dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
σιγα μην τις κανουμε και κλειτοριδεκτομη μαν.....ασυστολα γαμιουνται σε λεω
Οι επαρχιώτισσες πιστεύω ότι είναι πιο καταπιεσμένες σεξουαλικά λόγω κλειστής κοινωνίας και όταν βρουν ευκαιρία βγάζουν πολύ έκφυλα γούστα.
θα σου ερθω επισκεψη να κανονισεις προξενιοισχυει...ειδικα εκτος εδρας,το γλεντανε καλα.
να ρθεις,να ρθεις...θα κανω κ χορτοπιτα με τυρι να σε φιλεψω.θα σου ερθω επισκεψη να κανονισεις προξενιο
ισχυει...ειδικα εκτος εδρας,το γλεντανε καλα.
ισχυει...ειδικα εκτος εδρας,το γλεντανε καλα.
φινανα ρθεις,να ρθεις...θα κανω κ χορτοπιτα με τυρι να σε φιλεψω.
αξιος...ειναι τα εκτος εδρας...Έίχα καταγαμήσει φοιτήτριες από επαρχία όταν ήμουν πιο νέος. Αξέχαστα χρόνια!
Η χορτοπιτα ειναι φρουτο...Ασε τιs τσιγκουνιεs....Θα σφαξειs τετραπαχονα ρθεις,να ρθεις...θα κανω κ χορτοπιτα με τυρι να σε φιλεψω.
αρνακι γαλακτος θελω ειναι η αδυναμια μουΗ χορτοπιτα ειναι φρουτο...Ασε τιs τσιγκουνιεs....Θα σφαξειs τετραπαχο
αν θελετε θρεπταρι να πατε στον gl...εγω ειμαι φτωχος...με μπυρες κ τυροπιτες την βγαζω...Η χορτοπιτα ειναι φρουτο...Ασε τιs τσιγκουνιεs....Θα σφαξειs τετραπαχο
ανοιγεις και φυλλο μαν;να ρθεις,να ρθεις...θα κανω κ χορτοπιτα με τυρι να σε φιλεψω.
οχι ρε...κανακη βαζω.ανοιγεις και φυλλο μαν;
χα-λα-ρο-τα-τα αυτο που μολις εγραψες....παραδειγματα απειρα....Αθηναιες και Σαλονικιες ειναι απειρως πιο μαζεμενες απο κατι τυπισσες επαρχειας που δεν τις πιανει το ματι σου και ειναι σε θεση να βγαλουν την Σασα Γκρευ αρσακειαδα της παιδικης χαρας....ολοι μας εχουμε τρανταχτα παραδειγματα....θυμαμαι πριν χρονια στην Εθνοφρουρα στην Κυπρο...που ηρθανε Αθηναιες-Σαλονικιες επισκεπτηριο και τελικα ολο το τζερτζελο το εκανε μια Κομοτηνεα 18 χρονων κιολας !!!!!...που στεγνα τον πηρε με την οπισθεν σε ενα επισκεπτηριο κιολας μονο διαρκειας 45 λεπτων της ωρας...απο εναν τυπο που εβλεπε για πρωτη φορα ! και ειχε ερθει και με τους γονεις της να δει τον αδερφο της παρακαλω και της εκανε γυαλοχαρτο τον πατο ενας απιθανος απιθανοπουλος λεμε....παραδειγματα μιλιουνια.....σιγα μην τις κανουμε και κλειτοριδεκτομη μαν.....ασυστολα γαμιουνται σε λεω
Και να του λειψει το γαλα που θα του εβγαζε???Θα παθει συγκοπη απ την στεναχωρια......Μονο οι φτωχοι τα σφαζουνεαν θελετε θρεπταρι να πατε στον gl...εγω ειμαι φτωχος...με μπυρες κ τυροπιτες την βγαζω...
Και να του λειψει το γαλα που θα του εβγαζε???Θα παθει συγκοπη απ την στεναχωρια......Μονο οι φτωχοι τα σφαζουνε
ολο το τζερτζελο το εκανε μια Κομοτηνεα 18 χρονων κιολας !!!!!...που στεγνα τον πηρε με την οπισθεν σε ενα επισκεπτηριο κιολας μονο διαρκειας 45 λεπτων της ωρας...απο εναν τυπο που εβλεπε για πρωτη φορα ! και ειχε ερθει και με τους γονεις της να δει τον αδερφο της παρακαλω και της εκανε γυαλοχαρτο τον πατο ενας απιθανος απιθανοπουλος λεμε....παραδειγματα μιλιουνια.....
τον πρωην της μαριαννας;οχι ρε...κανακη βαζω.
Εγω ο ιδιος θα αφανισω τελειως τον κοσνικισμο απο εδω μεσα.
Σας το ορκιζομαι αυτο
Πρεπει να μπει ενα τελος στην ασυδοσια του βατραχου εδω μεσα και αυτο το τελος θα εχει την υπογραφη του bolti.