Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μπολντη αληθευει αυτο???????????
Οχι. Του φουφουτου ειναι αυτα
Μπολντη αληθευει αυτο???????????
μπορει να μην του εβγαινε τυπε εκεινη την στιγμη...Αν δεν ηταν υπερβαρεs
Aντραs και να λεει οχι.........δεν εχω την τιμη να γνωριζωΑσε ρε τωρα.... ολοι ειμαστε οι μεγαλυτεροι μπηχτουλες οταν προκειται για υποθεσεις ξενες
Ειχε χαλασει το φερμουαρ??? Τοχω παθει κι εγω, αλλα εβγαλα ολο το παντελονιμπορει να μην του εβγαινε τυπε εκεινη την στιγμη...
μπορει να ειχε μεθυσει τυπε και να μην ειχε ορεξη...η να ειχε σχεση...η να μην του εβγαινε και να την εβλεπε φιλικα την κοπελα... :SAντραs και να λεει οχι.........δεν εχω την τιμη να γνωριζω
Σου ειπα εκτοs μιαs.....περιπτωσεωs
Aντραs και να λεει οχι.........δεν εχω την τιμη να γνωριζω
Aντραs και να λεει οχι.........δεν εχω την τιμη να γνωριζω
Οχι. Του φουφουτου ειναι αυτα
οχι;;;;;
OXI;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σε ξαναρωταω για να δω ποσα κιλα κοτα εισαι!!!!!!!!!
Τα γραφομενα μενουν
Οχι λοιπον:;;
Ρε ειχαμε βγει για καφε μερα μεσημερι και μου ελεγε για τον γκομενο της οτι τον αγαπαει επισης το προηγουμενο βραδυ που της ειπα να βγουμε τελικα δεν μπορουσε. Που να την γαμησω? στο κεντρο της πλατειας μερα μεσημερι? σοβαρευτειτε.
Φιλικα??? Υπαρχει δλδ φιλια ε?? χμμμμμπορει να ειχε μεθυσει τυπε και να μην ειχε ορεξη...η να ειχε σχεση...η να μην του εβγαινε και να την εβλεπε φιλικα την κοπελα... :S
για σιγα ρε και μεις λεμε οχι δε καταλαβα. τα λιγουρια λενε παντα ναι. ο μπολντης ομως δε το εκανε συνειδητα, δεν καταλαβε οτι του την επεφτε για γαμησακι η αλλη.
μη τα ξαναλεμε. σου ελεγε για τον γκομενο για να καταλαβεις οτι θα ειναι γαμησακι χωρις μελλον και σχεση. σκετο γαμησακι.
Τα καλυτερα γκολ μπαινουν στα φιλικα
μη τα ξαναλεμε. σου ελεγε για τον γκομενο για να καταλαβεις οτι θα ειναι γαμησακι χωρις μελλον και σχεση. σκετο γαμησακι.
Τα καλυτερα γκολ μπαινουν στα φιλικα
σε κανα γαμηστρωνα ρε κανενος φιλου...σκας τηλεφωνο και σου δινει κλειδια απλα πραγματα...Ωραια. Βρισκεσαι σε αγνωστο μερος μερα μεσημερι σπιτι να την πας δεν έχεις .... μονο αυτη εσυ τι θα εκανες ? θα εκανες προταση για ξενοδοχειο?
Ωραια. Βρισκεσαι σε αγνωστο μερος μερα μεσημερι σπιτι να την πας δεν έχεις .... μονο αυτη εσυ τι θα εκανες ? θα εκανες προταση για ξενοδοχειο?
λεει αγνωστο μερος...οποτε δεν παιζει φιλαρακι με γαμιστρωνα...σε κανα γαμηστρωνα ρε κανενος φιλου...σκας τηλεφωνο και σου δινει κλειδια απλα πραγματα...
Ε ναι.......