Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
oxi_o_nwntas
oxi_o_nwntas
για μενα το ''ζητησε κ θα το βρουμε'' καπως ετσι λεγοτανε...κορυφαιο...οσο για τον αβραμη τον απεφευγα να σου πω την αληθεια...
εννοεις εαν ειναι κλωνος?ο εντουρο ποιος λες να ναι ντιμιτς
εννοεις εαν ειναι κλωνος?
ετσι ελεγε...κ οτι ειναι κ γεματος-χονδροκοκκαλος.τελικα ο γλιτσας ηταν οντως καραφλας?
σιγουρα ειναι,αλλα ποιος?
ετσι ελεγε...κ οτι ειναι κ γεματος-χονδροκοκκαλος.
οταν πρωτο-γαμησα την Μολδαβη Μιρελα το περσυνο καλοκαιρι στα Τρικαλα,πετυχα εναν τυπο στο σαλονι που για μια στιγμη νομισα οτι ηταν ο γλιτσας...μετα στην κουβεντα που καναμε μου ειπε οτι ηταν οικοδομος κ γαμουσε Φυλης,κτλ τα καλα χρονια εποχες ''Απο την ακρη της πολης'' κ πιο πισω,δηλ μεσα 90ς...ηταν πολυ χαλι ο τυπος εξωτερικα κ μαλιστα οταν σαλοναρισε η γκομενα αρχισε απο ολους τους παρωντες να τριβει τα αρχιδια του κ να καρφωνει την γκομενα στα ματια.
μετα εκ των υστερων σε κουβεντα με γλιτσα μου ειπε οτι δεν ειχε γαμησει εκεινη την μερα,οποτε κ λογω ηλικιας δεν ταιριαζε ο τυπος να ειναι ο γλιτσας.
εκλεινε το μαγαζι κ τα ετσουζε μαλλον τρολαροντας στο μπουo glitsas καλο τυπακι ηταν αλλα πιστευω κατεβαζε πολλα ουισκια ειδικα κατι βραδυα κ εγραφε χοντρες μαλακιες γιαυτο καποιοι τον μισουσαν
εκλεινε το μαγαζι κ τα ετσουζε μαλλον τρολαροντας στο μπου
θεωρω μεχρι το 2012 ειχε πιασει το πικ της προσφορας του στο σαιτ,οπως συμβαινει με ολα τα μελη
οχι ηταν inside joke για το σπαμοθρεντ. ;)Τα πίνατε στην Στοά τύπε;
Μαγαζί ειναι αυτό τελικά;
καλως το κοριτσι....πανω που εκανα λογκ οφΣας έλειψα βρε?
καλως το κοριτσι....πανω που εκανα λογκ οφ
ολα καλα?
Γιατί τσακωθήκατε;πήγα διακοπές μιας μέρας
τσακώθηκα με τη φίλη μου και γύρισα
κατα τ'άλλα όλα καλά
ε για λεγε.... ψοφαμε για αναλυση εδω αφου ξερεις....πήγα διακοπές μιας μέρας
τσακώθηκα με τη φίλη μου και γύρισα
κατα τ'άλλα όλα καλά
Γιατί τσακωθήκατε;
οχι ρε ...συμβαινουν αυτα στης διακοπες...υπαρχει αλλωστε το ρητο ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣΟύτε εγώ έχω καταλάβει να σου πω την αλήθεια
Για μια ηλίθια μικρο-διαφωνία που εξελίχθηκε σε μεγάλο καβγά χωρίς να υπάρχει λόγος
Θες να αναλύσω τώρα τις ηλίθιες γυναικουλίστικες μικρότητες στο μπου?
οχι ρε ...συμβαινουν αυτα στης διακοπες...υπαρχει αλλωστε το ρητο ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ