ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Παιδια καποια στιγμη ισως σας αφησω και εγω.
τοτε δεν ειχα και γκομενα.
Α ρε Μαριλένα... Ζημιά.
Παιδια καποια στιγμη ισως σας αφησω και εγω.
τοτε δεν ειχα και γκομενα.
εννοειται..συχναζαμε στα ιδια τσαρδια κ μοιραζομασταν ενημερωση σε ολα τα επαρχιακα θρεντ,που ειναι κ ο κυριως σκοπος του σαιτ..ηταν πολλα τα χρονια μαν κ στην στεγνα της ενημερωσης των ε.θ. ημασταν (κ ειμαι πια) οι μονοι που ενημερωναμε για ενα μεγαλο κομματι της κεντρικης Ελλαδος....ασε που μεχρι 2011 υπηρχε απιστευτος χαβαλες στο σαιτ με εξαιρετικα μελη (που δυστηχως δεν γραφουν πια).Τύπε, τον πήγαινες τον μακαριστό;
τον εχεις γνωρισει από κοντα?εννοειται..συχναζαμε στα ιδια τσαρδια κ μοιραζομασταν ενημερωση σε ολα τα επαρχιακα θρεντ,που ειναι κ ο κυριως σκοπος του σαιτ..ηταν πολλα τα χρονια μαν κ στην στεγνα της ενημερωσης των ε.θ. ημασταν (κ ειμαι πια) οι μονοι που ενημερωναμε για ενα μεγαλο κομματι της κεντρικης Ελλαδος....ασε που μεχρι 2011 υπηρχε απιστευτος χαβαλες στο σαιτ με εξαιρετικα μελη (που δυστηχως δεν γραφουν πια).
Να τα λεμε αυτα παιδια.
οχι δεν ετυχε...τον ειχα πει για Λαρισα,οταν εγραφε κ ο αλλος που ειχε την ταβερνα (κλινικη περιπτωση ) κ οταν ηταν ακομη ανοιχτα τα τσαρδια στο κεντρο της πολης,αλλα τελικα μειναμε μονο στα λογια...μετα το 2010 εφυγα για Ν.Ιωνια κ σταματησα για κατι μηνες να γραφω,οποτε δεν το ξαναμιλησαμε το θεμα.τον εχεις γνωρισει από κοντα?
:S :SΤύπε, τον πήγαινες τον μακαριστό;
η καλυτερη περιοδος εδω 2009 2011
χαμος κ χαβαλες ,βρισιδια κτλ σε αλλο λεβελ...τι να λεμε Κωστακη...τι γινοταν τυπε τοτε?
τι γινοταν τυπε τοτε?
για πες μας κ με ποιο νικ εγραφες τοτε?χαβαλες ηταν πιο αθωα ολοι μας ημασταν πιο αθωοι τοτε εκτος απο τους νταβαδες κ τους προμοτορες
για πες μας κ με ποιο νικ εγραφες τοτε?
χαμος κ χαβαλες ,βρισιδια κτλ σε αλλο λεβελ...τι να λεμε Κωστακη...
το καλυτερο θρεντ που εχει φτιαχτει ποτε στο φορουμ ειναι αυτο με τις ευχες οπου παραμονη πρωτοχρονιας ειχε μπει ο αβραμης κ εριχνε καταρες ευχομενος σε πολλα μελη απο το σαιτ να λιωσουν απο καρκινο οπως κ οι οικογενειες τους
για μενα το ''ζητησε κ θα το βρουμε'' καπως ετσι λεγοτανε...κορυφαιο...οσο για τον αβραμη τον απεφευγα να σου πω την αληθεια...το καλυτερο θρεντ που εχει φτιαχτει ποτε στο φορουμ ειναι αυτο με τις ευχες οπου παραμονη πρωτοχρονιας ειχε μπει ο αβραμης κ εριχνε καταρες ευχομενος σε πολλα μελη απο το σαιτ να λιωσουν απο καρκινο οπως κ οι οικογενειες τους
oxi_o_nwntas