ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ναι ελα ντε... να δεσμευσω το αυτοκινητο των γονιων μου να μην μπορουν να πανε στην δουλεια τους.
παρε μηχανακι ρε μη μπλεκεις με κουβαδες
Ναι ελα ντε... να δεσμευσω το αυτοκινητο των γονιων μου να μην μπορουν να πανε στην δουλεια τους.
Μηχανάκι αλλα το χειμώνα τι γινεται? εκτος αυτου ειναι επικινδυνα τα μηχανάκια.... τα φοβαμαι
Μηχανάκι αλλα το χειμώνα τι γινεται? εκτος αυτου ειναι επικινδυνα τα μηχανάκια.... τα φοβαμαι
τωρα θα κανω και μια αιτηση στον ΑΒ Βασιλοπουλο... wish me good luck
σε ποιο κλαδο τυπε?Μηχανάκι αλλα το χειμώνα τι γινεται? εκτος αυτου ειναι επικινδυνα τα μηχανάκια.... τα φοβαμαι
αφου βρηκες δουλεια ρε στον Αβ στα ραφια η στα σαλαμια;Μηχανάκι αλλα το χειμώνα τι γινεται? εκτος αυτου ειναι επικινδυνα τα μηχανάκια.... τα φοβαμαι
τυπε ο μορτης δεν μπλεκει με γκομενες που τον θελουν για το αμαξι του ;)μην εισαι φλωρος γαμω τη πουτανα μου. αφου δεν εχεις λεφτα για αυτοκινητο πρεπει οπωσδηποτε μηχανακι. πως διαολο θα γαμησεις πως θα βγεις ραντεβου. θα λες στη γκομενα φευγουμε να προλαβω το μετρο?
ρε μαλακα συγκεντρωσου εχεις καταλαβει οτι τριανταριζεις σε λιγο
σε ποιο κλαδο τυπε?
ταμειας?
στα τυρια?
αποθηκη?
αφου βρηκες δουλεια ρε στον Αβ στα ραφια η στα σαλαμια;
μην εισαι φλωρος γαμω τη πουτανα μου. αφου δεν εχεις λεφτα για αυτοκινητο πρεπει οπωσδηποτε μηχανακι. πως διαολο θα γαμησεις πως θα βγεις ραντεβου. θα λες στη γκομενα φευγουμε να προλαβω το μετρο?
ρε μαλακα συγκεντρωσου εχεις καταλαβει οτι τριανταριζεις σε λιγο
μηχανογραφιση και ετσι τυπε?Oχι ρε εχει βγαλει για θεσεις πληροφορικης , τι αποθηκη ρε
γιατι αμα βγεις με μια γκομενα ποσα χαλας περιπου;Για τα γκομενικα παιρνω των γονιων , τα μηχανακια ειναι σκοτώστρες δεν τα γουσταρω.
στο βελγιο τυπε;μηχανογραφιση και ετσι τυπε?
στα κεντρικα τους θα ειναι αυτο
σιγα μην γινει και ο ζηκος ρε τυπε :Sαφου βρηκες δουλεια ρε στον Αβ στα ραφια η στα σαλαμια;
Για τα γκομενικα παιρνω των γονιων , τα μηχανακια ειναι σκοτώστρες δεν τα γουσταρω.
μηχανογραφιση και ετσι τυπε?
στα κεντρικα τους θα ειναι αυτο
ο ζηκος τυπε ειχε και ποδηλατο και πηγαινε τις παραγγελιες κατ'οικον ο μπολντης δεν εχει :Sσιγα μην γινει και ο ζηκος ρε τυπε :S
μορτη τι λεει αυτος
αντε μακαρι να σε προσλαβουν τυπεΔεν ξέρω στην σελιδα τους λεει οτι έχουν θέσεις και για πληροφορικαριους ....
Η ΑΒ Βασιλόπουλος παρέχει στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους δυνατότητες σταδιοδρομίας ως:
α) στελέχη καταστημάτων τα οποία παρακολουθούν πρόγραμμα εκπαίδευσης management trainees διάρκειας 8-12 μηνών
β) στελέχη Υποστηρικτικών διευθύνσεων (Αγορές, Μάρκετινγκ, Ανθρωπίνων Πόρων, Οικονομική, Logistics, Πληροφορικής, Κατασκευές, Real Estate, κτλ.)
ο ζηκος τυπε ειχε και ποδηλατο και πηγαινε τις παραγγελιες κατ'οικον ο μπολντης δεν εχει :S