Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το ιντερνετικο μας σπιτι εχει την πορτα του ανοιχτη και τα σκυλια δεμενα...ομως καποια στιγμη ΠΡΕΠΕΙ να ερχεται και η πορτα στη μαπα...αλλιως γινεσαι εσυ το θυμα...και καποιος αλλος σε γλενταει με την κουτοπονηρια του.

πορτα μονο στον μογγολο που αποτελει υβρη του ανθρωπου του θεου και του δαρβινου.
ολοι οι αλλοι καλως να ορισουν στην αρενα.  :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Συμφωνω ,,,,,απλα απαντησα στην ερωτηση του Ολλανδου
Ο καθεναs που μπαινει   ενδεχεται να πειραχτει απο καποιον...Μεσα στο πνευμα ειναι.....Απλα ο συγκ/νοs τα επαιρνε ολα στα σοβαρα εχονταs αδυναμια να τα ξεπερασει.....Δεν κατηγορω κανεναν

Υπάρχουν και πειράγματα, υπάρχουν και σοβαρές επιθέσεις. Δε γίνεται να είναι όλοι φίλοι μας. Δε γίνεται να είναι όλοι με το μέρος μας. Δε με πειράζει να με κατηγορήσεις εσύ ή κάποιοι άλλοι. Ποτέ δε δήλωσα καλός άνθρωπος.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Γιατί θεωρείς τις επαρχιώτισσες χειρότερες απ' τις πρωτευουσιάνες; Είναι πιο γαμιόλες ή λιγότερο;
Η επαρχια δεν εχει ακομη απαλλαχτει απο τα ''παθη του παρελθοντος''...οι τυπισες κυνηγουν να βρουν γαμπρο με τιτλο (βλεπε γιατρο/πολ.μηχανικο/δικηγορο) με στατους κ να υπαρχει κ χρημα στην ακρη για γουστα. ;)
ο αχαχουχας ειναι λαΐκος τυπος...δεν εχει στατους,δεν εχει τιτλο,δεν εχει περγαμηνες να δειξει κ εαν εχει κανει κανενα κομποδεμα,σιγουρα δεν θα θελει να το μοιραστει....οποτε οι επιδοξες νυφες -που συνηθως περνανε απο κοσκινο τον υποψηφιο γαμπρο-θα δουν τι εστι Μητσος κ θα προσπερασουν...γιατι δεν θα πληρει τα ''κριτηρια'' τους....ασε που θα ακουν λαχειοπωλης κ θα βγαζουν σπυρια... ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οταν η νταρια γαμηθει τσαμπα τοτε και ο σταμουλης θα κοψει το φορουμ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Υπάρχουν και πειράγματα, υπάρχουν και σοβαρές επιθέσεις. Δε γίνεται να είναι όλοι φίλοι μας. Δε γίνεται να είναι όλοι με το μέρος μας. Δε με πειράζει να με κατηγορήσεις εσύ ή κάποιοι άλλοι. Ποτέ δε δήλωσα καλός άνθρωπος.
Μαλλον  το θεμα  ειναι οτι......Πιστεψεs πωs το αντεχει ....το πειραγμα εννοω......αλλα δεν ,  οπωs αποδειχτηκε

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Η επαρχια δεν εχει ακομη απαλλαχτει απο τα ''παθη του παρελθοντος''...οι τυπισες κυνηγουν να βρουν γαμπρο με τιτλο (βλεπε γιατρο/πολ.μηχανικο/δικηγορο) με στατους κ να υπαρχει κ χρημα στην ακρη για γουστα. ;)
ο αχαχουχας ειναι λαΐκος τυπος...δεν εχει στατους,δεν εχει τιτλο,δεν εχει περγαμηνες να δειξει κ εαν εχει κανει κανενα κομποδεμα,σιγουρα δεν θα θελει να το μοιραστει....οποτε οι επιδοξες νυφες -που συνηθως περνανε απο κοσκινο τον υποψηφιο γαμπρο-θα δουν τι εστι Μητσος κ θα προσπερασουν...γιατι δεν θα πληρει τα ''κριτηρια'' τους....ασε που θα ακουν λαχειοπωλης κ θα βγαζουν σπυρια... ;)
ενδιαφεροντα πραγματα.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
επειδη η μανα μου ειναι απο Ηπειρο μου εχει ζαλισει τα αρχιδια να βρω μια νυφη απο το χωριο της γιατι εκει λεει δεν ειναι πουτανες οι γυναικες.Πρεπει να της δειξω το ποστ.Αν και εγω εχω ενα τιτλο στο επαγγελμα μου μπορει καποια να με προτιμησει :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

:tooth:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Είμαι σίγουρος ότι οι επαρχιωτοπούλες είναι πολύ λιγότερες από τους γιατρούς, μηχανικούς, (πετυχημένους) δικηγόρους της χώρα. Οπότε όταν οι πρώτες επιλογές αποδειχθούν ουτοπία, η επιλογή είναι ανάμεσα στον ματσό λαϊκό που προσφέρει άνεση, ξεκούραση, εξοχικό, εξασφάλιση στα παιδιά και τον μορφωμένο που ζει μ' ένα μισθό. Γενικεύω το θέμα πέραν του Μήτσου. Δε βλέπω διαφορές με τις Αθηναίες σε αυτά που έγραψες αν μιλάμε για ηλικίες άνω των 25.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
επειδη η μανα μου ειναι απο Ηπειρο μου εχει ζαλισει τα αρχιδια να βρω μια νυφη απο το χωριο της γιατι εκει λεει δεν ειναι πουτανες οι γυναικες.Πρεπει να της δειξω το ποστ.Αν και εγω εχω ενα τιτλο στο επαγγελμα μου μπορει καποια να με προτιμησει :grin:
μπορεις να την πεσεις στην νο1 μουναρα του σαιτ μαν.....εχεις καλες πιθανοτητες..... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom