Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εγω ο ιδιος θα αφανισω τελειως τον κοσνικισμο απο εδω μεσα.  :)

Σας το ορκιζομαι αυτο  :)

Πρεπει να μπει ενα τελος στην ασυδοσια του βατραχου εδω μεσα και αυτο το τελος θα εχει την υπογραφη του bolti.  :)
αυτο δεν γινεται μαν γιατι ο κοσνικ εχει πλατες εμενα.....τελεία και μην το ξανακανεις θέμα καν.......διεγραψε αν θελεις και το ποστ σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτο δεν γινεται μαν γιατι ο κοσνικ εχει πλατες εμενα.....τελεία και μην το ξανακανεις θέμα καν.......διεγραψε αν θελεις και το ποστ σοτ

Κατσε δηλαδη τωρα τι ειναι αυτο? με προκαλεις να ερθουμε σε ανοιχτη ρηξη και αντιπαραθεση οπως οι Αμερικανοι με τους Ρωσους? μπορεις να κρατησεις ουδετερη σταση και να με αφησεις να κανω την δουλεια μου πως σου φαινεται?  ;)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

Πρεπει να μπει ενα τελος στην ασυδοσια του βατραχου εδω μεσα και αυτο το τελος θα εχει την υπογραφη του bolti.  :)
ρε μπολντ καθε μερα τον γαμαμε τονβατραχο εχει ξεχειλωσει. :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Θα βγειs ανταρτηs στο βουνο  η  ???
Παντα το συνδυαζω με βουνα και ανταρτεs

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε τον σταμουλη.. :grouphug:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα βγειs ανταρτηs στο βουνο  η  ???
Παντα το συνδυαζω με βουνα και ανταρτεs

Εχω αρκετα μεγαλη δυναμη για να το ριξω στον ανταρτοπολεμο απλα περιμενω πρωτα την γνωμη του (ΑΜΣ) Ανωτατου Μπολτικου Συμβουλιου ΚΑΙ τη συμφωνη γνωμη των συμμαχων για να ξεκινησουν οι επιθεσεις.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εχω αρκετα μεγαλη δυναμη για να το ριξω στον ανταρτοπολεμο απλα περιμενω πρωτα την γνωμη του (ΑΜΣ) Ανωτατου Μπολτικου Συμβουλιου ΚΑΙ τη συμφωνη γνωμη των συμμαχων για να ξεκινησουν οι επιθεσεις.
εμεις οι μπολντοτυποι ειμαστε δυνατοι :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Κατσε δηλαδη τωρα τι ειναι αυτο? με προκαλεις να ερθουμε σε ανοιχτη ρηξη και αντιπαραθεση οπως οι Αμερικανοι με τους Ρωσους? μπορεις να κρατησεις ουδετερη σταση και να με αφησεις να κανω την δουλεια μου πως σου φαινεται?  ;)
εγω δεν δεσμευομαι απο διεθνες δικαιο περι χημικων οπλων.....θα τα αμολησω ολα :badair:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Παραδεχτηκε οτι εχει ψυχολογικα... βεβαια μου κανει εντυπωση γιατι συνηθως οσοι εχουν αληθινα ψυχολογικα δεν πηδανε κιολας αυτος συνεχεια στις πουτανες ειναι  :zfuck: :zfuck:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εχω αρκετα μεγαλη δυναμη για να το ριξω στον ανταρτοπολεμο απλα περιμενω πρωτα την γνωμη του (ΑΜΣ) Ανωτατου Μπολτικου Συνεδριου ΚΑΙ τη συμφωνη γνωμη των συμμαχων για να ξεκινησουν οι επιθεσεις.

Μια μια οι μαχεs.....Περιμενε να εγκρινει το Κογκρεσο αυτο με την Συρια και μετα τα αλλα κρατη.....Εχουν χαρτακι προτεραιοτηταs

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Παραδεχτηκε οτι εχει ψυχολογικα... βεβαια μου κανει εντυπωση γιατι συνηθως οσοι εχουν αληθινα ψυχολογικα δεν πηδανε κιολας αυτος συνεχεια στις πουτανες ειναι  :zfuck: :zfuck:
γιατι τις γαμαγε; σοκολατακια τους πηγαινε αντε και εγλυφε καμια βρωμικη πατούσα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα αμολυσω αυτο που εχω στην φωτογραφια την πουτσισε ο βατραχος θα ξαμολυσει εξω την γλωσσαρα του 60 εκατοστα θα τον τυλιξει σε χρονο dt

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
E den ginetai να γραφεις τοσες κριτικες και να μην πηδας τυπε θα του ειχε βγει το ονομα απο αλλους που εχουν παρει τις ιδιες  :grin:

απλα μου φαινεται περιεργο που παραδεχθηκε κατι τετοιο γιατι δεν μου φαινεται να εχει ψυχολογικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom