life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Δε βαριεσαι....Φτανει να βγαινει....Δεν βλεπειs τι γινεται εξω???λιγο πιο χαμηλες αποδοχες,αλλα καλυτερη ποιοτικα...καπου εχασα,καπου κερδισα...καπως ετσι...![]()
Δε βαριεσαι....Φτανει να βγαινει....Δεν βλεπειs τι γινεται εξω???λιγο πιο χαμηλες αποδοχες,αλλα καλυτερη ποιοτικα...καπου εχασα,καπου κερδισα...καπως ετσι...![]()
δεν γραφει πια εδω ο μπιλυ... :-ο billy13 που ειναι ρε μαγκες??????????????????????
ρε μπολντη αντε για μεταπτυχιακο τι καθεσε στο ελλαδισταν;δεν εχεις καλο βαθμο πτυχιου;
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.mpairaktaris.com/uploads/5/9/7/0/5970192/9569219_orig.jpg[/img[/URL]]
:headbang3:
[/quote]
τυπε αυτη ειναι πουλαδα. τωρα τις κανανε μινιον μεχρι και αυτες ;D
μονος του μπαναρισθηκε ή οχι??????????????????μπαναρίσθηκε τύπε
χαμος γινεται...προσωπικα θλιβομαι με την ολη κατασταση...τοσα παιδια ψαχνουν να βρουν μια ακρη κ ακρη δεν βρισκουν...Δε βαριεσαι....Φτανει να βγαινει....Δεν βλεπειs τι γινεται εξω???
μπαν τώρα![]()
θελει να εχεις ακρες τυπεχαμος γινεται...προσωπικα θλιβομαι με την ολη κατασταση...τοσα παιδια ψαχνουν να βρουν μια ακρη κ ακρη δεν βρισκουν...![]()
![]()
μονος του μπαναρισθηκε ή οχι??????????????????
και οταν μπαναρεσε μπορεισ να ξαναμπεις?
εχω , λεφτα για το μεταπτυχιακο έχεις ?
τυπε αυτη ειναι πουλαδα. τωρα τις κανανε μινιον μεχρι και αυτες![]()
Και ειμαστε εγκλωβισμενοι γμτ μου......Και εχουμε και δρομο ακομη μπροσταχαμος γινεται...προσωπικα θλιβομαι με την ολη κατασταση...τοσα παιδια ψαχνουν να βρουν μια ακρη κ ακρη δεν βρισκουν...![]()
![]()
τι βασικό πτυχίο έχεις;
ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ιδιωτική σχολή-ΙΕΚ-κλπ;
μπορει να μην θελει τυπε,παντως ειναι αισθητη η απουσια τουνομίζω ζήτησε να τον μπανάρουν
θεωρητικά αν φτιάξει κλώνο και στείλει πμ σε μοντ ότι θέλει πίσω τον λογαριασμό του νομίζω ότι γίνεται![]()
Και ειμαστε εγκλωβισμενοι γμτ μου......Και εχουμε και δρομο ακομη μπροστα
Σαν Παναγια καθομαι στη δουλεια
καλό πτυχίο
πιο πολύ Μηχανική ή Προγραμματισμό;