Επισκέπτης
Και ειμαστε εγκλωβισμενοι γμτ μου......Και εχουμε και δρομο ακομη μπροστα
Σαν Παναγια καθομαι στη δουλεια
η Παναγιά ήταν παρθένα τύπε
βρες άλλο καλύτερο παράδειγμα πιο αντιπροσωπευτικό
Και ειμαστε εγκλωβισμενοι γμτ μου......Και εχουμε και δρομο ακομη μπροστα
Σαν Παναγια καθομαι στη δουλεια
C++?Προγραμματισμος κυριως.
Προγραμματισμος κυριως.
Προγραμματισμος κυριως.
Στρωθειτε να μαθετε καλα Γερμανικα και φυγετε Γερμανια-Αυστρια
Ξεκινηστε εκει ενα μεταπτυχιακο επιδοτουμενο απο το κρατος..παραλληλα καπου part time δουλεια
τι ΟΑΕΔ και παπαριες...εδω του χρονου τετοιο καιρο θα τρωει ο ενας τον αλλον μερα μεσημερι..
Εχειs δικιο......Τοτε σαν νεοs φανταροs....Σ αρεσε??η Παναγιά ήταν παρθένα τύπε
βρες άλλο καλύτερο παράδειγμα πιο αντιπροσωπευτικό
μάθε Γερμανικά ή άλλη γλώσσα και φυγε έξω ΤΩΡΑ
αν και στον τομέα σου σε πολλές θέσεις δε χρειάζεται καν γλώσσα (εννοείται ότι ξέρεις αγγλικά)
εχω , λεφτα για το μεταπτυχιακο έχεις ?
Εχειs δικιο......Τοτε σαν νεοs φανταροs....Σ αρεσε??
τεινω να συμφωνησω με φουφουτο......τι ΟΑΕΔ και παπαριες...εδω του χρονου τετοιο καιρο θα τρωει ο ενας τον αλλον μερα μεσημερι..
ελα ρε κιμωναμπολντη κοιτα για καμια διευθυντικη θεση ρε. μην αφησεις τους τιποτενιους να σε υποβιβασουν
Τοτε σαν νεοs φανταροs....
Ξεκινηστε εκει ενα μεταπτυχιακο επιδοτουμενο απο το κρατος..παραλληλα καπου part time δουλεια
τι ΟΑΕΔ και παπαριες...εδω του χρονου τετοιο καιρο θα τρωει ο ενας τον αλλον μερα μεσημερι..
Εεεεεεεεε δεν κανει......Ειπαμε, αλλα οχι κι ετσιθα προτιμούσα σαν νεοφερμένη 19χρονη Ουκρανίδα...
μπολντη κοιτα για καμια διευθυντικη θεση ρε. μην αφησεις τους τιποτενιους να σε υποβιβασουν