gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Κατακάβλωσε το κορίτσι στο στρατόπεδο!
Εγώ είχα γαμήσει πολλές από νησιά. Την πιο άγρια φήμη όμως την έχουν οιΛαρισαίες.αρτινες
Κατακάβλωσε το κορίτσι στο στρατόπεδο!
Εγώ είχα γαμήσει πολλές από νησιά. Την πιο άγρια φήμη όμως την έχουν οιΛαρισαίες.αρτινες
τον πρωην της μαριαννας;
Καλή τύχη!Αν χρειαστείς βοήθεια, πες μου!
αυτο δεν γινεται μαν γιατι ο κοσνικ εχει πλατες εμενα.....τελεία και μην το ξανακανεις θέμα καν.......διεγραψε αν θελεις και το ποστ σουΕγω ο ιδιος θα αφανισω τελειως τον κοσνικισμο απο εδω μεσα.
Σας το ορκιζομαι αυτο
Πρεπει να μπει ενα τελος στην ασυδοσια του βατραχου εδω μεσα και αυτο το τελος θα εχει την υπογραφη του bolti.
φτιαξτα με Σερραία να γαμησει κ η παρεα...Την πιο άγρια φήμη όμως την έχουν οιΛαρισαίες.
αυτο δεν γινεται μαν γιατι ο κοσνικ εχει πλατες εμενα.....τελεία και μην το ξανακανεις θέμα καν.......διεγραψε αν θελεις και το ποστ σοτ
ρε μπολντ καθε μερα τον γαμαμε τονβατραχο εχει ξεχειλωσει.Εγω ο ιδιος θα αφανισω τελειως τον κοσνικισμο απο εδω μεσα.
Σας το ορκιζομαι αυτο
Πρεπει να μπει ενα τελος στην ασυδοσια του βατραχου εδω μεσα και αυτο το τελος θα εχει την υπογραφη του bolti.
Εγω ο ιδιος θα αφανισω τελειως τον κοσνικισμο απο εδω μεσα.
Σας το ορκιζομαι αυτο
εισαι εσυ ενας βοσκοςαυτο δεν γινεται μαν γιατι ο κοσνικ εχει πλατες εμενα.....τελεία και μην το ξανακανεις θέμα καν.......διεγραψε αν θελεις και το ποστ σου
Θα βγειs ανταρτηs στο βουνο η ???
Παντα το συνδυαζω με βουνα και ανταρτεs
ρε τον σταμουλη..
εμεις οι μπολντοτυποι ειμαστε δυνατοιΕχω αρκετα μεγαλη δυναμη για να το ριξω στον ανταρτοπολεμο απλα περιμενω πρωτα την γνωμη του (ΑΜΣ) Ανωτατου Μπολτικου Συμβουλιου ΚΑΙ τη συμφωνη γνωμη των συμμαχων για να ξεκινησουν οι επιθεσεις.
εγω δεν δεσμευομαι απο διεθνες δικαιο περι χημικων οπλων.....θα τα αμολησω ολαΚατσε δηλαδη τωρα τι ειναι αυτο? με προκαλεις να ερθουμε σε ανοιχτη ρηξη και αντιπαραθεση οπως οι Αμερικανοι με τους Ρωσους? μπορεις να κρατησεις ουδετερη σταση και να με αφησεις να κανω την δουλεια μου πως σου φαινεται? ;)
ρε τον σταμουλη..
Εχω αρκετα μεγαλη δυναμη για να το ριξω στον ανταρτοπολεμο απλα περιμενω πρωτα την γνωμη του (ΑΜΣ) Ανωτατου Μπολτικου Συνεδριου ΚΑΙ τη συμφωνη γνωμη των συμμαχων για να ξεκινησουν οι επιθεσεις.
εγω δεν δεσμευομαι απο διεθνες δικαιο περι χημικων οπλων.....θα τα αμολησω ολα
γιατι τις γαμαγε; σοκολατακια τους πηγαινε αντε και εγλυφε καμια βρωμικη πατούσαΠαραδεχτηκε οτι εχει ψυχολογικα... βεβαια μου κανει εντυπωση γιατι συνηθως οσοι εχουν αληθινα ψυχολογικα δεν πηδανε κιολας αυτος συνεχεια στις πουτανες ειναι