Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 292 άτομα (0 μέλη και 292 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
μπολντεμορτ αυτα τα λεμε για το καλο σου

να γινεις τσακαλος..τα γαμησιατικα ειναι ο καθρεφτης σου..εαν δεν αλλαξεις ροτα και στα επαγγελματικα θα τ αφηνεις ολα για το...........βραδακι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτα ειναι τα λεγομενα window of opportunity στο διακοποσεξ. ειναι μαλωμενη η γκομενα με το γκομενακι για χι ψι λογους, εχεις μια ωριτσα ή δυο να γαμησεις. εσυ περιμενες μεχρι το βραδυ, πεσαν τα τηλεφωνα οι αγαπες τα ξαναβρηκαν και παπαλα.

λες?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εγω δεν μιλησα για πρωην γκομενες ουτε για νυν αυτη ελεγε για τον γκομενο της οτι τον αγαπαει και οτι θελει να κανει οικογενεια... παπαριες απορουσα που επεσα...

τιποτα δεν παιχτηκε και μαλιστα τελευταια μερα την εγραψα καν δεν πηγα να την χαιρετισω οπως της ειχα πει και με επαιρνε τηλεφωνο αλλα την εγραψα

Εμ   τοτε.....Αν ειχαν πεσει τιποτα φιλακια και τα ρεστα    θαχεs συνεχεια....Καταλαβαινω....στο τραπεζι καθοσασταν αντικρυ και μιλαγατε με την σειρα εμφανισεωs

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εμ   τοτε.....Αν ειχαν πεσει τιποτα φιλακια και τα ρεστα    θαχεs συνεχεια....Καταλαβαινω....στο τραπεζι καθοσασταν αντικρυ και μιλαγατε με την σειρα εμφανισεωs

Μαλλον ειναι αυτο που λεει ο λοπεζ τυπε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε και μας καποιος μας ταπε και τα ειδαμε μετα στην πραξη. ή το μαθαμε τυχαια μονοι μας αφου φαγαμε τα σκατα. κανεις δε γεννηθηκε εμπειρος.

Θελει να εισαι αποφασισμενος να βγαλεις ακρη.... και να κανεις κατι με την κοπελα αμα πας μεσοβεζικα στο τελος υπαρχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να διστάσεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μαλλον ειναι αυτο που λεει ο λοπεζ τυπε.
Εφτασεs σ ενα σημειο....στο σημειο προσεγγισηs....που αλλοι δυσκολευονται
Απλα, εφτασεs μεχρι την βρυση, αλλα  δεν ηπιεs νερο
Κερδητα και ζημιαι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θελει να εισαι αποφασισμενος να βγαλεις ακρη.... και να κανεις κατι με την κοπελα αμα πας μεσοβεζικα στο τελος υπαρχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να διστάσεις.

τυπε στις διακοπες ο χρονος ειναι πολυτιμος και μικρος για ολους. αλλη η προσεγγιση στη πολη σου αλλη στις διακοπες. και οταν θα ακους για γκομενικα θα τριβεις τα χερια σου γιατι μολις κερδισες πολυτιμο χρονο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
life97 ναι θυμαμαι εγω της μιλησα πρωτος ... αρχισαμε να μιλαμε και στο τελος της κανω ξερεις κανενα καλο μερος εδω για βολτα το βραδακι? λεει ναι αμε απο εδω ειμαι ε και μετα της ζητησα κινητο και μου το εδωσε !!!!

Εξαρχης ηξερα τι ηθελα τυπε... βραδακι !!!! Αυτη δεν μπορεσε και μετα το καναμε μεσημερι  :headbang: :headbang: αμα βγαιναμε βραδακι ανετα θα την ξεμοναχιαζα  :zfuck: :zfuck:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
life97 ναι θυμαμαι εγω της μιλησα πρωτος ... αρχισαμε να μιλαμε και στο τελος της κανω ξερεις κανενα καλο μερος εδω για βολτα το βραδακι? λεει ναι αμε απο εδω ειμαι ε και μετα της ζητησα κινητο και μου το εδωσε !!!!

Εξαρχης ηξερα τι ηθελα τυπε... βραδακι !!!! Αυτη δεν μπορεσε και μετα το καναμε μεσημερι  :headbang: :headbang: αμα βγαιναμε βραδακι ανετα θα την ξεμοναχιαζα  :zfuck: :zfuck:

Εχειs ενα ατου....Χρησιμοποιησε το μερα η νυχτα
Αλλοι δεν το εχουν αυτο το ατου..Τραυλιζουν/τα χανουν/κτλ...
Χωσου......Τι ειχεs τι εχασεs

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχειs ενα ατου....Χρησιμοποιησε το μερα η νυχτα
Αλλοι δεν το εχουν αυτο το ατου..Τραυλιζουν/τα χανουν/κτλ...
Χωσου......Τι ειχεs τι εχασεs

Τυπε απο παλια ειχα το μικροβιο του φονικου καμακιου  :rockon: :rockon:

δεν θελω να τα χανουν τα κοριτσια οταν τους μιλαω... ψυχραιμια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom