life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Τωρα μαλλον ναι...Τοτε που τοκανα εγω οχι..Αλλεs εποχεsαμα βαλει και βυσμα τυπε
Τωρα μαλλον ναι...Τοτε που τοκανα εγω οχι..Αλλεs εποχεsαμα βαλει και βυσμα τυπε
μπορει να μην θελει να βαλει τυπε θελει να τν παρει την θεση αξιοκρατικα με τα προσοντα του,αμα ηθελε εχει βυσμα εκεινον που τον εστειλε να υπηρετησει στην Π.ΑΤωρα μαλλον ναι...Τοτε που τοκανα εγω οχι..Αλλεs εποχεs
μπορει να μην θελει να βαλει τυπε θελει να τν παρει την θεση αξιοκρατικα με τα προσοντα του,αμα ηθελε εχει βυσμα εκεινον που τον εστειλε να υπηρετησει στην Π.Α
Ναι αλλα αξιζει να το ρισκαρει σε τοσο δυσκολεs εποχεs???Αν μπορει καποιοs να τον βοηθησει....μπορει να μην θελει να βαλει τυπε θελει να τν παρει την θεση αξιοκρατικα με τα προσοντα του,αμα ηθελε εχει βυσμα εκεινον που τον εστειλε να υπηρετησει στην Π.Α
Ναι αλλα αξιζει να το ρισκαρει σε τοσο δυσκολεs εποχεs???Αν μπορει καποιοs να τον βοηθησει....
ο δημητρακης μπορει να σε παρει ρωσσια τυπεEννοειται και θα με βοηθησουν.Εχω ηδη εναν γνωστο που ειναι διευθυντης αλλα σε καταστημα απλο... δεν ξερω αυτος τι μπορει να κανει. Δε πα να γαμηθουν? οποιος ειναι μαγκας ας δημιουργει γνωριμιες.
Τα χουμε ξαναπει. Κοινωνικοποιηση. Και οχι μπουρδελοτσαρκες με τον δημητρακη
Συνηθωs αυτοι στα μαγαζια μιλανε μ αυτουs στην εδρα...και σε προσωπικο επιπεδοEννοειται και θα με βοηθησουν.Εχω ηδη εναν γνωστο που ειναι διευθυντης αλλα σε καταστημα απλο... δεν ξερω αυτος τι μπορει να κανει. Δε πα να γαμηθουν? οποιος ειναι μαγκας ας δημιουργει γνωριμιες.
Τα χουμε ξαναπει. Κοινωνικοποιηση. Και οχι μπουρδελοτσαρκες με τον δημητρακη
Συνηθωs αυτοι στα μαγαζια μιλανε μ αυτουs στην εδρα...και σε προσωπικο επιπεδο
Προσπαθα το
ο διευθυντης/ες κατστηματος μιλανε με περιφερειαρχη καταστηματων...αυτοι ακολουθως μιλανε με εδρα, δηλαδη τα κεντρικα....Συνηθωs αυτοι στα μαγαζια μιλανε μ αυτουs στην εδρα...και σε προσωπικο επιπεδο
Προσπαθα το
ο δημητρακης μπορει να σε παρει ρωσσια τυπε
Εχω μιλησει ηδη.
ειναι ακριβα τα ενοικια στην ρωσσια τυπε;αρχιδια. Ο δημητρακης τρωει απο τα ετοιμα. Για τιποτα βολτες με πουτανες καλος ειναι αλλα ως εκει... πρεπει αναλογα να ζυγιζεις τον καθενα να βλεπεις μεχρι που μπορει... ορεξη εχουμε να χανουμε χρονο με τον καθενα
ο διευθυντης/ες κατστηματος μιλανε με περιφερειαρχη καταστηματων...αυτοι ακολουθως μιλανε με εδρα, δηλαδη τα κεντρικα....
Α γεια σου...ετσι