J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Στο πόστο του στη Συγγρού είναι μαζί με την άλλη παστρικιά τη Μεμούλα και ψωνίζεται με βρωμερούς πάκηδες.
Στο πόστο του στη Συγγρού είναι μαζί με την άλλη παστρικιά τη Μεμούλα και ψωνίζεται με βρωμερούς πάκηδες.
δουλεύει τύπε, μόνο 30 ποστ τη μέρα κάνει εδώ μέσα πλέον :S
Πολλα ζορια τραβας εσυ τυπε με τις δικες μου δουλειες ...
τυπε μην δουνε καποιον να προσπαθει και να προσφερει στο κοινωνικο συνολο αρχιζουν το κραξιμο και τις κουτοπονηριες :SΠολλα ζορια τραβας εσυ τυπε με τις δικες μου δουλειες ...
βρηκε δουλεια τελικα το λαμογιο πηγε για συνεντευξη την τριτη και την παρασκευη τον προσελαβαν,ειπε ποσα θα παιρνει τυποι;
χαθηκες ρε τι λεει καλα; ο σκιουρος θαυμαστης σου ειναιΠολλα ζορια τραβας εσυ τυπε με τις δικες μου δουλειες ...
αφου δεν εχει αμαξι ρε τυπε τι να κανει :Sθα πάρει 350 ευρώ για 15 μέρες
τον προτείνανε και μόνιμη δουλειά με πληρωμένες βενζίνες, κλπ
αλλά ο τεμπέλης την απέριψε,
που χαθηκε αυτη η ψυχη? καιρο εχει να μπει να τραμπουκισει και να πει ποσο γαματος ειναι να ειναι νωντοτυποςΣτο πόστο του στη Συγγρού είναι μαζί με την άλλη παστρικιά τη Μεμούλα και ψωνίζεται με βρωμερούς πάκηδες.
αφου δεν εχει αμαξι ρε τυπε τι να κανει :S
χαθηκες ρε τι λεει καλα; ο σκιουρος θαυμαστης σου ειναι
δεν του κολλαγαν ενσημα τυπε να φανταστω;θα πάρει 350 ευρώ για 15 μέρες
τον προτείνανε και μόνιμη δουλειά με πληρωμένες βενζίνες, κλπ
αλλά ο τεμπέλης την απέριψε,
αγορασε ενα ρε σιγα,διπλωμα εχεις;Ναι ελα ντε... να δεσμευσω το αυτοκινητο των γονιων μου να μην μπορουν να πανε στην δουλεια τους.
αγορασε ενα ρε σιγα,διπλωμα εχεις;
με 1500 ευρω ρεΕχω, εσυ λεφτα έχεις?
Εχω, εσυ λεφτα έχεις?
απαπα..με 1500 ευρω ρε
αφου θα ειχε δουλεια γιατι να μην παρει αυτοκινητο;τι μισθό σου διναν τύπε;
τι αντικείμενο είχε η δουλειά;
ο λακης εχει μπουγκατι τυπεαπαπα..
θα τον βριζει ο λακης33 μετα τυπε που δεν εχει σουπερ αμαξι των 20-30 χιλιαδων ευρω..