gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εφραρμοζετε τακτικη κολοκοτρωνη.....φτιαχνετε πολλους κλωνους για να φαινεστε πληθος......εμεις οι μπολντοτυποι ειμαστε δυνατοι
εφραρμοζετε τακτικη κολοκοτρωνη.....φτιαχνετε πολλους κλωνους για να φαινεστε πληθος......εμεις οι μπολντοτυποι ειμαστε δυνατοι
Βαρσοβια vs ΝΑΤΟ............Και ο πλανητηs δεν θαναι ποτε οπωs τον ξεραμεΕνταξει το πας για ανοιχτη αντιπαραθεση με το πλευρο του βατραχου
μονο εγω και ο αρχηγος μεχρι στιγμης ειμαστε μπολντοτυποι α και ο ντανζα καντουροεφραρμοζετε τακτικη κολοκοτρωνη.....φτιαχνετε πολλους κλωνους για να φαινεστε πληθος......
εμεις οι μπολντοτυποι ειμαστε δυνατοι
Υπολόγισε και τον ποδολάγνο....Και αλλος συμμαχος. ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΨΕ
και εγω θα σας χορεψω
Βαρσοβια vs ΝΑΤΟ............Και ο πλανητηs δεν θαναι ποτε οπωs τον ξεραμε
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΘΑ ΓΑΜΑΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ
ουτε εδω ουτε πουθενα τον βατραχα γαμαμε σε καθε γειτονιαΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΘΑ ΓΑΜΑΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ
Με σύνθημα το σημείωμα του Ρώγα!
ουτε εδω ουτε πουθενα τον βατραχα γαμαμε σε καθε γειτονια
γνωστος και ως μεραρχος.......Αυτοι το διαλεξαν η ασυδοσια του βατραχου εδω μεσα τοσο καιρο που γινεται ανεκτη απο ολους μας και ο τζι ελ που τον στηριζει πλεον ανοικτα :S
ανεβηκα στην κορομπλια,να δω την ΑΣΑ πιο κοντα.ΠΑΟΚ παντού και απ' την ταράτσα ντου!
παοκ εισαι ρε;ΠΑΟΚ παντού και απ' την ταράτσα ντου!
παοκ εισαι ρε;
Παραδεχτηκε οτι εχει ψυχολογικα... βεβαια μου κανει εντυπωση γιατι συνηθως οσοι εχουν αληθινα ψυχολογικα δεν πηδανε κιολας αυτος συνεχεια στις πουτανες ειναι
α οκΌχι, απλά μου ήρθε....!!!
ουτε εδω ουτε πουθενα τον βατραχα γαμαμε σε καθε γειτονια
«Ανεφκα απάν, αψλά στην κορομπλιά, για να σε βλέπω ΑΣΑ πιο καλά.ανεβηκα στην κορομπλια,να δω την ΑΣΑ πιο κοντα.
(ΑΣΑ=Αναγεννηση Καρδ.)