redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
καλα ποσο μακρια ?λεει αγνωστο μερος...οποτε δεν παιζει φιλαρακι με γαμιστρωνα...
καλα ποσο μακρια ?λεει αγνωστο μερος...οποτε δεν παιζει φιλαρακι με γαμιστρωνα...
Ωραια. Βρισκεσαι σε αγνωστο μερος μερα μεσημερι σπιτι να την πας δεν έχεις .... μονο αυτη εσυ τι θα εκανες ? θα εκανες προταση για ξενοδοχειο?
ρε τι την περασες για πουτανα?Ωραια και τι θα της ελεγες ας πουμε?καλα ηπιαμε λεω να παμε σε κανα ξενοδοχειακι? να σε γαμησω?
νομιζω νησι ειπε...εκτος αν δεν καταλαβα καλα...καλα ποσο μακρια ?
Ιχ !!!! Βαρβαρε....οχι βεβαια ετσιΩραια και τι θα της ελεγες ας πουμε?καλα ηπιαμε λεω να παμε σε κανα ξενοδοχειακι? να σε γαμησω?
Ιχ !!!! Βαρβαρε....οχι βεβαια ετσι
Η δυσκολια των περισσοτερων ειναι μεχρι να προσεγγισουν το αγνωστο θηλυκο
Απο κει και περα λυνεται το ρημαδι το γλωσιδι και το φερνειs πιο ομαλα/τρυφερα/ρομαντικα/επιδεξια
γαμω το κεφαλι σου. στα 20+ σε νησι γαμας παντου. σε σοκακια σε παραλιες σε γωνιες.
Συμφωνοι αλλα οχι μερα μεσημερι... το βραδακι
Αφου υποτιθεται οτι θαχαμε ηδη γινει γνωστοι και σαν συνεχεια τηs κουβενταs που ηδη θαχαμε θακανα την προταση εντελωs στο φυσικοΔΗλαδη πως θα το εφερνες εσυ? αυτο ρωταω
δηλαδη θα συνειδητοποιουσες οτι η γκομενα θελει να γαμηθει και θα σκεφτοσουν οτι δεν εχεις χωρο.
ρε μαλακα εσυ ψαχνεις για δικαιολογια να μη γαμησεις τελικα
ΔΗλαδη πως θα το εφερνες εσυ? αυτο ρωταω
Εσενα δηλαδη σου χει κατσει παρομοια φαση και την πηδηξες στα σοκακια του νησιου μερα μεσημερι?
εγω ειχα γαμησει μια σε ενα γιαπι....ειναι ριψοκινδυνο αλλα καβλωνεις μονο και μονο με την ιδεα μπολντΕσενα δηλαδη σου χει κατσει παρομοια φαση και την πηδηξες στα σοκακια του νησιου μερα μεσημερι?
εννοειται. αμα μουλεγε και για γκομενους ειδικα? ουτε καλα καλα το ονομα δε ρωταγα. με γλυτωνε απο 1 ωρα μπιρι μπιρι
Εσενα δηλαδη σου χει κατσει παρομοια φαση και την πηδηξες στα σοκακια του νησιου μερα μεσημερι?
Σωπα ρε... σου τυχαινουν τετοια?
Ε τοτε ειμαι πολυ αγαθος εγω τι να σου πω...
Επεσε μπαλαμουτι η μεινατε στην θεωρητικη αναλυση των νυν και πρωην γκομενων??
καλα το ελεγα εγω οτι ηταν φιλοιΕπεσε μπαλαμουτι η μεινατε στην θεωρητικη αναλυση των νυν και πρωην γκομενων??