαννα στη σκυρο φαγατε καμια πουτσα?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
της είπα να πάρει το επόμενο πλοίο και να φύγει
Αυτά...
την στεγνωσες ναουμε... :grin:...δεν νομιζω να σου ξαναμιλησει μετα απο αυτο
για την ιστορια με τον φιλο μου ξεχασα να πω οτι μετα απο κανα 2 μηνες τελικα επηλθε κ η κανονικη ρηξη,οταν σε παρακειμνο μπαρ που καθομασταν -,μεθυσε (αυτος) -κ αρχισε να τσαμπουκαλευεται με τον κοσμο....μαλωσαμε,τον τραμπουκισα ασχημα κ δεν τον ξαναειδα...μετα εφυγε για Αθηνα γιατι χωθηκε με μεσον στο ΕΣΥ....με ωραια ατομα στελεχωνεται το δημοσιο.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
την στεγνωσες ναουμε... :grin:...δεν νομιζω να σου ξαναμιλησει μετα απο αυτο
για την ιστορια με τον φιλο μου ξεχασα να πω οτι μετα απο κανα 2 μηνες τελικα επηλθε κ η κανονικη ρηξη,οταν σε παρακειμνο μπαρ που καθομασταν -,μεθυσε (αυτος) -κ αρχισε να τσαμπουκαλευεται με τον κοσμο....μαλωσαμε,τον τραμπουκισα ασχημα κ δεν τον ξαναειδα...μετα εφυγε για Αθηνα γιατι χωθηκε με μεσον στο ΕΣΥ....με ωραια ατομα στελεχωνεται το δημοσιο.

αν το λες ειρωνικά δεν ήταν σκοπός μου να τη στεγνώσω, απλά δε μπορούσα να συνυπάρξω μαζί της
παρ'όλα αυτά εκείνη θήχτηκε τόσο που δεν περίμενε καν στο σπίτι μου μέχρι να φύγει το πλοίο , αλλά πήρε τα πράγματα της και δεν ξέρω που πήγε στο νησί
αργοτερα προσφέρθηκα να παω να τη μαζέψω να μη τριγυρνάει μόνη της
και μου είπε "τα τελευταία 10 χρόνια στηρίζομαι αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό μου οπότε μην ανησυχείς για εμένα"
προφανώς για να μου τη πει επειδή προσφέρθηκα πριν να βάλω το αμάξι και επειδή της είπα ότι εκείνη δε θέλει να βάλει χρήματα για το αμάξι και κάτι μου πέταξε ότι εγώ ζω με τους γονείς μου κλπ....
και το βρήκα τόσο αστείο που μου είπε ότι στηρίζεται στον εαυτό της γιατί έχει κάμποσα δωράκια τύπου i phone 6 και louis vuitton απο γκόμενους
κι εκεί της την είπα κι εγώ, μου την είπε κι εκείνη και άρχισε το ξεκατίνιασμα και η πραγματική ρήξη όπως λες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom