Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Είμαι σίγουρος ότι οι επαρχιωτοπούλες είναι πολύ λιγότερες από τους γιατρούς, μηχανικούς, (πετυχημένους) δικηγόρους της χώρα. Οπότε όταν οι πρώτες επιλογές αποδειχθούν ουτοπία, η επιλογή είναι ανάμεσα στον ματσό λαϊκό που προσφέρει άνεση, ξεκούραση, εξοχικό, εξασφάλιση στα παιδιά και τον μορφωμένο που ζει μ' ένα μισθό. Γενικεύω το θέμα πέραν του Μήτσου. Δε βλέπω διαφορές με τις Αθηναίες σε αυτά που έγραψες αν μιλάμε για ηλικίες άνω των 25.
αναμεσα σε ενα λαΐκο τυπο με δουλεια κ ανεσεις κ σε ενα τυπο που εχει τιτλο(πηγε σπουδασε στα 18 κ γυρισε),δουλεια κ ανεσεις,οι γκομενες θα προτιμησουν τον δευτερο. Σε καθε αλλη περιπτωση, τον λαΐκο τυπο με τις ανεσεις.Πτυχιουχο κ ανεργο δεν θελουν.(οι γονεις στην επαρχια εχουν να δωσουν σχεδον ολοι απο ενα διαμερισματακι +κοτες+αυγα+κρεατα+μασουρια στα καμαρια τους....ειτε ειναι λαΐκοι τυποι,ειτε με τιτλο).

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αναμεσα σε ενα λαΐκο τυπο με δουλεια κ ανεσεις κ σε ενα τυπο που εχει τιτλο(πηγε σπουδασε στα 18 κ γυρισε),δουλεια κ ανεσεις,οι γκομενες θα προτιμησουν τον δευτερο. Σε καθε αλλη περιπτωση, τον λαΐκο τυπο με τις ανεσεις.Πτυχιουχο κ ανεργο δεν θελουν.(οι γονεις στην επαρχια εχουν να δωσουν σχεδον ολοι απο ενα διαμερισματακι +κοτες+αυγα+κρεατα+μασουρια στα καμαρια τους....ειτε ειναι λαΐκοι τυποι,ειτε με τιτλο).
εγω που ειμαι λαικος τυπος με λεφτα και πτυχια μαν δεν βλεπω να παντρευομαι παντως :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μεγαλη μορφαρα πραγματικα, εκραζε τους παντες, εβριζε τον καθε μαλακα εδω μεσα..

εναν τετοιο ηθελε το σαιτ αυτην την εποχη που εχει γεμησει με τους παραπανω που ανεφερα..

Μεγαλος μλκας ναι εβριζε μανες και παναγιες στον καθενα για ψιλου πηδημα δεν ειναι ετσι οι μορφαρες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δηλωνω αυτην την στιγμη ανοιχτα την αποχωρηση μου απο το σαιτ η οποια ειναι κατα μεγαλη πιθανοτητα προσωρινη διοτη ο κορεσμος σε αυτον τον τομεα δεν εχει ερθει ακομα(  ιεροδουλες,πουτανικη ζωη, κατουρημενες πιατσες, καλτ καταστασεις,σαιτ με πουτανες)

Απλα εχω παρει πολυ σοβαρα τον χαβαλε σας εδω μεσα , εσεις κανετε την πλακιτσα σας και εγω τα παιρνω ολα μα ολα στα σοβαρα και ειμαι στο τσακ μερικες φορες να απαντησω με χειροτερες βρισιες απο αυτες που λεει ο λακης33 για χεσιματα σε ταφους, τοτε ειναι που θα με παρετε ολοι σας στο κυνηγι ... :lheel: :zfuck:

Παμε στοιχημα πως πλειοψηφια φρασεων κοτοσταμουλη,κοτοπουλακι,χεστη,κλαρινοχεστη,φλωρε,βουτυροπαιδο,αγραματε,τελειωμενο ανθρωπινο δραμα( νικο7 γαρ) , δεν θα ειχατε ουτε καν το θαρος να μου τα πειτε εαν με ξερατε σε προσωπικη επαφη...

Λοιπον ο λογος της αποχωρησης μου ειναι οτι το σαιτ μου τρωει απιστευτο χρονο , εινα εθιστικο,και πρεπει επιτελους να διεκδικισω και εγω πραγματα, γκομενες, φοιτητριες, φοιτητικη ζωη, ΛΕΦΤΑ, ΜΕΛΛΟΝ, αυτα ομως για να γινουν θα χρειαστει καταναλωση χρονου και παιζει να εξαντληθω απιστευτα τον χειμωνα που πλησιαζει αλλα δεν πετυχαινει κανενας τιποτα  ,θα πειτε ελα μωρε τωρα ειμαστε ωραια παρεα, και πλακιτσα κανουμε, ναι αντιλαμβανομαι απλα εγω ειμαι 22 χρονων και οχι 24 οπως λετε διπλα και εσεις 40αρηδες, οταν ησασταν στην ηλικια μου ζησατε την εποχη τον παχιων αγελαδων στην ελλαδα που το χρημα ερεε, υπηρχαν ευακαιριες υπηρχαν τα παντα, εγω ομως πρεπει να φτυσω αιμα για να διεκδικσω εστω κατι μικρο , θα προσπαθησω ομως, θελω να ανοιχτω και δεν θα τα παρατησω εαν χρειαστει να φυγω θα φυγω, απλα ειναι δυσκολα για μενα αυτην την περιοδο ,εχω να αφοσιωθω σε  σχολη που οπως σας ειπα εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια απο αυτα που χρωσταω και καταλαβαινετε... επεισης πρεπει να διεκδικσω πραγματα ετσι ωστε να βγαλω καποια λεφτα ,διοτη εμενα χαρτζιλικια οι γονεις μου δεν μπορουν να μου δωσουν,που οπως λετε ζηταω 10ευρα απο τον μπαμπακα και την μαμακα να παω ε πουτανες, οχι...

Ενας αλλος λογος ειναι οτι ειμαι σε δυσκολη ψυχολογικη κατασταση  που αυτο εχει ως αποτελεσμα να εχω παρει τον χαβαλε σας ως χλευασμο διοτη απλα εχω τα νευρα μου συνεχεια ,ανασφαλεια οικονομικη, ανασφαλεια οικογενειακη, γαμησετα,φαντασου την νευρολογικη κατασταση καποιου που παιρνει στα σοβαρα ατομα τα οποια δεν τα γνωριζει ακομα η δεν τα εχει γνωρισει καν .  

Αυτα περι εμου, τωρα περι σατι εχω να πω πως οταν ειχα μπει πρωτη φορα τελη 2009 μιλαμε ειχε ξυπνησει το πορνικο μου ενστικτο ,εβλεπα δεξια αριστερα μπανερ με πουτανες, εβγαζα και την επαιζα κατευθειαν,αλλα φτασαμε 4 χρονια αργοτερα ενα σαιτ γεματο κλωνους, γεματο τρολ, και εχω το θαρος να πω πως το διπλα σαιτ ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ πλεον απο αποψη ενημερωσης με ιεροδουλες,σορρυ αντισθενη φιλε που προσβαλω το σαιτ σου και τον κοπο που εχετε κανει τοσα χρονια,αλλα δυστηχως εδω μεσα η κατασταση εχει ξεφυγει ,εγω παραδεχομαι ευθεως οτι εχω ψυχολογικα προβληματα,αλλα ομως η διαφορα με τα καμενα και τα αρωστακια εδω μεσα ξερετε ποια ειναι? δεν πειραζω κανεναν, δεν βλαπτω κανεναν ,η πλειοψηφια ομως εδω μεσα μακραν σε βαθος χρονου εχει επιβεβαιωσει οτι το ιντερνετ και η υπερβολικη καταχρηση παθων οπως η πουτανες σε οδηγουν στην διαστροφη,πικερ-ριγκορμορτης-φανατικ, σορρυ παιδια δεν εχω τιποτα με εσας αλλα η αποψεις σας πραγματικα θελουν ιατρικη παρακολουθηση... Καλα δεν μιλαμε για αλλα ατομα,ολοι σας εχετε αδυναμιες , ολοι σας εχετε αρνητικα και εχετε και κατι χειροτερο που θα το αναφερω παρακατω...

Εαν θελετε πραγματικα να με γνωρισετε ,βασικα οποιος ενδιαφερετε οντως εγω ηδη 2 ατομα τα γνωριζω καλα στην πιατσα και ειναι και γνωστα στον κυκλο αυτου του χωρου ,θα πειτε σε αυτα τα ατομα για συναντηση και μπορει να ερθω, η μπορει να με πετυχετε τυχαια πιατσα.. οσοι με ξερετε...επεισης θα γραφω μερικες φορες διπλα διοτη ειναι αρκετα ποιο ηρεμα απο εδω  οπως ειπα το 60-70 % του σαιτ διπλα ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για πουτανες ...

Aυτα,αρα ενασχοληση με σχολη,ενασχοληση με μικροδουλειες και πορους χρηματων,και επεισης ενασχοληση με καποια προσωπικα θεματα που με απασχολουν αρκετο χρονικο διαστημα δεν μου αφηνουν μεγαλο χρονικο περιθωριο να ασχολουμαι με το σαιτ και επεισης δεν εχει κατι ενδιαφερον ρε γαμωτο, ολο τρολ,αγαπουληδες,και κλωνοι  :jerking:

Απο την πιατσα δεν φευγω οχι,θα εξαντλησω το παθος μου για της πουτανες μεχρι να ερθει ο κορεσμος που ηδη εχει αρχησει να ερχεται διοτη ειμαι ανθρωπος που δεν γουσταρω το ιδιο πιατο φασολαδα καθε μερα...

αυτα σορρυ οσους τους πειραζει αυτο που κανω διοτη πιστευω ημουν σημαντικο ατομο στην παρεα σας εδω μεσα εξου και τα πειραγματα και η τραμπουκισμοι αλλα σεβαστητε και εσεις αυτα που θελω να κανω... δεν φευγω οριστικα οχι,απλα χρειαζομαι ενα χρονικο διαστημα να βαλω κατω καποια πραγματα ,να δω τι και πως, διοτη μεχρι στιγμης εβρισκα πορους χρηματων απο τζογο και μαλακιες διοτη ενα παιδι 19-21 χρονων ,ημουν απειθαρχος,αλλα τα πραγματα σοβαρευουν σιγα σιγα ...

Θα επιστρεψω στην εναρξη του μιστερ μαλακα 2013 της χρονιας, γιατι δεν γινεται να απουσιασει μια ψηφοφορια οταν <ο μαλακας> εδω μεσα ειναι πλεον ειδικευση  :2funny: :2funny:

Επεισης θα σταθω στην αποψη που ειπα επανω <ολοι σας εχετε αρνητικα και εχετε και κατι χειροτερο που θα το αναφερω παρακατω>

Λοιπον, σας θεωρω τους 30αρηδες και ΚΥΡΙΩΣ του 40αρηδες μαζι με τους γονεις σας υπευθυνους για την καταντια της χωρας οχι εντελως αλλα σας καταλογιζω ενα μεγιστο μεριδιο ευθηνης για την καταντια αυτου το τοπου, εσεις και οι γονεις σας ψηφιζατε τοσα χρονια, εσεις ψηφισατε κακο καπετανιο εσεις μονο εσεις... και ποιος την πληρωνει? Εγω, ο παπαζολ,ο ταδε , ο χ ,ψ,φ ...

Απο οτι εχω καταλαβει η πλειοψηφια απο εσας ειστε ματσωμενοι, οικονομικα ανεξαρτητοι σε μεγαλο βαθμο, μεγαλα εσοδα,ακινητες περιουσιες κλπ κλπ... μπορει να εχετε δουλεψει και μπραβο σε οποιον τα εχει δουλεψει και τα εχει βγαλει,αλλα οποιος ειναι Δ/Υ η τα ξινει και εχει βγαλει τα κερατα του απο λεφτα επανερχεται η αποψη επανω...

Ειπαμε, σε μια κοινωνια ενοχη, ειμαστε συνενοχοι...

Αλλα μην ξεχνατε,Η ελλαδα κατρακυλαει, το χρεος δεν ειναι βιωσιμο,η λυση σε περιπτωση ασφυξιας στην ελληνικη οικονομια αλλη εκτος απο την εξοδο απο την ευρωζωνη δεν υπαρχει ,και να παρακαλατε να μην γινει, πειτε οτι αυτα ειναι τρομολαγνιες, αλλος ειναι αισιοδοξος αλλος δεν ειναι, εγω δεν ειμαι εγω πιστευω μεχρι το 2016 θα εχουμ παρει πουλο απο την ευρωπη , απο το ευρω , και την ευρωζωνη,δεν γινεται ενας οικονομικος κυκλος να ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ και ο δικος μας οικονομικος κυκλος δεν εχει ολοκληρωθει, δεν εχουμε πιασει πατο με λιγα λογια, πρεπει να πιασουμε πατο για να ξανασηκωθουμε... Εγω το δηλωνω ευθεως και ας εκτεθω,δεν με ενδιαφερει , θα γινει κατι κακο στην ελλαδα , η επιστροφη σε αλλο νομισμα , η δεν ξερω και γω τι..Κοινωνικη αναταραχη, δυστηχια ,ανεργια ρεκορ πανω απο 50%,και και και...

Τελοσπαντων σας κουρασα με το σεντονι ,δεν κοβω το σαιτ επειδη με πειραζετε διπλα οχι, απλα  ηταν μια αφορμη γενικα να συνελθω καπως γιατι αρκετα εχω μαλακιστει αρκετο χρονικο διαστημα ... Επεισης φευγει ενας πολυ καλος μου φιλος εξωτερικο και ειμαι αρκετα στεναχωρημενος οποτε θα χρειαστει εξοδος, πουτανες, και γλεντι...για να το ξεπερασω...

Φυσικα και θα μου λειψει το σαιτ ,φυσικα και θα μου λειψουν αρκετα ατομα αλλα εδω ειμαστε, δεν χανομαστε ,οπως σας ειπα θα γραφω και διπλα αμα εχω ορεξη...  

Αυτα μεχρι τον δεκεμβρη λοιπον,ελπιζω να εχω καλυτερευσει σε αρκετα πραγματα εστω σε 3, εστω σε 2, ΕΣΤΩ ΣΕ 1.. καπου...ειναι αρκετο για μενα... Δεν σημαινει οτι απο το σταδιο αυτο και μετα θα ειμαι σταθερο μελος παλι,απλα μιστερ μαλακας ειναι διαχρονικη αξια  :sunglasses:

να μαστε καλα,και εσεις βεβαια, διοτη ακολουθει δυσοιωνο μελλον για την χωρα μας γενικα ξυπνηστε οσο ειναι καιρος μερικοι, γιατι η κριση ξερετε πως ειναι? Σαν να εχεις καρκινο και περιμενεις να περασει χωρις να κανεις θεραπεια χωρις να αντιδρασεις, αυτα τα λεω στους βολεμενους εδω μεσα, φυλαχτε τα νοτα σας...

Σορρυ για την εγωιστικη μου σταση αλλα δεν θα κανω καν τον κοπο να διαβασω αντιδρασεις και παραθεσεις ,διοτη σας εχω διαβασει αρκετα πιστευω και δεν θελω αλλο...

αυτα...

εις το επανιδείν

Τυπε αυτα τα σεντονια ειναι χειροτερα και απο τα δικα μου οταν με ειχε πιασει ζαβομαρα στις αρχες που ειχα μπει εδω  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εχεις καταλαβει ασφαλως οτι προκειται για γυναικα πισω απο το νικ......
Πιστεψε με με τα νικ και τα προφιλια δεν τα παω και καλα
Καλη κουβεντα να γινεται κι ολα τ αλλα.......
Βεβαια παρατηρησα πωs δεν εχει παει ουτε μια φορα σε μπουρδελο
Μπορει αυτο να μην σημαινει τιποτα , αλλα ...........

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Οι Αθηναίες μπορεί να ψωνιστούν λίγο, αν είναι κι αυτές μορφωμένες, να κάνουν "εκπτώσεις" σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση του γαμπρού αν έχει επάγγελμα με κύρος ή να το παίζουν χίπστερ (όχι μετά τα 30 όμως :grin:), αλλά για τις περισσότερες ισχύουν τα ίδια.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Οι Αθηναίες μπορεί να ψωνιστούν λίγο, αν είναι κι αυτές μορφωμένες, να κάνουν "εκπτώσεις" σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση του γαμπρού αν έχει επάγγελμα με κύρος ή να το παίζουν χίπστερ (όχι μετά τα 30 όμως :grin:), αλλά για τις περισσότερες ισχύουν τα ίδια.
οκ :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καθόμαστε και χαϊδεύουμε τον αποστάτη. Το παιδάκι και το παιδάκι. Ξέρω ότι πολλοί εδώ μέσα τον συμπαθείτε αλλά εγώ δεν τον συμπάθησα ποτέ. Εμένα στη ζωή δε μου χαρίστηκε τίποτα. Με τις δυνάμεις μου και μόνο έγινα καθηγητής πανεπιστημίου. Και δεν έχω τέτοιες ευαισθησίες. Να που δικαιώνομαι. Αν δεν ήταν οι δίπλα δε θα ξεσπάθωνε εδώ.

ΚΑΤΩ Ο ΚΟΣΝΙΚΙΣΜΟΣ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τυπε αυτα τα σεντονια ειναι χειροτερα και απο τα δικα μου οταν με ειχε πιασει ζαβομαρα στις αρχες που ειχα μπει εδω  :grin:
Παντα ηθελα να το ρωτησω......Δεν  βαριοσαστε να τα γραφετε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom